ivannorbi Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Nem lehetne akkor a talit eltolnunk január első napjaira? Doki, meddig leszel Pécsett? Én se vagyok az eltolás ellen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Nem lehetne akkor a talit eltolnunk január első napjaira? Doki, meddig leszel Pécsett? Abszolút jó. Flexibilis vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Nekem a 2.-3. lenne jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Nekem a 2.-3. lenne jó. Ezek közül a 2.-a jó nekünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Gondolom valami délutáni összeröffenésre gondoltok... Én kb. 15 órától érek rá. Max. fél órával előbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Gondolom valami délutáni összeröffenésre gondoltok... Én kb. 15 órától érek rá. Max. fél órával előbb. Nekem is jónak tűnik, de aznap fogorvoshoz is hivatalos vagyok vmikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Nekem is jónak tűnik, de aznap fogorvoshoz is hivatalos vagyok vmikor. Gyere csak fel, majd jön a Zasszony, oszt majd lerendez! Szerszám van fent. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Én is délutánra gondoltam. 4 körül jó lehet, de ha vkinek csak 5 jó, akkor írja be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Tehát akik 02-án ott lesznek Pécsett: 1. kori 2. Tiu + Zsuzsi (du 5 körül) 3. 4. ööö ... hol is lesz az az ott ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Tehát akik 02-án ott lesznek Pécsett: 1. kori 2. Tiu + Zsuzsi (du 5 körül) 3. ivannorbi 4. ööö ... hol is lesz az az ott ? :lol: Mi az az "ott"? :D A pecó ITT van. A házszám 55 (igaz, nincs kiírva), de a google maps-on a 39 és a 41 közé esik. Az alsó kapu az udvar felől: A felső kapu a ház mellől: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Tehát akik 02-án ott lesznek Pécsett: 1. kori 2. Tiu + Zsuzsi (du 5 körül) 3. ivannorbi 4. Gergő Egyébként mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Én 15 óra körül már fent leszek, hogy be tudjak fűteni, mire a többség ideér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Tehát akik 02-án ott lesznek Pécsett: 1. kori 2. Tiu + Zsuzsi (du 5 körül) 3. ivannorbi 4. Gergő 5. Lomha 8V Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Mi fél4-4 körül indulunk Lánycsókról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Tehát akik 02-án ott lesznek Pécsett: 1. kori 2. Tiu + Zsuzsi (du 5 körül) 3. ivannorbi 4. Mi az az "ott"? :lol: A pecó ITT van. A házszám 55 (igaz, nincs kiírva), de a google maps-on a 39 és a 41 közé esik. Az alsó kapu az udvar felől: http://kepfeltoltes.hu/111229/Als__kapu_ww...ltoltes.hu_.jpg A felső kapu a ház mellől: http://kepfeltoltes.hu/111229/Fels__kapu_w...ltoltes.hu_.jpg appám ez már a mecsek :devlish: zsíííír !!!! :D offróód is lesz ??? :icon13: Omegások előnyben ! ? :icon13: értem a SIRIONT ! és mit kell hozni mit hozzunk? :D én ma mára készültem pécsre . de jó ide néztem B) üdv. a népnek ! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 appám ez már a mecsek :devlish: zsíííír !!!! :D offróód is lesz ??? :devlish: Omegások előnyben ! ? :icon13: értem a SIRIONT ! és mit kell hozni mit hozzunk? :D Hóláncot :icon13: B) Esetleg lehet hozni rágcsálni-, és innivalót, ami az ünnepekről maradt... :lol: Sütni-főzni nem lesz időnk, esetleg pizzát rendelhetünk. Vagy várom az ötleteket. Az előző hozzászólás alapján kiegészítettem a listát Zsoltival: Tehát akik 02-án ott lesznek Pécsett: 1. kori 2. Tiu + Zsuzsi (du 5 körül) 3. ivannorbi 4. Gergő 5. Lomha 8V 6. opzsolt 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 hány órára kellene jelenni ? van ilyen hogy Grizli Pizza ettem olyat jó volt. kiszállítós pizzéria csak kiszállít és jó . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Ahogy már írtam, én kb. 15 órától leszek fent , a Tiuék és a Koriék 17 óra körül érkeznének. A többiek nem írtak időpontot. Ui: Egyébként nem kötelező a telkünkre menni, csak lehetőségként vetettem fel. 16 óra után már sötétedik, sok látnivaló akkor már nem lesz. Mehetünk a Plázába, vagy akár egy pizzériába is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Egyébként nem kötelező a telkünkre menni, csak lehetőségként vetettem fel. 16 óra után már sötétedik, sok látnivaló akkor már nem lesz. Mehetünk a Plázába, vagy akár egy pizzériába is. Na, akkor mi legyen? Ma bekészítettem a tüzelőt... Amúgy meddig tervezzük az estét? A gyereket és a Zasszonyt is lepasszoltam holnapra, úgyhogy részemről kötetlen a program... :lol: Rakhatunk tüzet kint is (pl.: szalonnasütéshez), de grillezhetünk énen és elektromos készüléken is. Az utóbbi egyszerűbb és gyorsabb. No meg jöhet a pizza is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Sztem tökéletes lenne Norbinál. Köszi a lehetőséget. Mi du kettő körül Pécsett leszünk már, és négy körül megyünk Norbiék új kecójához, de max hétkor haza Kell indulnunk. Mind a négyen jövünk ( Ani, Dana, Milán ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Mi öt körül érkezünk és jó a telek. :devlish: (ha odatalálunk :lol: ) Zsolti úgyis offroad-ozni akar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Sztem tökéletes lenne Norbinál. Köszi a lehetőséget. Mi du kettő körül Pécsett leszünk már, és négy körül megyünk Norbiék új kecójához, de max hétkor haza Kell indulnunk. Mind a négyen jövünk ( Ani, Dana, Milán ) Babuék nem jönnek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Babuék nem jönnek? :lol: Tegnap szóltam neki, ma de. visszaszól, hogy jönnek-e. Tényleg sz@r az út? Mert a jó időre való tekintettel az Omegával jönnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Tegnap szóltam neki, ma de. visszaszól, hogy jönnek-e. Tényleg sz@r az út? Mert a jó időre való tekintettel az Omegával jönnék. Nem rossz az út, de a Mecsekszentkúti út - Rózsahegyi út elágazónál szerintem leér a spoilered... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Sajnos úgy néz ki, mégsem tudok menni. Napok óta van egy kis egészségügyi problémám, reménykedtem, hogy elmúlik mára. De nem múlt el, olyannyira nem, hogy most készülök a kórházba menni. Valószínűleg vágnak a csípőmre egy lyukat, akkor pedig nem lesz kedvem vezetni. :lol: De nektek jó szórakozást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts