Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Véleményem az, hogy mivel és miből menjek soltvadkertre... :D :D

Az ötlet egyébként jó.

A mivelre talán lesz megoldás, ha más is jön Kaposvár környékéről :D , a mibőlre nem tudom. Sátrat tudok adni, ha az segítség. De ez még odébb van.

Elküldve
A mivelre talán lesz megoldás, ha más is jön Kaposvár környékéről :D , a mibőlre nem tudom. Sátrat tudok adni, ha az segítség. De ez még odébb van.

Köszi. Igazából csak a miből a probléma. De addig talán lesz valami sikerélményem. :D :D :D :D

Elküldve

Nekem aránylag min1 az időpont, mert még nincs szezon, oszt kicsit rugalmas a munkabeosztásom.... Na ja a Soltvadkerti tali összege nem kicit %asz oda a családi kőtségvetésnek (hát hiába az UNIÓba vagyunk)..... Szabadtéri talinál azért kéne egy B tervet is készíteni, ha rossz idő lenne.... Amúgy jó 5let....(Mi, az Ótók, Gumiszag, Nők(m), és alkoHOL minden mennyiségben). Na szavazzatok :D

Elküldve

Akkor lista:

ápr. 5.

1. kori

2.

3.

4.

ápr. 6.

1. kori

2.

3.

ápr. 13.

1. kori

2.

3.

ápr. 26.

1. kori

2.

3.

Nekem ezek a napok tutik.

Ha vkinek más lenne jó írja fel a listára a dátumot.

Elküldve

Akkor lista:

ápr. 5.

1. kori

2. ivannorbi

3.

4.

ápr. 6.

1. kori

2.

3.

ápr. 13.

1. kori

2.

3.

ápr. 26.

1. kori

2.

3.

Ezek közül nekem eddig csak az 5-e tűnik biztosnak, de még bármi lehet. A jövő héten már talán többet tudok :D

Elküldve
Akkor lista:

ápr. 5.

1. kori

2. ivannorbi

3.

4.

ápr. 6.

1. kori

2.

3.

ápr. 13.

1. kori

2.

3.

ápr. 26.

1. kori

2.

3.

Ezek közül nekem eddig csak az 5-e tűnik biztosnak, de még bármi lehet. A jövő héten már talán többet tudok :D

Ez akkor Pécsen lenne???

Elküldve
Hát ha bárány lesz a menü! :D :D :D

A kisbirkákat nemszab megenni!!!!!!! Ha megtudom hogy fenitek a fogatok rá , remélem 4 pótkerékkel jöttök legközelbbi talira :D :D

Elküldve

Akkor lista:

ápr. 5.

1. kori

2. ivannorbi

3. Tiu

4.

ápr. 6.

1. kori

2.

3.

ápr. 13.

1. kori

2. Tiu

3.

ápr. 26.

1. kori

2.

3.

Kaposvárt esetleg meg lehet szervezni mégegyszer, később úgysem lesz rá lehetőség. (Kávé is lesz. :D )

Szavazzatok !!! :D :D :D

Elküldve
Kaposvárt esetleg meg lehet szervezni mégegyszer, később úgysem lesz rá lehetőség. (Kávé is lesz. :D )

Szavazzatok !!! :D :D :D

OK!!!

De csak akkor, ha én hozhatom Lomhát!!! :D :D :D

Elküldve

Akkor lista:

ápr. 5.

1. kori

2. ivannorbi

3. Tiu

4.

ápr. 6.

1. kori

2.

3.

ápr. 13.

1. kori

2. Tiu

3. Xray

ápr. 26.

1. kori

2.

3.

Elküldve
Köszi. Igazából csak a miből a probléma. De addig talán lesz valami sikerélményem. :D :D :D :D

Mi 2.-3.-ára gondoltuk az ottlétet, biztonsági tartaléknak tervezheted az utat velünk is. :D

Elküldve
OK!!!

De csak akkor, ha én hozhatom Lomhát!!! :D :D :D

Ha nem probléma, hogy állítólag százhúsz alatt szédülsz... :D :D

Elküldve

Akkor lista:

ápr. 5.

1. kori

2. ivannorbi

3. Tiu

4. Lomha 8V

ápr. 6.

1. kori

2. Lomha 8V

3.

ápr. 13.

1. kori

2. Tiu

3. Xray

4. Lomha 8V

ápr. 26.

1. kori

2. Lomha 8V

3.

Egyenlőre nekem mindegyik megfelel szerintem.De nem tetszik, hogy a megszállott gyorshajtó már feni rám a kést... :D

Elküldve
Gondoltam, hogy ebben a mediterrán hangulatban jól össze fogtok melegedni. :D :D ;) ;)

:D :D :D te kojak nem "KÉKOSZTRIGA" BÁR ez :D :D

Elküldve

Na elszakadva kicsit az osztrigáktól.

Arra gondoltam, hogy lehetne egy amatőr opelclubos ralliversenyt csinálni itt nálunk. Vannak jó helyek. Lehetne egy kb 1.5 km hosszú körpályát csinálni, kicsi aszfalttal is.

Vélemények??

Elküldve
Az a kérdés, hogy ki az aki végigmenne rajta az autójával.

Hátöö igen. Ezen a részén én is gondolkoztam. Bár gondoltam vannak azért az opelklubon is, akik nem sajnálják a gépet, vagy van nekik játszós autójuk. :D :D :D

Elküldve
Hátöö igen. Ezen a részén én is gondolkoztam. Bár gondoltam vannak azért az opelklubon is, akik nem sajnálják a gépet, vagy van nekik játszós autójuk. :D :D :D

Az lehet, hogy van nekik de ami annyira játszós, hogy ilyen terepre küldjék annak általában nincsenek papírjai hacsak nem N-es autó.Márpedig valahogy oda kell juttatni az autót.De ez csak spekuláció, fel kell dobni körkérdésbe.Lehet, hogy annyi embert érdekelne, hogy később évente meg lehetne rendezni a Mediterrán Opel Club Amatőr Rallyt(szép álom :D ).

Elküldve
Az lehet, hogy van nekik de ami annyira játszós, hogy ilyen terepre küldjék annak általában nincsenek papírjai hacsak nem N-es autó.Márpedig valahogy oda kell juttatni az autót.De ez csak spekuláció, fel kell dobni körkérdésbe.Lehet, hogy annyi embert érdekelne, hogy később évente meg lehetne rendezni a Mediterrán Opel Club Amatőr Rallyt(szép álom :D ).

Csak egy ötlet volt, ami jó lenne, ha összejönne. Csőőőőőőőőőőőg!!!!! :D :D :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.