Tiu Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 "Sajnos augusztusban nem tudok szabira menni, így csak két dátum lehetséges. Kérem szavazni:" Augusztus 11-12. 1. Babu+Babu Augusztus 19-20. 1. Tiu & Zsuzsi Igazából egyik időpont sem a legjobb, túl közeli a Blitzhez és valamikor dolgozni is kell. A 11 tuti nem jó, de a 19 sem biztos. :( Esetleg szeptemberi időpont, ami többeknek jó? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Én is inkább szeptemberre szavaznék. Nem mintha nem érnék rá, de csóró vagyok és addigra talán kalapálok össze kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Az uúj idoőpont: szeptember 15-16. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Az uúj idoőpont: szeptember 15-16. Ez már lehet nekünk is jó lenne, ha áll még a meghívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Ez már lehet nekünk is jó lenne, ha áll még a meghívás. Természetesen áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Az uúj idoőpont: szeptember 15-16. 1,brezsy-melcsy Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Az új idoőpont: szeptember 15-16. 1. brezsy-melcsy 2. andrew (eddig úgy fest egyedül, de ha Ági kap szabit, akkor vele) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Az új idoőpont: szeptember 15-16. 1. brezsy-melcsy 2. andrew (eddig úgy fest egyedül, de ha Ági kap szabit, akkor vele) 3. ivannorbi (eddig úgy fest egyedül, de ha útközben találok egy jó csajt, akkor ... ) :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Az új idoőpont: szeptember 15-16. 1. brezsy-melcsy 2. andrew (eddig úgy fest egyedül, de ha Ági kap szabit, akkor vele) 3. ivannorbi (eddig úgy fest egyedül, de ha útközben találok egy jó csajt, akkor ... ) 4. Lomha 8V + Timi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Az új idoőpont: szeptember 15-16. 1. brezsy-melcsy 2. andrew (eddig úgy fest egyedül, de ha Ági kap szabit, akkor vele) 3. ivannorbi (eddig úgy fest egyedül, de ha útközben találok egy jó csajt, akkor ... ) 4. Lomha 8V + Timi 5. Tiu & Zsuzsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Ne haragudjatok, nekem a tali helyszine egy kicsit messze van :whistle: Meg különben is mi az, hogy a töbség szava dönt!!! Ez már nem divat ebben az országban.... Kérem szépen én a kissebbséget képviselem ebben a kérdésben :ninja: Ezek szerint az a "rásszistá" többség rá akarja megint erőszakolni magát a szegény űldözött és kúltúrájában megnemértett kissebbségre.... No elmegyek én Budapestre, oszt majd jó beárulom necságotokat az ombucmanná :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Az új idoőpont: szeptember 15-16. 1. brezsy-melcsy 2. andrew (eddig úgy fest egyedül, de ha Ági kap szabit, akkor vele) 3. ivannorbi (eddig úgy fest egyedül, de ha útközben találok egy jó csajt, akkor ... ) 4. Lomha 8V + Timi 5. Tiu & Zsuzsi 6. Babu & Babu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Az új idoőpont: szeptember 15-16. 1. brezsy-melcsy 2. andrew (eddig úgy fest egyedül, de ha Ági kap szabit, akkor vele) 3. ivannorbi (eddig úgy fest egyedül, de ha útközben találok egy jó csajt, akkor ... ) 4. Lomha 8V + Timi 5. Tiu & Zsuzsi 6. Babu & Babu 7.én zsolt :) a Norbi "utközbentalált"csajt?? :D MEG majd megnézzük mire jó.legalább főzni tudjon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Halló! 24-én megyek le Pécsre, esetleg 25 de. vagy kora du. aki éppen arra jár, azzal összefuthatnánk 1 üccsire. Addig is jó hosszú hétvégét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Még nem tudom, hogy mi lesz a programom (eddig semmi konkrét), majd térjünk vissza a témára előtte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Sajnálom, de mi biztos nem tudunk most bemenni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus25, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2012 Orfű valaki? Ti hogy bírjátok a 40 fokot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 Orfű valaki? Ti hogy bírjátok a 40 fokot? Sajnos nem nagyon voltam gépközelben a héten, mert a telken meresztettem a seggem a medencében :icon10: . Ha megcsörrentettél volna, akkor meginvitáltalak volna egy kis hűsölésre a diófa árnyékába, a 28 fokos vízbe ;) Ki lehetett bírni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember1, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2012 Fekhelyet mindenki hozzon magának. Ha jó idő lesz, akkor a sátrazás játszik, ha nem, akkor sajnos maradnak a garázsok. Persze, ha vki az autójában alszik, annak megmarad az intim szférája :) Babu feldobta, hogy süthetnénk tárcsán halat. Piát és nasit mindenki hozzon magának. A kaja még képlékeny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2012 Fekhelyet mindenki hozzon magának. Ha jó idő lesz, akkor a sátrazás játszik, ha nem, akkor sajnos maradnak a garázsok. Persze, ha vki az autójában alszik, annak megmarad az intim szférája :) Babu feldobta, hogy süthetnénk tárcsán halat. Piát és nasit mindenki hozzon magának. A kaja még képlékeny. :sick: Akkor én viszek magamnak kaját is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Sajnos Babu lagzija miatt idén nem lesz keret a kajára, így az önköltséges lesz. Van három alternatíva: 1. Bográcsos kaja (babgulyás, paprikáskrumpli, pöri stb) 2. Grillezés hozott anyagból 3. Pizza a helyi pizzériában (azon a héten féláron lesz minden kaja a helyben fogyasztott cuccokból, a gond, hogy nem férünk be huszonegynéhányan, így le kell beszélnem előre hogy esetleg a kiszállításos kaja is féláron legyen) Jó lenne minél előbb eldönteni, hogy intézni tudjam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Lomha 8V: Grill Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Lomha 8V: Grill Andrew: kaja mindegy, inni megyek :-) De beszállok a közösbe, mondjátok mennyi és akár előre is utalom a részemet. Ja, és kocsiban alszom, ha beférek az udvarba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Sajnos Babu lagzija miatt idén nem lesz keret a kajára, így az önköltséges lesz...... Akkor a Babuék állják a kaját, mivel a pénz nem tűnik el, csak más fogja kezelni :icon1: Ezt megbeszéltük :D :D :evilgrin: Következő napirendi pont:kaja .nekünk teljesen mindegy, mind a három variáció jöhet,de döntsön a többség. A lóvét meg össze dobjuk ez nem kérdés!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 ...........kocsiban alszom, ha beférek az udvarba. Attól függ, hogy mennyit iszol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts