kori Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Mi is köszönjük mindenkinek a részvételt, és a vetélkedőkön az aktivitást. Csak sajnos a medencézés maradt el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Mi is köszönjük mindenkinek a részvételt, és a vetélkedőkön az aktivitást. Csak sajnos a medencézés maradt el. Hát lassan öregszik, ezzel együtt komolyodik a csapat... Vagy csak egyre hidegebb időben van a tali? :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Sajnos elmúlt ez a hétvége is, még tarthatott volna. ;) Bár későn érkeztünk és annyival korábban is indultunk, de nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a lehetőséget. :icon13: Jók voltak a programok és szuper volt visszanézni a mediterrános események kis csokrát, néhány képnél majd' megszakadtunk a nevetéstől. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Hát volt pár érdekes kép, az biztos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Jaja jó volt össze jönni, úgy is keveset találkozunk.Egy dologról nem beszéltünk az FB csoportról. A legkeményebb a Lomha volt a nosztalgiás résznél a " milyen dagadt voltam" mondattal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Képek lesznek valahol valamikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Jaja jó volt össze jönni, úgy is keveset találkozunk.Egy dologról nem beszéltünk az FB csoportról. A legkeményebb a Lomha volt a nosztalgiás résznél a " milyen dagadt voltam" mondattal :D Aki korán lelépett, az lemaradt. Lesz FB csoport, mindjárt létrehozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Rég írtunk ide, sajnos ez az idei találkozók gyér számát is mutatja. Ezen felbuzdúlva, és hogy a hagyomány ne törjön meg meghírdetem az V. Lánycsóki Opel Talit 2013.09.28-29-ére. Mivel valószínűleg az éjszakák már hidegek lesznek, nem biztos, hogy a sátrazás játszik, ezért igyekszünk minél több fűthető helységet biztosítani. Remélem minél többen leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Mi ott leszünk. :icon1: ;) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Ezt nem szabad kihagyni :hug: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
McDeath Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 megpróbálom kivenni a két napot szabira és eljutni. Költségre mennyit kéne számolni hogy hó végére maradjon is annyi :) köszönöm előre is. Üdv McDeath Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 megpróbálom kivenni a két napot szabira és eljutni. Költségre mennyit kéne számolni hogy hó végére maradjon is annyi :) köszönöm előre is. Üdv McDeath Italt mindenki hoz amit inni szeretne, kaja max 500 szokott lenni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
McDeath Elküldve Augusztus30, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2013 Italt mindenki hoz amit inni szeretne, kaja max 500 szokott lenni. Köszönöm, az akkor nem lesz vészes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember4, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2013 Kaja babgulyás lesz, amit feldobok a csapatnak. Csak piát kell hozni, és ha vki itt aludna, annak hálózsákot, plédet, párnát. Igyekszünk mindenkinek fedett, zárt szállást biztosítani, de lehet, csak garázsban lesz hely (remélem így lesz, mert akkor jó sokan leszünk). Akkor listázódjunk: 1. Ani, Kori 2. Babu, Babuka 3. Brezsy, Melcsi 4. 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember4, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2013 Kaja babgulyás lesz, amit feldobok a csapatnak. Csak piát kell hozni, és ha vki itt aludna, annak hálózsákot, plédet, párnát. Igyekszünk mindenkinek fedett, zárt szállást biztosítani, de lehet, csak garázsban lesz hely (remélem így lesz, mert akkor jó sokan leszünk). Akkor listázódjunk: 1. Ani, Kori 2. Babu, Babuka 3. Brezsy, Melcsi 4. Tiu, Zsuzsi ? (a kérdőjel csak a Zsuzsira érvényes) 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
McDeath Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Na mivel átkerültem más műszakba pont jól jön ki a szabadnap :D csak az éjszakai mókát kell majd megoldani melóba 29-én :D Akkor listázódjunk: 1. Ani, Kori 2. Babu, Babuka 3. Brezsy, Melcsi 4. Tiu, Zsuzsi ? (a kérdőjel csak a Zsuzsira érvényes) 5. McDeath 6. 7. 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
McDeath Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Srácok hatalmas nagy probléma... nem tudok majd menni mert beosztottak hétvégére... -.-' elnézést kérek hogy nem tudok menni... :( 1. Ani, Kori 2. Babu, Babuka 3. Brezsy, Melcsi 4. Tiu, Zsuzsi ? (a kérdőjel csak a Zsuzsira érvényes) 5. 6. 7. 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Srácok hatalmas nagy probléma... nem tudok majd menni mert beosztottak hétvégére... -.-' elnézést kérek hogy nem tudok menni... :( 1. Ani, Kori 2. Babu, Babuka 3. Brezsy, Melcsi 4. Tiu, Zsuzsi ? (a kérdőjel csak a Zsuzsira érvényes) 5. 6. 7. 8. Sajnálom, jó lett volna megismerkedni. Majd legközelebb összefutunk vhol. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
McDeath Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Sajnálom, jó lett volna megismerkedni. Majd legközelebb összefutunk vhol. így van de sajnos most nem jött össze... :( majd legközelebb :) addigra jobb állapotban lesz a calim :D Üdv McDeath 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 1. Ani, Kori 2. Babu, Babuka 3. Brezsy, Melcsi 4. Tiu, Zsuzsi ? (a kérdőjel csak a Zsuzsira érvényes) 5. ivannorbi 6. 7. 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 1. Ani, Kori 2. Babu, Babuka 3. Brezsy, Melcsi 4. Tiu, Zsuzsi ? (a kérdőjel csak a Zsuzsira érvényes) 5. ivannorbi 6. Lomha 8V + Timi 7. 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 1. Ani, Kori 2. Babu, Babuka 3. Brezsy, Melcsi 4. Tiu, Zsuzsi ? (a kérdőjel csak a Zsuzsira érvényes) 5. ivannorbi 6. Lomha 8V + Timi 7. 8. má' azt hittem, hogy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 má' azt hittem, hogy! Tudod, nélkülem nem akart jönni! :devlish: ;) :hug: Ui: Tisztelt Moderátor Úr! Szíveskedjen eltüntetni a listából azt az üres sort, amit sikerült beszerkesztenem az 1. és a 2. helyezett közé, mert nagyon zavaró... Mondjuk írja be, hogy Néró, vagy kojakarettenetes ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 1. Ani, Kori 2. Babu, Babuka 3. Brezsy, Melcsi 4. Tiu & Zsuzsi (nincs kérdőjel) 5. ivannorbi 6. Lomha 8V + Timi 7. 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt jelenlétével. Én jól éreztem magam, pláne, hogy nem volt másnapom :D Remélem Zoli is rendszeres látogatónk lesz. Képeket nyugodtan tolhat bárki, mert én nem fényképeztem :( 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts