opzsolt Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 kojakarettenetes írta: Csak egy ötlet volt, ami jó lenne, ha összejönne. Csőőőőőőőőőőőg!!!!! :D :D :D :D :D bérautó ?? na, ? beidul a biznisz ! helyben bérelhető 1 kör 1E :D nekem meg ingyen mert én vagyok az eszmei szerző na ? na? ;) :D
Lomha 8V Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 kojakarettenetes írta: Csak egy ötlet volt, ami jó lenne, ha összejönne. Csőőőőőőőőőőőg!!!!! :D :D :D :D :D Nem csögösködésből írtam, szerintem is tuti lenne ha össze lenne hozva.Nekem pályabírói engedélyem is van(csak a babunak ne mondjátok el, mert azonnal pályanapozni kell :D ).Igaz, hogy lejárt, de azért emlékszem a lényegre. :D
Xray Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 kojakarettenetes írta: Hátöö igen. Ezen a részén én is gondolkoztam. Bár gondoltam vannak azért az opelklubon is, akik nem sajnálják a gépet, vagy van nekik játszós autójuk. :D :D :D Hm hm.. Mondjuk én bizti nem rodeózok az enyémmel... én nem erre vettem :D
kojakarettenetes Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 opzsolt írta: bérautó ?? na, ? beidul a biznisz ! helyben bérelhető 1 kör 1E :D nekem meg ingyen mert én vagyok az eszmei szerző na ? na? :D :D Nem vagy te semmilyen eszmei szerző. Mert én is arra gondoltam, hogy lehetne összedobni egykét nagyblokkos gépet itt az udvarban, aztán akkor lehetne csapatni. :D :D :D :D
Lomha 8V Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 kojakarettenetes írta: Nem vagy te semmilyen eszmei szerző. Mert én is arra gondoltam, hogy lehetne összedobni egykét nagyblokkos gépet itt az udvarban, aztán akkor lehetne csapatni. :D :D :D :D Ja, csak el kell érni valamivel, hogy vigyázzanak rájuk legalább úgy-ahogy, mert ha hamar halálba küldik a kocsikat akkor semmi értelme nincs.
kojakarettenetes Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 Lomha 8V írta: Ja, csak el kell érni valamivel, hogy vigyázzanak rájuk legalább úgy-ahogy, mert ha hamar halálba küldik a kocsikat akkor semmi értelme nincs. Szerintem megfelelő összegű kaucióval ki lehetne ezt is küszöbölni.
opzsolt Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 kojakarettenetes írta: Szerintem megfelelő összegű kaucióval ki lehetne ezt is küszöbölni. ja pl. viszek magammal egy kadett 2 pont nullát tréleren :D
kori Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Nem ártana, ha mindenki feliratkozna mikor tud jönni áprilisban talira. A helyszín sztem Pécs legyen. Kérem a pécsieket, találják ki hol legyen a míting :D
kojakarettenetes Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 kori írta: Nem ártana, ha mindenki feliratkozna mikor tud jönni áprilisban talira. A helyszín sztem Pécs legyen. Kérem a pécsieket, találják ki hol legyen a míting :D Én (mi) szerintem csak akkor tudunk menni ha Tiuék elvisznek minket. Úgyhogy az tőlük függ. :D :D :D
Tiu Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 kojakarettenetes írta: Én (mi) szerintem csak akkor tudunk menni ha Tiuék elvisznek minket. Úgyhogy az tőlük függ. :D :D :D Erre számíthattok, nem maradtok ki a jóból. :D Csak ne akarjatok hamar hazajönni. :D
Lomha 8V Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Hehe, Notórius Gyorshajtó!Pécsre busszal megyek, nem viszed ki a rőzsém! :D :D :D
kojakarettenetes Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Tiu írta: Erre számíthattok, nem maradtok ki a jóból. :D Csak ne akarjatok hamar hazajönni. :D Köszi. A múltkor az autóval kellett sietni. :D :D :D :D
Tiu Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Lomha 8V írta: Hehe, Notórius Gyorshajtó!Pécsre busszal megyek, nem viszed ki a rőzsém! :D :D :D Az nevet igazán ... :D Még csak egy szavazat van Pécsre, igaz az elnöki. :D
Xray Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Tiu írta: Az nevet igazán ... :D Még csak egy szavazat van Pécsre, igaz az elnöki. :D PÉCS nekem is nagyon jólenne és ha minden igaz Paksról viszek még 2 GSI-s srácot is :D De 1 et 100%
kori Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Ezt kellene eldönteni. Sztem Ivannorbin, ill Xrayen múlik.
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Tehát, hogy 5-e vagy 13-a. A nappalos kolléganőm 13-án ausztriában lesz, tehát én biztos, hogy dolgozni fogok, ezért 17-óránál előbb nem nagyon tudok elszabadulni. Viszont, ha Xray hoz még két érdeklődőt, akkor a csapatépítés jegyében támogatnám a 13-i összejövetelt. Sőt, ha Pécs a célpont, mivel 13-a vasárnap, délután általában elég nagy pangás van a Laterumban, akár ott is összejöhetnénk, bár ezt erősen zárójelbe tenném, mivel most 9-re megyek állásinterjúra, szóval elég képlékeny még a dolog. Én most elég bizonytalan tényező vagyok, úgyhogy ne rám építsetek :D
Xray Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 kori írta: Ezt kellene eldönteni. Sztem Ivannorbin, ill Xrayen múlik. Nekem 13. tökéletes lenne akkor épp nemdolgozom, szóval részemről rendben lenne aza a nap.
gergolabs Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Én is Pécsre szavazok! A dátumhoz próbálok igazodni.
Xray Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 gergolabs írta: Én is Pécsre szavazok! A dátumhoz próbálok igazodni. Nemtom mondtam e már de PÉCS nekem is kiválló :D
hening Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Pécsett jó lesz. A Zasszony (ezt lenyúltam vkitől :D ) még sosem járt ott, én is már jó régen. A 13.-a úgy néz ki okés, ha nem túl kései időpont lesz, talán tovább is maradunk, mint a múltkor. Jah a GYEREKEKET tessék hozni!
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 hening írta: Pécsett jó lesz. A Zasszony (ezt lenyúltam vkitől :D ) még sosem járt ott, én is már jó régen. A 13.-a úgy néz ki okés, ha nem túl kései időpont lesz, talán tovább is maradunk, mint a múltkor. Jah a GYEREKEKET tessék hozni! :D Nem mondod, hogy lejöttök?! Nem semmi! Ilyen egy igazi tiszteletbeli tag! :D Ui: Te csak ne nyúld le a Zasszonyt! :D :D
hening Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 ivannorbi írta: :D Nem mondod, hogy lejöttök?! Nem semmi! Ilyen egy igazi tiszteletbeli tag! :D Ui: Te csak ne nyúld le a Zasszonyt! :D ;) De mondom. ;) Köszönöm a dicsérő szavakat. :D :D Nem az igazit, csak a megnevezését. :D :D
Xray Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Mi is ottleszünk a ZASSZONYAL :D Norbi nem jött még mail b@...a meg :D
hening Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Xray írta: Mi is ottleszünk a ZASSZONYAL :D Norbi nem jött még mail b@...a meg :D Akkor felétek megyünk. És mehetünk együtt. :D Persze, ha utólérsz. :D :D
Recommended Posts