Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Akkor felétek megyünk. És mehetünk együtt. :D Persze, ha utólérsz. :D :D Oké gyertek mehetünk együtt , ha minden igaz jön még egy GSI Paksról velünk! Demajd azért megkérlek hogy azt a rengeteg pacit tartsd kordában mert nemérlek utol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Oké gyertek mehetünk együtt , ha minden igaz jön még egy GSI Paksról velünk! Demajd azért megkérlek hogy azt a rengeteg pacit tartsd kordában mert nemérlek utol :D Megpróbálom. :D De tudod, néha önálló életre kellnek, és elszabadulnak. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Én azt mondom, hogy keressünk megint egy ilyen "klubhelységet"!Valami diákklubot vagy hasonlót, amit kiadnak egy napra.Ha esetleg kell is fizetni, nem hiszem, hogy sokat kéne.És Pécs természetesen jó nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Én azt mondom, hogy keressünk megint egy ilyen "klubhelységet"!Valami diákklubot vagy hasonlót, amit kiadnak egy napra.Ha esetleg kell is fizetni, nem hiszem, hogy sokat kéne.És Pécs természetesen jó nekem is. Rákérdezek a melóhelyen, hogy mennyiért adnák oda nekünk az egyik konferenciatermet, vagy esetleg beülhetnénk a bárba is (nem üzemel). A távolról érkezők 14 óráig ebédelhetnek is, vasárnap addig van nyitva az étterem. Előreláthatólag húsleves cérnametélttel lesz, és husi rántva vagy párizsiasan elkészítve, burgonyával vagy rizzsel (550Ft/adag). Könnyű odatalálni, nagy a parkoló, jól ráláthatunk a kocsikra, szerintem vasárnap "miénk lesz az egész ház" és a parkoló is. Hacsak nem jönnek az üdülési jogosok, de akkor is elférünk, mert van 3 konferenciaterem, meg a bár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Rákérdezek a melóhelyen, hogy mennyiért adnák oda nekünk az egyik konferenciatermet, vagy esetleg beülhetnénk a bárba is (nem üzemel). A távolról érkezők 14 óráig ebédelhetnek is, vasárnap addig van nyitva az étterem. Előreláthatólag húsleves cérnametélttel lesz, és husi rántva vagy párizsiasan elkészítve, burgonyával vagy rizzsel (550Ft/adag). Könnyű odatalálni, nagy a parkoló, jól ráláthatunk a kocsikra, szerintem vasárnap "miénk lesz az egész ház" és a parkoló is. Hacsak nem jönnek az üdülési jogosok, de akkor is elférünk, mert van 3 konferenciaterem, meg a bár. Ha ezt megkaphatjuk akkor én maximálisan mellette vagyok, jól hangzik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Tehát a végeredmény: ápr. 13. Pécs. 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V Kérem mindenki iratkozzon fel, aki tud jönni, hogy Norbi tudjon intézkedni. A Laterum sztem is jóhely lenne, még ha fizetni is kell valamicskét érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Április 13 (vasárnap), Pécs: 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V 5. 6. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Kérem mindenki iratkozzon fel, aki tud jönni, hogy Norbi tudjon intézkedni. A Laterum sztem is jóhely lenne, még ha fizetni is kell valamicskét érte. Majd az 1-2 forintosokból kiveszünk néhányat! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 remélem én is odaérek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Csak Opeled nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Tehát a végeredmény: ápr. 13. Pécs. 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V 5. mirage kori :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Tehát a végeredmény: ápr. 13. Pécs. 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V 5. mirage kori :D Na, ennek örülök! :D Ezexerint Lomhának nem kell buszoznia? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Tehát a végeredmény: ápr. 13. Pécs. 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V 5. mirage kori :D Na, ennek én is tudok örülni, vazzeg tavalyi Kadett tali óta nem voltunk semmilyen Opeles megmozduláson együtt!Pedig mi tologattunk együtt dömpert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Na, ennek én is tudok örülni, vazzeg tavalyi Kadett tali óta nem voltunk semmilyen Opeles megmozduláson együtt!Pedig mi tologattunk együtt dömpert! :Dmég jóhogy odairtad hogy "dömpert"!!!(csak mielött rosszra gondolnának) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 ja!!!és nem beszélve arrol hogy még válogathatok is hogy milyen opellel akarok menni!!sajna a saját még egyenlöre offon van ugyhogy a lomha már sejtheti is hogy mivel megyek!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 ja!!!és nem beszélve arrol hogy még válogathatok is hogy milyen opellel akarok menni!!sajna a saját még egyenlöre offon van ugyhogy a lomha már sejtheti is hogy mivel megyek!!! :D :D :D Nem sejtem, egyenesen tudom!Vekizni fogunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Tehát a végeredmény: ápr. 13. Pécs. 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V 5. mirage kori :D 6. hening+3 fő (2 gyerek) . . Remélem nem csak én leszek megint egyedüli gyerekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Remélem nem csak én leszek megint egyedüli gyerekes. Dehogyis, Babu meg én tudunk gyerekesek lenni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Dehogyis, Babu meg én tudunk gyerekesek lenni! :D :D :D :D Hogy ez nekem miért nem jutott az eszembe! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Az a gond, hogy mi mint bevarrt zsebü opelesek együtt szoktuk jönni öcsémmel, de akkor nem férnek be a porontyok. Nem is beszélve róla, hogy a másfél éves lányom nem nagyon értékeli, ha nyugton kellene lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 ... a másfél éves lányom nem nagyon értékeli, ha nyugton kellene lennie. Ismerős helyzet, csak szorozd meg kettővel (mivel lassan 3 éves), és ráadásul fiú. És hisztis, mint az anyja :D ! Na jó, ez az utolsó állítás nem teljesen igaz :D. Az anyja hisztisebb :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Dehogyis, Babu meg én tudunk gyerekesek lenni! :D Valaki biztos a nevére vesz majd titeket. :D Az a gond, hogy mi mint bevarrt zsebü opelesek együtt szoktuk jönni öcsémmel, de akkor nem férnek be a porontyok. Nem is beszélve róla, hogy a másfél éves lányom nem nagyon értékeli, ha nyugton kellene lennie. Miért, az enyémek nyugton voltak a múltkor? A Babu meg elfér a csomitartóban. :D Ismerős helyzet, csak szorozd meg kettővel (mivel lassan 3 éves), és ráadásul fiú. És hisztis, mint az anyja ;) ! Na jó, ez az utolsó állítás nem teljesen igaz :D. Az anyja hisztisebb :D :D :D No problem, majd rendezik őt az enyémek. ;) ui. Nem fogják bántani, nem kell félni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Ismerős helyzet, csak szorozd meg kettővel (mivel lassan 3 éves), és ráadásul fiú. És hisztis, mint az anyja ;) ! Na jó, ez az utolsó állítás nem teljesen igaz :D. Az anyja hisztisebb :D :D :D Csatlakozom!!! Egy 3 éves fiú és egy másfél éves lyány apjaként minden hisztit el kell tűrnöm ;)... De kitartás, már csak pár év (sacperkábé 18 :D ) és a párjuknak fognak hisztizni- remélhetőleg :D . De hát ezért vannak, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nekünk nem jó a 13.-a mert kb. másfél hónapja lelett fixálva hogy megyünk sármellékre versenyre. Akkor viszont sajnos ebből is kimaradunk. Amúgy a kártyám megjött de a matrica nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nekünk nem jó a 13.-a mert kb. másfél hónapja lelett fixálva hogy megyünk sármellékre versenyre. Akkor viszont sajnos ebből is kimaradunk. Hát ezt sajnálom :D Pedig a Franciska jól mutat az autós képeken :D ! No majd nyáron :D ! Amúgy a kártyám megjött de a matrica nem. Már jeleztem az illetékesnél, hogy küldjék a címemre a matricákat, meg ami még jár "nekünk". Ha megérkezik, szólok, és összefutunk valahol, úgyis nálam van az Okiratod is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts