opzsolt Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 :icon11: :omg: Mé, akkora a sonka, hogy nem fér be az O+A-ba? :evilgrin: báááááááááááááááááááááááááz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL :evilgrin: nehéz lesz ezt összevakarni már látom ! :omg: a képlet : beülök a vackomba oszt megyek :D gyerekkel vagy zasszonnyal vagy annélkül :D És megesszükasonkátis ha az akkra gond :D :evilgrin: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Mégis tudunk jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Mégis tudunk jönni. Na, a Néró benyomta a sunkát?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Na, a Néró benyomta a sunkát?! :D Dehogy. Hozzaátok ugrunk fel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Ki mikorra tud joönni? Sztem lehetne 10 koöruül a kezdeés, plaáne ha foőzni is akarunk. Mi legyen a kaja? Gulyaás, bab, poöri, esetleg maás oötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Én sajnos jelenleg nem ehetek húst, úgyhogy a babra szavaznék. Nyilván abban is lesz, de nem az a fő alkotó eleme, mint mondjuk a pörköltnek. A gulyás is jó ilyen szempontból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Részemről mindegy a kezdés, és a kaja is. A főzési képességeimet szerintem ne most teszteljük :blush: Amit biztosítani tudok, az egy elektromos és egy enes grillező. Evő-, és étkészlet van. A Lomhának majd grillezünk mindenféle növényi részt. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Akkor poöri sztornoó. Esetleg halaászleé. Haáromlaábat, gaázeégoőt, palackot, bograácsot hozok. Mivel nem mond valami szeép idoőt, sztem a grillezeés felejtoős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Akkor poöri sztornoó. Esetleg halaászleé. Haáromlaábat, gaázeégoőt, palackot, bograácsot hozok. Mivel nem mond valami szeép idoőt, sztem a grillezeés felejtoős. Még jó, hogy gázos a kocsid :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Még jó, hogy gázos a kocsid :evilgrin: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 De rendelhetuünk pizzaát is, ha lesz nagyszombaton nyitva valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 De rendelhetuünk pizzaát is, ha lesz nagyszombaton nyitva valami. Ma érkezem Pécsre. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Mivel mindenkit ennyire eérdekelt a teéma, marad a pizza. Norbi. 10 oóraára joöhetuünk a birtokra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Mivel mindenkit ennyire eérdekelt a teéma, marad a pizza. Norbi. 10 oóraára joöhetuünk a birtokra? Úgy látszik nem a kaja a lényeg... :icon1: Szerintem egy gulyást csinálhatnánk, mert ha 10-től estig leszünk, akkor akár a két étkezés is belefér... Amúgy a 10 órás kezdés teljesen jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Akkor hozom a 3laábat, gaázeégoőt, bograácsot. Tiubal beszeéltem, tud hozni krumplit, a toöbbit megvesszuük eloőtte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Na ez jól hangzik. A többit mikor, hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Köszönöm én is a lehetőséget Norbinak :icon13: , és mindenkinek a részvételt, jó volt újra találkozni Veletek. :icon12: :icon1: Jól sikerült a kaja :icon13: (kösz Zsolti), az időre sem panaszkodhatunk nagyon, pont addig nem esett amíg elkészült az ebéd :D és utána is elviselhető volt. Hazafelé már természetesen esett, de legalább ki tudtam próbálni az ablaktörlő lapátot. :icon6: Nem okozott csalódást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 a kaja nem csak az én érdemem ! köszönet a mentoroknak , a kuktáknak, és a szerencsétlen párszem krumplinak ,a meg boldogult sertésre is könnyes szemmel gondoljunk , hogy testének fehérje forrását rendelkezésünkre bocsájtotta eme remek étel létrejöttéhez :D még ha nem is ez volt a mindenkori szándéka :P valamit annak aki bevásárolt és mindezt rendelkezésünkre bocsájtotta :) és a 3 db. babér levélnek sem kisebb az érdeme ! a bors ami kicsi de erős, a paprika ami vérével színezte , és annak a pár kanál sónak ,3 szelet szalonnának . ne feledjük el nekik soha ! :D ja, ! és annak a bogárnak aki belerepült ! :D na megyek aludni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Hát ezen nem keveset röhögtem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Sajnos augusztusban nem tudok szabira menni, így csak két dátum lehetséges. Kérem szavazni: Augusztus 11-12. Augusztus 19-20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Nekem elvileg mindkettő jó lenne, igaz csak szűkösen. (12-én reggel haza kell jönnöm, mert délelőtt programunk van, 19-én pedig csak (késő) délután tudok menni, mert péntektől vasárnapig osztálytalálkozón leszek valahol a Balaton északi partján) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Sajnos augusztusban nem tudok szabira menni, így csak két dátum lehetséges. Kérem szavazni: Augusztus 11-12. -Babu+Babu Augusztus 19-20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Skacok, ez már gáz!!!! A babu beelőzött titeket! :omg: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 Köszi Norbi..... De nekem a tesóm elküldte mailban a linket :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts