Tiu Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Köszönjük Anitának és Korinak a lehetőséget, a szervezést, a kaját a mindent, és külön köszönet mindenkinek a jó hangulatért. ;) :D Valami fantasztikusan jó tali volt, kár, hogy el kellett jönnünk. Hazafelé kivonult a teljes állatkert, volt a rézf@szú bagolytól kezdve a szarvasig minden, de szerencsére nem volt semmi gond. B) A végére maradt egy kis izgalom, mivel Kaposváron rendőri kíséretet kaptunk. :P Először nem értettem miért húzódik félre a rendőrautó előlünk, majd miután megelőztem jött utánunk végig. Később kiderült, hogy csak a barátom volt kíváncsi, hova megyek ilyenkor. :D
kori Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Örülök, hogy rendben hazaértettek. Mi is lassan kezdünk magunkhoz térni. A medence olyan mint egy pocsoja :D De legalább megvan hol ereszt.
Tiu Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 kori írta: Örülök, hogy rendben hazaértettek. Mi is lassan kezdünk magunkhoz térni. A medence olyan mint egy pocsoja ;) De legalább megvan hol ereszt. Úgyis kell a medencébe vizet pótolni. :D Ezek szerint nagy munka vár a vízforgatóra és a tisztítóra. B) Majd írjátok meg, hogy a Norbinak megzöldült a szeme? (vagyis az akksié) :D Lomha benzines MV6 túrája jól sikerült? :P
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Tiu írta: Majd írjátok meg, hogy a Norbinak megzöldült a szeme? (vagyis az akksié) :D Az enyém lehet (nem tudom eldönteni, hogy rókázzak-e vagy se), de az akksié nem igazán :D
Tiu Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 ivannorbi írta: Az enyém lehet (nem tudom eldönteni, hogy rókázzak-e vagy se), de az akksié nem igazán :D Sok volt a "hakunamatata" (by Oroszlánkirály) ? Vagy az eperlé? :D :P ;) Az akksi szeme meg nem érdekes, csak tekerje az önindítót. B)
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Tiu írta: Sok volt a "hakunamatata" (by Oroszlánkirály) ? Vagy az eperlé? :P ;) B) Az akksi szeme meg nem érdekes, csak tekerje az önindítót. B) Az eper szó hallatán, már rosszul vagyok :D :D Koriéknál még egész jól tekert, de itthon már alig akart beindulni :D
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Hát kéremszépen ezek az ámberek engem hazaszállítmányoztak MV6-al a'la Babu!Mentünk benzinnel, aki eddig nem tudta volna az MV6 megy...nagyon! :D Köszönöm szépen a szervezést meg a jótartást meg a ruhát meg a babot meg a társaságot meg mindent!Qrva jó tali volt, remélem hamarosan felkúszik pár fénykép is!De nem ám a seggünket mutogatós! :D
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Lomha 8V írta: Hát kéremszépen ezek az ámberek engem hazaszállítmányoztak MV6-al a'la Babu!Mentünk benzinnel, aki eddig nem tudta volna az MV6 megy...nagyon! :D Hát, az MV6-ozás nekem megint kimaradt, de szerintem addig jó nekem, amíg nem fogom megérezni azt a feelinget :D Amúgy én is köszönök szépen mindent! Jó volt az éjszakai pancsi! :P
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Tezsvírek: Sorakoznak az Opelkák: Babunak új kidörgője van és mindenkinek látni kell :D :
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 hening írta: Kééééreeeeek méééég kééééépeeeekeeeet. :D :P Nekem sajna nincs több, majd ha észbe kap a fényképezős brigád akkor jönnek ám a sztárfotók! :D
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Ja és a Zsolti autójáról nem csináltunk képeket mert megint totál dzsuvásan hozta oda, le is szidtuk! :D :D
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 opzsolt írta: seggmutogatós is van ? :D :D :P Hát hogyne lenne??? ;)
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Lomha 8V írta: Hát hogyne lenne??? :D A barmok! :D :P ;)
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 ivannorbi írta: A barmok! :D :P ;) Te csak ne dumálj pulloskám! B) A legértelmesebb téma amire emlékszem a taliból az, hogy az öreg perverz németek szeretik ha 5 koffer van a csomagtartóban... :D B)
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Na megyek megtekintem a Babu által adott filmecskét!Addig is jók legyetek, nem ám széthordani a fórumot és telerakni kompromittáló fotókkal! :D
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Lomha 8V írta: Te csak ne dumálj pulloskám! ;) NANA!!!!!!!!!!! B) :P Lomha 8V írta: A legértelmesebb téma amire emlékszem a taliból az, hogy... ... eperpálinka :D Még a "Z"-nyal is meg tudom szagoltatni, amikor büfizek egyet. Pedig azóta már ettem ezt-azt. :D Ez tényleg eperből készült, vagy csak aromából?
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Lomha 8V írta: Na megyek megtekintem a Babu által adott filmecskét! Én nem is kaptam! :D B) Nem mintha az előzőt már megnéztem volna! Ha lehet kérni, akkor én Star Wars-t szeretnék oroszul! :D :P ;)
Tiu Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 opzsolt írta: seggmutogatós is van ? :D :D :P Látod, túl korán indultál haza! ;)
opzsolt Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Tiu írta: Látod, túl korán indultál haza! :D épp időben :P volt itthon dolog még :D ma meg nem mentem ki mert rabolták az időmet ... fakk... (pedig Koriéknak jövök még egy bab árával tennap semmi pénz nélkül meg papír nélkül kocsikáztam)
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Babu, nagyon sukár volt ez a film!Tényleg hasonlított a kivitelezés az Idegleléshez, de ezt sokkal jobban megcsinálták, nagyon tetszett!Köszi! :D
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Lomha, hogy hívták a haverodat? A nevekkel mindig bajban vagyok :D
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 ivannorbi írta: Lomha, hogy hívták a haverodat? A nevekkel mindig bajban vagyok :D Sör...vagy kire gondolsz? :D
Recommended Posts