Lomha 8V Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Pedig meg akartam mutatni az új autómat, amit direkt titkoltam, hogy meglepetés legyen, de most már mindegy. Ő az: R Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Gratula az új kocsihoz! Nagyon jól néz ki! Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni Lánycsókra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Második adag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Sziasztok! :D Mi is nagyon jól éreztük magunkat, öröm volt találkozni Veletek. :D Köszönjük a helyet, a kaját, a törődést és a szervezést Anitának és korinak :) , a jókedvet pedig mindenkinek aki el tudott jönni. ;) Jó volt kicsit kikapcsolódni, beszélgetni, szórakozni. ezt így összefoglalvan idézem mert nem jut jobb eszembe ! :D KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (kaja sütik kokusz golyó meg minden nagyon nagyon !!! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Na most már fix, hogy haza tudunk menni 2 hétre. Hogy áll a 2 ünnep között a széna? Vmi találka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Na most már fix, hogy haza tudunk menni 2 hétre. Hogy áll a 2 ünnep között a széna? Vmi találka? Nekem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Eddig úgy néz ki, hogy nekünk anyagilag nem fog beleférni a hónapban egy pécsi út :lol: Ha esetleg változik ez, akkor mindenképp megyünk mi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Határozott igent még nem tudok mondani, de érdekel a dolog... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Na most már fix, hogy haza tudunk menni 2 hétre. Hogy áll a 2 ünnep között a széna? Vmi találka? Tudsz vmi pontosabb dátumot? Ha igen, akkor elkezdenék szervezkedni taliügyileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Tudsz vmi pontosabb dátumot? Ha igen, akkor elkezdenék szervezkedni taliügyileg. 25-én érkezünk Pécsre és elméletileg január első hetében még maradunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Nekem sajnos csak 27. és 30. jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Nekem sajnos csak 27. és 30. jó. Akkor inkább 30-a. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Akkor inkább 30-a. :lol: Hol és hány óra körül? :D A 30-a jónak tűnik. :devlish: Lassan listázódhatnánk is. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 nekem is jó lehet a 30 :lol: gondolom délután nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Nekem 30-án elvileg már lesz egy összejövetelem fent a telken, de ez még nem biztos. Tegnap este 11-kor értünk haza, úgyhogy van egy kis elmaradásom az e-mailjeim terén (kb. 170 olvasatlan)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Nekem 30-án elvileg már lesz egy összejövetelem fent a telken, de ez még nem biztos. Tegnap este 11-kor értünk haza, úgyhogy van egy kis elmaradásom az e-mailjeim terén (kb. 170 olvasatlan)... Az pont nekünk lesz tartva elvileg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Az pont nekünk lesz tartva elvileg :lol: Végül is összevonható... :D Mondjuk oda elnöki Omega-val nem lehet feljutni sérülés nélkül... Bár gondolom Ő wellness-ezik télen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Jucuj, akkor itt is vagyok Pécsett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Helló, úgy kellene szervezni, hogy este 7-kor még tartson, mert kb. akkorra tudunk Pécsre érni. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Tarthat tovább is, de Milán miatt nem hinném, hogy sokkal tovább tudunk maradni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Tehát akik 30-án ott lesznek Pécsett: 1. kori 2. 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Végül is összevonható... :lol: Mondjuk oda elnöki Omega-val nem lehet feljutni sérülés nélkül... Bár gondolom Ő wellness-ezik télen... Pontosan mi is lesz az új kéródban? Mert nem akarnánk zavarni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 A másik "KLUBOM" évvégi kis összejövetele, úgynevezett "Bejgli-túrája". Teázgatás, forralt borozás, szalonnasütés, esetleg grillezés. Azért még rákérdezek, hogy mit szólnának az összevonáshoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Nem lehetne akkor a talit eltolnunk január első napjaira? Doki, meddig leszel Pécsett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Úgy néz ki, nekem sem jó a 30.-a, be kell mennem apám helyett melózni. Úgyhogy én is a csúsztatás mellett vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts