Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Találkozók

mélykék76

Recommended Posts

Jóhogy! :D

Na, akkor döntsük el végre, hogy mikor induljunk!

Látom az iWiW-en már reklámozzátok a talit :D , 13 órás indulással.

Hening, Neked mikor lenne jó a kezdés?

Én már 13 h-ra ott leszek valószinűleg.:D

Ha 15 h-kor kezdődik, akkor kb 16-17 h-ig talán tudok maradni. De aztán indulnom kell. :)

Megosztás:

:D :D :D :)

Norbi most a viccet félretéve a 15:00 ás tali kissé későn van , mert van aki messziről jön és én személyszerint örülnék ha nem csak 1-2 órát lehetne diskurálni :P

Szal én aztmondom és remélem mellém álnak célozzuk meg a 13:00 -ás időpontot!

Megosztás:

Norbi most a viccet félretéve a 15:00 ás tali kissé későn van , mert van aki messziről jön és én személyszerint örülnék ha nem csak 1-2 órát lehetne diskurálni :D

Szal én aztmondom és remélem mellém álnak célozzuk meg a 13:00 -ás időpontot!

Csatlakozom az előttem szólóhoz. :)

Megosztás:

13:00 alatt mi azt értjük, hogy akkor találkozunk a Tesco-nál Pécsen!Vagy rosszul tudom?

Rosszul igen.... Kaposváron 13:00 kor a megbeszélt helyen! Mert ugye karcsi majd 300km ről jön 3,5 óra az út és szeretne ő is 1-2 óránál többet lenni köreinkben :) Ezért kell 13:00 kor Kaposváron lenni!

Megosztás:

Rosszul igen.... Kaposváron 13:00 kor a megbeszélt helyen! Mert ugye karcsi majd 300km ről jön 3,5 óra az út és szeretne ő is 1-2 óránál többet lenni köreinkben :D Ezért kell 13:00 kor Kaposváron lenni!

Igen, a 13 óra Kaposvárra értendő.

Hening nem Győrből jön :) ? (Az csak 170-200km, persze ettől még messze van)

Megosztás:

Ok.Akkor legyen 13:00 Kaposváron. Gondolom a pécsi és környékbeli különítmény együtt vonul,és mííting 12:00-kor a komlói úti cgány tecsónál. Igyekszünk mi is ott lenni, csak előtte még Pécsen kell soppingolnunk a gyermeknek a Régióban.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.