kojakarettenetes Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 úgy is szósz nem ? :lol: Hát majd lesz valami fűtés. De azért 30 fokra ne számíts. Matracot akkor mindneki hozzan, aki tud, mert úgy tűnik, azért leszünk elég sokan. Norbi, Lomha: nektek már van egy széles ágy az egyik félreeső sarokban. <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 úgy is szósz nem ? :D Zsolti: ha nem is akarsz szerelni, de pár cuccot hozhatnál C20NE-hez, amik a bajai lehetnek. Főtengelyjeladó, alapjárati motor, légtömegmérő, stb. Ha meg tudod oldani. <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Természetesen, a Mediterrán Opel Club felsorakozik a kiskrapek mögé! Természetesen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Norbi, Lomha: nektek már van egy széles ágy az egyik félreeső sarokban. <_< :huh: :D :D Ezért még számolunk kiskancsó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Október 4.-5. Itt alszik: 1. Ivannorbi 2. Lomha 3. Ani+kori 4. babu+babuka 5. Melcsy+brezsy(ha a fiam is úgy gondolja) Nem alszik: 1. Hening 2. 3. 4. Köszöntem a pöcsös nevében is a hozzászólásokat.Sajna nem kis műtét volt,több mint 1 óra.4 metszést kapott(2 ágyék,2 zacsi :huh: <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 ... Köszöntem a pöcsös nevében is a hozzászólásokat.Sajna nem kis műtét volt,több mint 1 óra.4 metszést kapott(2 ágyék,2 zacsi :huh: <_< ) Sérv volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Sérv volt? "Vándor herék",le lettek hozva, az egyik nem akart magától leszállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 "Vándor herék",le lettek hozva, az egyik nem akart magától leszállni. Akkor jobb is ez így. <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Zsolti: ha nem is akarsz szerelni, de pár cuccot hozhatnál C20NE-hez, amik a bajai lehetnek. Főtengelyjeladó, alapjárati motor, légtömegmérő, stb. Ha meg tudod oldani. <_< :huh: megóggyuk ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Zsolti: ha nem is akarsz szerelni, de pár cuccot hozhatnál C20NE-hez, amik a bajai lehetnek. Főtengelyjeladó, alapjárati motor, légtömegmérő, stb. Ha meg tudod oldani. :huh: :D megóggyuk ! Szereljünk...szereljünk. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Itt csupa szerelem autó van <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Ma szerelem, holnap is szerelni fogjuk, na meg holnap után is.... :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 megóggyuk ! Ok, csak ne felejtsd majd el lécci. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Pécsről megint mehetnénk konvojban. Meg kellene beszélni egy talihelyet, és időpontot. Kojak. Merre rövidebb? Sásd vagy Szigetvár felé? Mikorra érjünk oda? Én kora du-i érkezésre gondoltam ( 3-4 óra körül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Pécsről megint mehetnénk konvojban. Meg kellene beszélni egy talihelyet, és időpontot. Kojak. Merre rövidebb? Sásd vagy Szigetvár felé? Mikorra érjünk oda? Én kora du-i érkezésre gondoltam ( 3-4 óra körül) Sásd felé rövidebb pár km-rel, de a Szigetvár- Kaposvár útvonal a legkényelmesebb. Hát én gondoltam, hogy jöttök időben még délelőtt. Ha esetleg főzünk kinnt valamt, akkor nem sötétben kell majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Sásd felé rövidebb pár km-rel, de a Szigetvár- Kaposvár útvonal a legkényelmesebb. Hát én gondoltam, hogy jöttök időben még délelőtt. Ha esetleg főzünk kinnt valamt, akkor nem sötétben kell majd. Nekünk is inkább a délelötti érkezés lenne jobb. :lol: A főzéshez mit vigyünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Sásd felé rövidebb pár km-rel, de a Szigetvár- Kaposvár útvonal a legkényelmesebb. Hát én gondoltam, hogy jöttök időben még délelőtt. Ha esetleg főzünk kinnt valamt, akkor nem sötétben kell majd. Sásd felé élvezetesebb az út. Ettől függetlenül én valószínűleg már reggel elindulok Pécsről, útközben elidőzök egy kicsit Csertőn (ez Szigetvár után van, nem sokkal Kaposvár felé), majd onnan megyek tovább. Szerintem is célszerű lenne időben odaérni, egyrészt a főzés miatt, másrészről hogy Hening-ékkel se csak fél órát találkozzunk. ui: Amúgy a nemzetközi madármegfigyelő-nap alkalmából megyek Csertőre a halastó mellé. Lesz madárgyűrűzés is, ha érdekel valakit, nyugodtan eljöhet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 A főzéshez mit vigyünk? Mondjuk egy Kamaz-ra való fát. :lol: :lol: Ja, meg kókuszos sütit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Mondjuk egy Kamaz-ra való fát. :lol: :lol: Ja, meg kókuszos sütit! :lol: Azt amúgy is vittünk volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Hova is kell menni? Ha esik az eső, amire nagy az esély, lesz hol ellennünk? Kajához mit hozzunk? Egyetértek a délelőtti érkezéssel, de nálunk nagyban függ gyermekeinktől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Hova is kell menni? ... Kisasszondra, Kaposvár mellé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Hova is kell menni? Ha esik az eső, amire nagy az esély, lesz hol ellennünk? Kajához mit hozzunk? Egyetértek a délelőtti érkezéssel, de nálunk nagyban függ gyermekeinktől. Gyerekeket is hozzátok??? Legfeljebb a mi szobánkat tudjuk odaadni, ha kell. De egyébként a nagy nappaliban lesz az alvás. Kaját meg kellene beszélni, hogy mi legyen. (Kecske, birka, nyúl most nincs sajna.) - Csak Norbi miatt. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Gyerekeket is hozzátok??? Legfeljebb a mi szobánkat tudjuk odaadni, ha kell. De egyébként a nagy nappaliban lesz az alvás. Szerintem lepasszolják a nagyszülőknek, de erről majd nyilatkoznak ők. A lepasszolás sem egyszerű mutatvány, gondolom azért írták, hogy a gyerekeken múlik az indulás. Kaját meg kellene beszélni, hogy mi legyen. (Kecske, birka, nyúl most nincs sajna.) - Csak Norbi miatt. :lol: :lol: :lol: Csertőről esetleg hozhatok nádiposzátákat, cinegéket, ha valami extrára vágytok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Szerintem lepasszolják a nagyszülőknek, de erről majd nyilatkoznak ők. A lepasszolás sem egyszerű mutatvány, gondolom azért írták, hogy a gyerekeken múlik az indulás. Csertőről esetleg hozhatok nádiposzátákat, cinegéket, ha valami extrára vágytok :D :lol: Verébtojás rendel: 2500 db. :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Norbi. Nem vagy te olasz :lol: Gyermek a nagyinál marad. Sztem kajának lehetne vmilyen pöri, vagy babgulyás. Ha vki tud hozni húst az írja meg, ha nincs senki, akkor kojakék vegyenek meg mindent, számoljanak, és összedobjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts