Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Találkozók

mélykék76

Recommended Posts

Mivel a szezonnyitóra a legtöbben nem megyünk, szerintem azt hagyom ki, inkább elmegyek a Kadett talira.Úgyis ott van még Blithttp://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/cool.gif

http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/cool.gifz is, arra jön mindenki!

Xray, te meg mondd meg a főnöködnek ha nem enged el, hogy ha 2 Corsát lát a háza előtt, kb. 18 emberrel bennük akkor készülhet élete végére... :D

Inkább kadettalira gyere. Folytatnod kell a hagyományaimat.

Megosztás:

...

Az évnyitó, lehet, hogy nekem is kimarad, mert a Zasszony kicsit ki van akadva, hogy április 5-30-ig minden nap dolgozok (14-ig 12 órában). Nincs bőr a képemen május 2-3-án lelépni opelezni :D

De még bármi előfordulhat :D

Hogy mire nem jó a Zasszony... :D :D Inkább hozd Őt is. :P

Lassan úgy leszünk mint Columbo felügyelőnél, kíváncsian várjuk a Zasszonyt. :D :D :lol:

Megosztás:

Nem vagyok egy nyalós fajta (legalábbis ilyen téren nem :D ), de Őt nem így szólítom (Hé asszonny! Hozd má ide a sört!), csak a közeli barátok, és a haverok körében ez a megnevezése :D

Nehidd hogy bárki is ígyhívná otthon a feleségét , nem egyedi az eseted :D :D :lol: :D

Megosztás:

Mi 12:30 és 12:50 között a Penthe udvarában várjuk a csatlakozni akarókat. Vadkertre mi sem tudunk menni, mert nagyon elúszott a családi költségvetés.

Sajna én passzolom a Vasárnapot :D 100% hogy be kell mennem dolgozni , a költségvetés nálamsem a legfényesebb de ez most nem azértvan! De dögöljön meg aki kitalálta ezt a rohadtt pénzt :D :D :D

Megosztás:

már asszem meghaltak a föníciaiak. Asszem ők találták ki. Lehet van leszármazottjuk, de aki kitalálta, az már biztos halott.

Remélem is hogy megmerevedett , mert ez egy elég szemét dolog! :D .....sz@r papír meg fém és az életünk függ tőle! :D

Megosztás:

Úgy néz ki, hogy sikerült elintéznem, hogy vasárnap délután én is ténylegesen résztvehessek a találkozón, mert berendeltem az egyik jelöltet, aki majd az én helyemre kerül (csak gyakoroljon a gyerek, úgyse lesz sok dolga).

Azért remélem, hogy még így is eljöttök! :D :D

Megyünk megyünk. :D

Szerintem mi 13-ra megyünk a Laterum-hoz, és két menü rendel, ha lehet. Mikorra kell odaérni legkésőbb, hogy még tudjunk enni?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.