ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Verébtojás rendel: 2500 db. :lol: :lol: :D :D A tojásszezonnak sajnos már vége. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Uraim! Kojak vendégszeretetét élvezve mi is megjelenünk párommal, a cosmoterrán jelleget erősítve. Remélem, sok új érdekes értékes emberrel találkozhatok. A régieket is szeretném újra látni, lerendezetlen folyadékpótlási hiány miatt. (gyk: Lomha, Mazdazsolti tessék végre ottaludni). A korábbi bulikból okulva pár hasznos hozzávaló ötlet: - pálinka (+személyes tartozékok: kartoncigi, süti, ücsi, messze van a tesco) - tüzifa (nem vicc, minden kosár számít, nagy beltér) + pokrócok, kispárnák - elemlámpa - munkás-játszós overáll +bakkancs - oldalborda, hozzávaló itókákkal felszerelve. Üdv: egykuty Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Amúgy a nemzetközi madármegfigyelő-nap alkalmából megyek Csertőre a halastó mellé. Lesz madárgyűrűzés is, ha érdekel valakit, nyugodtan eljöhet. :lol: Engem érdekel a madaras dolog, még egy indok, hogy veled menjek!Mikor akarsz indulni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Engem érdekel a madaras dolog, még egy indok, hogy veled menjek!Mikor akarsz indulni? Látom, akármit találok ki, nem tudlak lerázni! :D :lol: :lol: :lol: :D Minél előbb indulunk, annál jobb, mert általában reggel több a madár. 8-felé jó lenne elindulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Látom, akármit találok ki, nem tudlak lerázni! :D :lol: :lol: :lol: :D Minél előbb indulunk, annál jobb, mert általában reggel több a madár. 8-felé jó lenne elindulni. Nekem jó, majd nézek valami korai buszt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nekem jó, majd nézek valami korai buszt! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nekem jó, majd nézek valami korai buszt! OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Mazdazsolti tessék végre ottaludni). A korábbi bulikból okulva pár hasznos hozzávaló ötlet: - pálinka (+személyes tartozékok: kartoncigi, süti, ücsi, messze van a tesco) - tüzifa (nem vicc, minden kosár számít, nagy beltér) + pokrócok, kispárnák - elemlámpa - munkás-játszós overáll +bakkancs - oldalborda, hozzávaló itókákkal felszerelve. Üdv: egykuty Datsunzsolti, nem mazda. :lol: :lol: :D Mindenféle pálinka és egyéb alkohol alapú ital felajánlását szívesen vesszük. (Süti is jöhet, csak sok legyen) Fa van, az nem kell. Elemlámpa hasznos. Munkásruha -||-. Oldalborda is jó, szeretem sütve az oldalast. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 :lol: :lol: Ugye?? Autós találkozó+busz. (Azzal jön??) Elég vicces. :lol: :lol: Juteszembe: Arabok írnak a gyereknak Magyarországra, hogy hogy érzi magát. Válasz: minden ok, csak az a furcsa, hpgy én 600-as mercivel járok suliba, a többiek meg busszal. Szülők: Örülünk, hogy jól vagy, küldjük a buszt. :D :lol: Tudom, hogy szar, de idevágott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Ugye?? Autós találkozó+busz. (Azzal jön??) Elég vicces. :lol: :lol: Juteszembe: Arabok írnak a gyereknak Magyarországra, hogy hogy érzi magát. Válasz: minden ok, csak az a furcsa, hpgy én 600-as mercivel járok suliba, a többiek meg busszal. Szülők: Örülünk, hogy jól vagy, küldjük a buszt. :D :lol: Tudom, hogy szar, de idevágott. :D Annyira nem volt c@r, csak egy kicsit öreg. Mint én. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Főzzünk köcsögös babot!!!A köcsög megoldott.Most jöttem haza Pécsről és elég sok KÖCSÖGGEL találkoztam az utakon....(ködlámpa, refi,szarul beállított xenonos maom,futófény,stroboszkóp, ja és nem discoból jöttem :lol: ) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Annyira nem volt c@r, csak egy kicsit öreg. Mint én. :lol: :lol: Igazából szerintem kegyetlen nagy vicc, csak szerénykedtem. Azt viszont nem vitatom, hogy ősrégi, vagyis nagyobb a szakálla, mint nekem. :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Főzzünk köcsögös babot!!!A köcsög megoldott.Most jöttem haza Pécsről és elég sok KÖCSÖGGEL találkoztam az utakon....(ködlámpa, refi,szarul beállított xenonos maom,futófény,stroboszkóp, ja és nem discoból jöttem :lol: ) :lol: :lol: :lol: Egy chilis babot össze dobhatunk. Februárban is az volt és elég jó lett. Csak kell vki aki kevergeti, mert ha iszok, én biztos nem fogom. :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Egy chilis babot össze dobhatunk. De akkor este vigyázni kell a nyílt láng használatával. :lol: Csak kell vki aki kevergeti, mert ha iszok, én biztos nem fogom. :lol: :lol: :D Most mé pont rám nézel?! Lelki szemeimmel látom, ahogy rám nézel, miközben ezt írod! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 De akkor este vigyázni kell a nyílt láng használatával. :lol: Most mé pont rám nézel?! Lelki szemeimmel látom, ahogy rám nézel, miközben ezt írod! :lol: :lol: :D Van egy idevágó viccem: Mi a különbség a homi és a szakács között???? Hát a szakács a mai ebédet kevergeti, a homi meg a tegnapit. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Van egy idevágó viccem: Mi a különbség a homi és a szakács között???? Hát a szakács a mai ebédet kevergeti, a homi meg a tegnapit. :lol: :D Mára már nincs több vicc: véget ért a móka mára, zárul miki móka tára. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Hát a szakács a MAI ebédet kevergeti, a homi meg a tegnapit. :lol: :lol: Javítva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Most mé pont rám nézel?! Lelki szemeimmel látom, ahogy rám nézel, miközben ezt írod! :lol: :lol: :lol: Hát mert Te vagy a fő-fő keverő, ahogy azt egyszer már bizonyítottad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Tiuék nem jönnek? Alexék? Xrayék? Gergolabsék? Kérném a kifogásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Tiuék nem jönnek? Alexék? Xrayék? Gergolabsék? Kérném a kifogásokat. A nagy testrész mindenkit figyel. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Tiuék nem jönnek? Alexék? Xrayék? Gergolabsék? Kérném a kifogásokat. Mi nem valószínű,mert jelenleg 30000 tartozásom van,egy csepp benyóm sincs és csak jövő hét vége felé lesz fizu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Mi nem valószínű,mert jelenleg 30000 tartozásom van,egy csepp benyóm sincs és csak jövő hét vége felé lesz fizu. Nem muszáj mindenkinek külön autóval jönni. A kaja-pia összedobva meg nem egy nagy összeg. Persze megértem, ha nem jöttök, csak jeleztem, hogy megoldható a dolog viszonylag olcsón is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Én beszéltem Xray-el, azt mondta nincs már szabija, de megpróbálja elcserélni a melót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Én meg vasárnap beszéltem a Dokival, ha jól emlékszem azt mondta, hogy megy haza az anyucihoz :lol: :lol: Tiu meg jól eltűnt, 10-e óta nem fórumozott :lol: Próbáltam hívni, de csak hangposta volt, küldök neki egy sms-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Én meg vasárnap beszéltem a Dokival, ha jól emlékszem azt mondta, hogy megy haza az anyucihoz :lol: :D Tiu meg jól eltűnt, 10-e óta nem fórumozott :lol: Próbáltam hívni, de csak hangposta volt, küldök neki egy sms-t. Na, úgy döntöttem, hogy inkább felhívom a Zsuzsit, beszéltem is vele. A helyzet az, hogy vettek egy lakást, és nagy munkában vannak, ezért nem nagyon érnek rá szórakozni. Kapásból mondtam neki, hogy akkor náluk tartjuk a talit (ezt csak poénból mondtam). Utána poénból tettem egy félig komoly ajánlatot is, hogy szombaton délelőtt besegítünk, cserébe benéznek egy kicsit Kojakékhoz. Egyébként lenne pont nekünk (Kori, Babu, Lomha, Brezsy-t még nem láttam, de ha Koriékhoz hasonlít, akkor nincs gond :D ) való feladat: parketta és járólap cipelés. Azt nem tudom, hogy honnan-hova :lol: , talán benéz ide Tiu, és ellát minket egy kis infóval. Szerintem nem ártana egy kis testmozgás a zabálás-punnyadás előtt. Vélemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts