Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gondolom valami délutáni összeröffenésre gondoltok...

Én kb. 15 órától érek rá. Max. fél órával előbb.

Nekem is jónak tűnik, de aznap fogorvoshoz is hivatalos vagyok vmikor.

Elküldve

Tehát akik 02-án ott lesznek Pécsett:

1. kori

2. Tiu + Zsuzsi (du 5 körül)

3.

4.

ööö ... hol is lesz az az ott ? :lol:

Elküldve

1. kori

3. ivannorbi

4.

ööö ... hol is lesz az az ott ? :lol:

Mi az az "ott"? :D

A pecó ITT van. A házszám 55 (igaz, nincs kiírva), de a google maps-on a 39 és a 41 közé esik.

Az alsó kapu az udvar felől:

Als__kapu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A felső kapu a ház mellől:

Fels__kapu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

1. kori

3. ivannorbi

4.

Mi az az "ott"? :lol:

A pecó ITT van. A házszám 55 (igaz, nincs kiírva), de a google maps-on a 39 és a 41 közé esik.

Az alsó kapu az udvar felől:

http://kepfeltoltes.hu/111229/Als__kapu_ww...ltoltes.hu_.jpg

A felső kapu a ház mellől:

http://kepfeltoltes.hu/111229/Fels__kapu_w...ltoltes.hu_.jpg

appám ez már a mecsek :devlish: zsíííír !!!! :D offróód is lesz ??? :icon13: Omegások előnyben ! ? :icon13: értem a SIRIONT !

és mit kell hozni mit hozzunk? :D

én ma mára készültem pécsre . de jó ide néztem B)

üdv. a népnek ! :devlish:

Elküldve
appám ez már a mecsek :devlish: zsíííír !!!! :D offróód is lesz ??? :devlish: Omegások előnyben ! ? :icon13: értem a SIRIONT !

és mit kell hozni mit hozzunk? :D

Hóláncot :icon13: B)

Esetleg lehet hozni rágcsálni-, és innivalót, ami az ünnepekről maradt... :lol:

Sütni-főzni nem lesz időnk, esetleg pizzát rendelhetünk. Vagy várom az ötleteket.

Az előző hozzászólás alapján kiegészítettem a listát Zsoltival:

1. kori

3. ivannorbi

4. Gergő

5. Lomha 8V

6. opzsolt

7.

Elküldve

Ahogy már írtam, én kb. 15 órától leszek fent , a Tiuék és a Koriék 17 óra körül érkeznének. A többiek nem írtak időpontot.

Ui: Egyébként nem kötelező a telkünkre menni, csak lehetőségként vetettem fel. 16 óra után már sötétedik, sok látnivaló akkor már nem lesz. Mehetünk a Plázába, vagy akár egy pizzériába is.

Elküldve
Egyébként nem kötelező a telkünkre menni, csak lehetőségként vetettem fel. 16 óra után már sötétedik, sok látnivaló akkor már nem lesz. Mehetünk a Plázába, vagy akár egy pizzériába is.

Na, akkor mi legyen?

Ma bekészítettem a tüzelőt...

Amúgy meddig tervezzük az estét?

A gyereket és a Zasszonyt is lepasszoltam holnapra, úgyhogy részemről kötetlen a program... :lol:

Rakhatunk tüzet kint is (pl.: szalonnasütéshez), de grillezhetünk énen és elektromos készüléken is. Az utóbbi egyszerűbb és gyorsabb.

No meg jöhet a pizza is...

Elküldve

Sztem tökéletes lenne Norbinál. Köszi a lehetőséget. Mi du kettő körül Pécsett leszünk már, és négy körül megyünk Norbiék új kecójához, de max hétkor haza Kell indulnunk. Mind a négyen jövünk ( Ani, Dana, Milán )

Elküldve
Sztem tökéletes lenne Norbinál. Köszi a lehetőséget. Mi du kettő körül Pécsett leszünk már, és négy körül megyünk Norbiék új kecójához, de max hétkor haza Kell indulnunk. Mind a négyen jövünk ( Ani, Dana, Milán )

Babuék nem jönnek? :lol:

Elküldve
Babuék nem jönnek? :lol:

Tegnap szóltam neki, ma de. visszaszól, hogy jönnek-e.

Tényleg sz@r az út? Mert a jó időre való tekintettel az Omegával jönnék.

Elküldve
Tegnap szóltam neki, ma de. visszaszól, hogy jönnek-e.

Tényleg sz@r az út? Mert a jó időre való tekintettel az Omegával jönnék.

Nem rossz az út, de a Mecsekszentkúti út - Rózsahegyi út elágazónál szerintem leér a spoilered... :lol:

Elküldve

Sajnos úgy néz ki, mégsem tudok menni. Napok óta van egy kis egészségügyi problémám, reménykedtem, hogy elmúlik mára. De nem múlt el, olyannyira nem, hogy most készülök a kórházba menni. Valószínűleg vágnak a csípőmre egy lyukat, akkor pedig nem lesz kedvem vezetni. :lol: De nektek jó szórakozást.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.