ivannorbi Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Az alvás kedves párom utasítására a lakásban lesz. A Pokolban még nem voltam, bár a kollegáim elég nagy szvirájokat szoktak ott tartani. Jahhh, kérem szépen, akinek akkora pecója van! :P ;) Végül is csak 3 ottalvós embert látok, a háziakon és a hozzátartózókon kívül :D + a beeső vendégek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Sok jó időt, sok sört, jó kaját, jó kedvet kívánok a talihoz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Mivel szerintem én úgyis busszal megyek, mert eddig még senki nem jelentette, hogy erre jönne lehet benézek a Pokolba!Nem hagyhatok ki egy ilyen nevű helyet, legalább egy üccsit magamba kell raknom! :D Ja és megyünk vásárolni valahova?Mert én a buszon körülményesen lennék ennyi mindennel...sörrel! :P Ja és a Babu bácsi ne felejtse el, hogy vinnie kell egy kört a benzinre állított MV6-al! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Sok jó időt, sok sört, jó kaját, jó kedvet kívánok a talihoz. :P :D Köszönjük, igen sajnálom, hogy nem tudtok jönni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Köszönjük, igen sajnálom, hogy nem tudtok jönni! :D Hát még én drága barátom, hát még én. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 sok szeszt a szivacsoknak és jó bulit mindenkinek!!kár hogy ilyen getyvaretek idötök lesz!!de sajna nálam sem jobb a helyzet mert ilyen b...zi idöben dolgozhatom! ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Mivel szerintem én úgyis busszal megyek, mert eddig még senki nem jelentette, hogy erre jönne lehet benézek a Pokolba!Nem hagyhatok ki egy ilyen nevű helyet, legalább egy üccsit magamba kell raknom! :D Ja és megyünk vásárolni valahova?Mert én a buszon körülményesen lennék ennyi mindennel...sörrel! :P Ja és a Babu bácsi ne felejtse el, hogy vinnie kell egy kört a benzinre állított MV6-al! :D Hány órára ér Lánycsókhoz/Mohácsra a buszod? Mert akkor vki kimegy érted, és elmehettek ellátmányért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Hány órára ér Lánycsókhoz/Mohácsra a buszod? Mert akkor vki kimegy érted, és elmehettek ellátmányért. Állítólag 14:30-ra bizonyos lánycsóki bejárati úton vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Addigra kimegy vki érted a megállóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Addigra kimegy vki érted a megállóba. Vki a Pokol-ból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 bab lesz ? mit vigyek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 sok szeszt a szivacsoknak és jó bulit mindenkinek!!kár hogy ilyen getyvaretek idötök lesz!!de sajna nálam sem jobb a helyzet mert ilyen b...zi idöben dolgozhatom! B) :P :D B) nemcsak te , de még nekem is huznom kell az igát mert ütik az inam.......... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 nemcsak te , de még nekem is huznom kell az igát mert ütik az inam.......... :D :D "Annyiért üssenek is"-by Üvegtigris :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Addigra kimegy vki érted a megállóba. Oksi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Vki a Pokol-ból :D Az ördög vigyen el? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 bab lesz ? mit vigyek??? Amit inni, illetve nassolni szeretnél. Bab lesz egy hadseregnek való. Füstölt csülök is lesz benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Ezt a köcsög Pannon Volánt nem hiszem el!Mást írnak a neten és más van kiírva a buszmegállóba lánycsóki buszra!Megpróbálom kideríteni mi az igazság, de a tetves forgalmi irodában nem veszik fel a telefont!Ilyen kecseg bandát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Ezt a köcsög Pannon Volánt nem hiszem el!Mást írnak a neten és más van kiírva a buszmegállóba lánycsóki buszra!Megpróbálom kideríteni mi az igazság, de a tetves forgalmi irodában nem veszik fel a telefont!Ilyen kecseg bandát... Már indulsz is? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Már indulsz is? :P ;) Nem :D Csak leugrottam megnézni a buszmegbe biztos ami biztos és milyen jól tettem!Ha továbbra sem veszik fel a telefont, lemegyek és kivágom a hisztit de nagyon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Nem :D Csak leugrottam megnézni a buszmegbe biztos ami biztos és milyen jól tettem!Ha továbbra sem veszik fel a telefont, lemegyek és kivágom a hisztit de nagyon! :D Tépj le a mocival! :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Tépj le a mocival! :D :P ;) Mennék én de félek, hogy lefelé belelépek egy finom kis igazoltatásba!Ami nem lenne annyira jó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Na, maradt minden a régiben.14:30-ra ott vagyok azon a bejáróúton vagy min! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Na, maradt minden a régiben.14:30-ra ott vagyok azon a bejáróúton vagy min! Akkor Te már ott vagy. Én most készülődök. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Tele a ****-om az egésszel. Jó lett volna menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Tele a ****-om az egésszel. Jó lett volna menni... persze . fincsi bab volt ! pl. meg ahogy látta a srácokon volt ott fa.sz.a innike is ! :D :D (Kori mond a saram mert a buksza itthon maradt ! ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts