hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Jóhogy! :D Na, akkor döntsük el végre, hogy mikor induljunk! Látom az iWiW-en már reklámozzátok a talit :D , 13 órás indulással. Hening, Neked mikor lenne jó a kezdés? Én már 13 h-ra ott leszek valószinűleg.:D Ha 15 h-kor kezdődik, akkor kb 16-17 h-ig talán tudok maradni. De aztán indulnom kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 :D :D :D :) Norbi most a viccet félretéve a 15:00 ás tali kissé későn van , mert van aki messziről jön és én személyszerint örülnék ha nem csak 1-2 órát lehetne diskurálni :P Szal én aztmondom és remélem mellém álnak célozzuk meg a 13:00 -ás időpontot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Norbi most a viccet félretéve a 15:00 ás tali kissé későn van , mert van aki messziről jön és én személyszerint örülnék ha nem csak 1-2 órát lehetne diskurálni :D Szal én aztmondom és remélem mellém álnak célozzuk meg a 13:00 -ás időpontot! Csatlakozom az előttem szólóhoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Én is támogatom a 13 órát, aki később jön, az csatlakozik hozzánk. Nem kötelező egyszerre érkezni mindenkinek. Úgyhogy, mivel én is támogatom :) , 13 órakor kezdünk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Én is támogatom a 13 órát, aki később jön, az csatlakozik hozzánk. Nem kötelező egyszerre érkezni mindenkinek. Úgyhogy, mivel én is támogatom :D , 13 órakor kezdünk :D :P Végre valami vezetői megnyilvánulás :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Én csak helyettes vagyok! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Én csak helyettes vagyok! :D :D Akkor végre valami vezetőhelyettesi megnyilvánulás :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Akkor végre valami vezetőhelyettesi megnyilvánulás :D :D A helyettes azé" van, ha nincs a főnök az övé hatalom, meg a felelősség is. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na, befejezni az OFF-olást! :) :D (És ez parancs! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na, befejezni az OFF-olást! :P ;) (És ez parancs! :D ) :) :D :D oké FŐNÖK :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 :) :D :D oké FŐNÖK :P Értettem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 :) :D :D oké FŐNÖK :D Ne szólítsd főnöknek, az tiszteletlenség. :P Amúgy én is a 13:00 óra mellett vagyok, akár busszal, akár a Calis haverral megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ne szólítsd főnöknek, az tiszteletlenség. :D Amúgy én is a 13:00 óra mellett vagyok, akár busszal, akár a Calis haverral megyek. Csak OFF-tuk kicsit :) Főnok csak a vasut állomáson van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ne szólítsd főnöknek, az tiszteletlenség. :) Amúgy én is a 13:00 óra mellett vagyok, akár busszal, akár a Calis haverral megyek. Szerintem is legyen korábban. Max 6-ra haza kellene érnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Szerintem is legyen korábban. Max 6-ra haza kellene érnem. 13:00 alatt mi azt értjük, hogy akkor találkozunk a Tesco-nál Pécsen!Vagy rosszul tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 13:00 alatt mi azt értjük, hogy akkor találkozunk a Tesco-nál Pécsen!Vagy rosszul tudom? Rosszul igen.... Kaposváron 13:00 kor a megbeszélt helyen! Mert ugye karcsi majd 300km ről jön 3,5 óra az út és szeretne ő is 1-2 óránál többet lenni köreinkben :) Ezért kell 13:00 kor Kaposváron lenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Rosszul igen.... Kaposváron 13:00 kor a megbeszélt helyen! Mert ugye karcsi majd 300km ről jön 3,5 óra az út és szeretne ő is 1-2 óránál többet lenni köreinkben :D Ezért kell 13:00 kor Kaposváron lenni! Igen, a 13 óra Kaposvárra értendő. Hening nem Győrből jön :) ? (Az csak 170-200km, persze ettől még messze van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ok.Akkor legyen 13:00 Kaposváron. Gondolom a pécsi és környékbeli különítmény együtt vonul,és mííting 12:00-kor a komlói úti cgány tecsónál. Igyekszünk mi is ott lenni, csak előtte még Pécsen kell soppingolnunk a gyermeknek a Régióban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ...Gondolom a pécsi és környékbeli különítmény együtt vonul,és mííting 12:00-kor a komlói úti cgány tecsónál... Jól gondolja az Elnök Úr! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Igen, a 13 óra Kaposvárra értendő. Hening nem Győrből jön :) ? (Az csak 170-200km, persze ettől még messze van) Karcsi 250- körül mondta ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Megnéztem ha lehet hinni a proginak akkor 198 km valóban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Tehát akkor 12:00 a pécsi tuskónál!Ez a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Tehát akkor 12:00 a pécsi tuskónál!Ez a lényeg. Ja. Odatalálsz?! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ja. Odatalálsz?! :) :D :D Az ÁPER-ben voltam katona!Csukott szemmel, bombázás közben, seggrészegen is odatalálnék(mint régen)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Megnéztem ha lehet hinni a proginak akkor 198 km valóban! Nekem ez 211 km-t írt Fehérvár felé (2,5 óra), és 198-at Veszprém felé (majd 3 óra). :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts