Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Amúgy mit akarsz nyomtani? :)

Elvileg nálam (melóhelyen) van még a hening-nek egy aláírt példánya.

Ígértem a két legújabb tagunknak, de nem találom. Ha szerencsém lesz, holnap reggel még lesz rá idő.

Elküldve
Pü ment :D (mielőtt még szétoffoljuk a talis topikot holmi gyümölcstermesztéssel)

Lomha!

Most már tudod, hogy hogyan jössz? :)

Úgy néz ki Pécsre busszal, onnan pedig valaki mellé bepofátlankodok :D !Holnap még szólhat a haver, hogy jön, de nem valószínű.

Elküldve
Úgy néz ki Pécsre busszal, onnan pedig valaki mellé bepofátlankodok :D !Holnap még szólhat a haver, hogy jön, de nem valószínű.

És Pécsre mikor érsz be? Gondolom a parasztelosztóba jössz. Csak azért kérdezem, mert nem muszáj buszoznod a Budai vámhoz. :)

Elküldve
És Pécsre mikor érsz be? Gondolom a parasztelosztóba jössz. Csak azért kérdezem, mert nem muszáj buszoznod a Budai vámhoz. :)

Köszi, akkor Árkád teteje 11:30-kor megfelel?

Elküldve
OK! A Média Markt-nál, a mozgólépcsőnél. :)

06-20-47-48-068 - Ez a telszámom, csörrents meg bármikor, elmentem a számod, hogy fel tudjalak hívni ha bármi gebasz lenne.

Elküldve
06-20-47-48-068 - Ez a telszámom, csörrents meg bármikor, elmentem a számod, hogy fel tudjalak hívni ha bármi gebasz lenne.

A 30-ason érsz el bármikor, a 70-esről meg én foglak hívni, ha úgy adódik. A 20-ast nem kapod meg :D

De ezt már tudod! :) :D :D

Elküldve
A 30-ason érsz el bármikor, a 70-esről meg én foglak hívni, ha úgy adódik. A 20-ast nem kapod meg :D

De ezt már tudod! :) :D :D

Na ez szép!Csak pont azt nem kaptam meg, amin olcsón hívnálak! :D :P ;)

Elküldve
Na, de most már elég legyen! :P ;)

:) :D :D Köszi! Na jóéjszakát Mediterrán Opel Club, aztán holnapra mindenki aludja ki magát!(ha már én meg a Norbi nem tesszük :D )

Elküldve
:) :D :D Köszi! Na jóéjszakát Mediterrán Opel Club, aztán holnapra mindenki aludja ki magát!(ha már én meg a Norbi nem tesszük :D )

Ne hozd be ie is ezt a jóéjszakát langyi dumát lécci. Kivan a ...-om máshol is vele.

Elküldve
Tiu: azt a bizonyos CD-t ki tudnád nekem írni?? Hét elején valószínűleg megyek a városba. Ha meg tudnád oldani megköszönném. :D :D

Milyen CD-t ? :D

A DVD-t kiírom, és otthagyom a portán a nevedre. :D Ezt nem tudtam kihagyni. :D

Elküldve

Jó volt a tali, köszönjük a helyet! :D

Köszi mindenkinek a részvételt!

És külön köszönjük két főelőadónk; Babu és Lomha közreműködését is! :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.