ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Sajnos Babu lagzija miatt idén nem lesz keret a kajára, így az önköltséges lesz. Van három alternatíva: 1. Bográcsos kaja (babgulyás, paprikáskrumpli, pöri stb) 2. Grillezés hozott anyagból 3. Pizza a helyi pizzériában (azon a héten féláron lesz minden kaja a helyben fogyasztott cuccokból, a gond, hogy nem férünk be huszonegynéhányan, így le kell beszélnem előre hogy esetleg a kiszállításos kaja is féláron legyen) Jó lenne minél előbb eldönteni, hogy intézni tudjam. Nekem is tök mindegy a kaja. Utóbbi gondolom elhozatalra is mehetne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Grillnek egy pont. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Mi is grillre szavaztunk. Van aki tud hozni mobil grillt? Babu feldobott vörös és fehérbort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Anyáméknál ott van a tárcsa,ha kell azt is el lehet hozni.Andrewnak van "mikro"grillje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Sógi szombaton iszol velem?:))))nem megyek másik talira.iszunk a Babu egészségére és gondolunk rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Anyáméknál ott van a tárcsa,ha kell azt is el lehet hozni.Andrewnak van "mikro"grillje. Hozzad csak azt a tárcsát, az az igazi. ;) :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Mi is grillre szavaztunk. Van aki tud hozni mobil grillt? Babu feldobott vörös és fehérbort. Nekünk van egy ilyen grillezőnk, ha a hálókocsival megyek, akkor elvihetem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Hozzad nyugodtan. Inkább több legyen, mint kevesebb. Ha jó mindenkinek, akkor du 2-3 között lenne a gyülekező Lánycsókon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Nekünk van egy ilyen grillezőnk, ha a hálókocsival megyek, akkor elvihetem. :rolleyes: Egy ilyet tudok hozni én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Jaaah, jó hogy eszembe jutott, nem kell senkinek lefelé vinni semmit? Vagy onnan visszafelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 DE.Hozzál sört. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Több mint valószínű, hogy csak este 8 után érünk oda, de mindenképp megyünk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Andrew sztem hozzad te is a grillt. Tiu Roli veletek jön? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Andrew sztem hozzad te is a grillt. Tiu Roli veletek jön? :) Jaja, hozom a grill-t, végül is elfér a kocsiban, aztán max nem kell. Hát, sört meg mindenképpen, anélkül sehová :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Andrew sztem hozzad te is a grillt. Tiu Roli veletek jön? :) Nem beszéltünk róla, hogy együtt megyünk, ráadásul mi későn is indulunk. A grillparty-ba belefér az este 8 órás érkezés, vagy a sötétre való tekintettel az már felejtős? :rolleyes: Mert akkor kell valami alternatív megoldás, a nyers husit nem szeretjük. :wacko: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Meddig tart a buli? Lehet, hogy 16-án már a közelben leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Nem beszéltünk róla, hogy együtt megyünk, ráadásul mi későn is indulunk. A grillparty-ba belefér az este 8 órás érkezés, vagy a sötétre való tekintettel az már felejtős? :rolleyes: Mert akkor kell valami alternatív megoldás, a nyers husit nem szeretjük. :wacko: :) Szerintem semmi akadálya. Lesz elektromos grill is, azzal hamar meg lehet csinálni a kaját, és mivel nem füstöl, használható zárt térben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Meddig tart a buli? Lehet, hogy 16-án már a közelben leszek. Eddigi tapasztalat alapján vasárnap kora délutánig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Eddigi tapasztalat alapján vasárnap kora délutánig. Majd Zsoltinál afterparty a Rat House-ban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Pia behütve,hús bepácolva,saláta elkészitve,pogácsa sütés alatt.csak én "rohadok" kettöig a melóhelyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 A helyszínen is minden ok. Már csak babut várom, hogy kiérjen a hangcuccokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Csak neeeeeeeem???!!! És marad is???ka meg a felajánlott vöröset se feljtse otthon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Pia behütve,hús bepácolva,saláta elkészitve,pogácsa sütés alatt.csak én "rohadok" kettöig a melóhelyen :w00t: :icon13: (+nyálcsorgatós smile) Hasonló a helyzet a husival :) de azzal a különbséggel, hogy a Zsuzsi 6-ig dolgozik. :( Utána pedig kicsit többet autókázunk, hogy odaérjünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 boltban még nem voltam kajám még nincs de van téglám és viszem a kőművesnek :D valamikor odaérek ..... max egy pizzát rendelek ..... addig is keverek egy kis betont :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 No, egyben hazaértem, köszönöm a szíves vendéglátást, ismét szuper jó volt a társaság és a hangulat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts