opzsolt Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 ehhh.. azok a határidős munkák irgumburgum hát nem ér rá fen franc . no azért örülnék ha mégis mégis ! nem hagytál ki igen ! szóval egy fekete pont beírva na! :D én is fotozást vállaltam szombatra szekszárdon esküvőt de ahogy végeztem megyek ! :) tolom neki ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Beszéltem Kojakkal. Megpróbál eljönni, de nemrég jöttek haza külhonból, és nemkicsit fáradt. Tiu. Pont azon gondolkodtam, hogy törzsgárda tagjai vagytok a Lánycsóki taliknak. Azért annak is nagyon örülnénk, ha szombat estére le tudnátok jönni. Babu is eaten 8 után jön, mert addig szolgálatban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Tényleg. Arról még nem is esett szó (vagy igen :) ?), hogy mikor kezdődik a party. Valószínűleg én is csak olyan 16-17 óra körül érek oda. Hivatalos vagyok egy másik szombat-vasárnapi programra is, de nyilván a langyi-klub a fontosabb, úgyhogy a másiknak csak a hivatalosabb részén veszek részt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Akkor, legyen 16 órától az érkezés, de természetesen, ha vki előbb jön, szívesen látjuk. Nem fogjuk kitenni a szűrét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Akkor, legyen 16 órától az érkezés, de természetesen, ha vki előbb jön, szívesen látjuk. Nem fogjuk kitenni a szűrét :D aki korábban jön a bográcsba kerül? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 aki korábban jön a bográcsba kerül? :) Nem. Neki kell lefoglalnia a kutyát... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Nem. Neki kell lefoglalnia a kutyát... :) :D :D ja azt ez lesz a végeredmény...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Jóidő megrendelve. Én ma délután felállítom a sátrunkat, és lányommal ott éjszakázunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Nya, képek? Valami? Hadd lássam, miről maradtam le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Hát, jobb, ha nem tudod meg, hogy miről maradtál le! Lomha kivételével a "törzsgárda" megjelent. :D Ettünk egy finom gulyást. (Ott meg sem dicsértem igazán, de tényleg nagyon ízlett :lol: . Egy baja volt csak, hogy kib...ott forró volt...) No meg ittunk, meg még ettünk, meg még ittunk (de csak kulturáltan). A bátrabbak megfürödtek az aloe verás medencében (én már öreg vagyok hozzá). Meg ment a sztorizgatás, no meg a daj-daj (Xray retro válogatása is lement :D ) Szóval összességében megint jól sikerült a tali! A tavaly óta megtörtént tereprendezés következtében idén nem süllyedtem meg. :) Köszönjük szépen a szervezőknek. :D Ui: Meg Korinak az ajtózsírozást is. :D Bár így hiányérzetem lesz az ajtónyitáskor... ;) Azért talán megszokom valahogy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Hát, jobb, ha nem tudod meg, hogy miről maradtál le! Lomha kivételével a "törzsgárda" megjelent. :D Ettünk egy finom gulyást. (Ott meg sem dicsértem igazán, de tényleg nagyon ízlett :lol: . Egy baja volt csak, hogy kib...ott forró volt...) No meg ittunk, meg még ettünk, meg még ittunk (de csak kulturáltan). A bátrabbak megfürödtek az aloe verás medencében (én már öreg vagyok hozzá). Meg ment a sztorizgatás, no meg a daj-daj (Xray retro válogatása is lement :D ) Szóval összességében megint jól sikerült a tali! A tavaly óta megtörtént tereprendezés következtében idén nem süllyedtem meg. :) Köszönjük szépen a szervezőknek. :D Ui: Meg Korinak az ajtózsírozást is. :D Bár így hiányérzetem lesz az ajtónyitáskor... ;) Azért talán megszokom valahogy :) Kojak elvitte a kenyeret meg a tejfölt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Nem tudom, mert amikor én elindultam, ő akkor állt neki lecserélni a kipuff-dobot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 ......., ő akkor állt neki lecserélni a kipuff-dobot :D Rettegj Baranya :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Hát, jobb, ha nem tudod meg, hogy miről maradtál le! . . . No meg ittunk, meg még ettünk, meg még ittunk (de csak kulturáltan). A bátrabbak megfürödtek az aloe verás medencében (én már öreg vagyok hozzá). . . . megint ittunk,megint ettünk,megint ittunk,majd megint ittunk,megint ettünk,megint ittunk,ja és még ittunk.................. :) :D Amúgy tökéletes reuma kezelő(ha nem volt akkor lett, mikor földet értél a 70cm-es vízben :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Hát, jobb, ha nem tudod meg, hogy miről maradtál le! ... Ja, valamit nem is említettem!!! Mivel (szokás szerint) nem vittem a Zasszonyt, a Koriék intéztek nekem egy szőke meg egy barna csajt. Nem volt semmi... Remélem képeket nem raknak fel ide a többiek arról, hogy mit műveltem velük, mert akkor abból válás lesz :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Lánycsók 2011.08.06Mediterrán szekció(MOTE) Opel tali Norbi a kompromittáló fotók talán Babunál Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Mégegyszer köszi mindent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Lánycsók 2011.08.06Mediterrán szekció(MOTE) Opel tali "Hoppá... itt nincs semmi. Vagy nincs hozzáférési jogosultsága ezekhez a fotókhoz, vagy a fotók nincsenek ezen az internetcímen. Ha hozzáférési jogosultságot szeretne kapni, forduljon közvetlenül a tulajdonoshoz." Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Kojak elvitte a tejfölt és kenyeret. Az autójának kultúrált hangja lett, miután visszakerült a hátsó dob. Kis desztvizet is töltöttünk a hűtőrendszerébe, és kapott a lexmaus egy szélvédő mosást is. Különben mindenkinek köszönöm, hogy eljött, és megtisztelt jelenlétével. A szokásos kultúrált viselkedést pláne. Idén semmi sem amortizálódott :D Kojaknak minden tiszteletem, hogy egy hívásra autóba ült, és leveretett 100 km-t. A két kiscsajnál biztos sztár lett Norbi és Kojak :D Képeket igyekszem feltolni vhova. De pár azért fennvan már a facérbúkon. Tiuék nagyon aranyosak voltak, hogy belehúztak a munkába, és akadályt nem ismerve ismét odatették maguk. Ja a két dinnye itt maradt, amiből egyet átpasszoltunk Babuéknak. Akik nem tudtak eljönni, kicsit sajnálhatják, mert ismét családias hangulatúra sikerült az összejövetel. Legnagyobb köszönet Aninak, hogy 34 hetesen levezényelte a talit, főzött ránk, és pakolt utánunk. Remélem jövőre is össze tudunk jönni. Ui: Norbi. Legközelebb hozhatod Ivánkát is, akkor a kiscsajok talán nem téged nyúznak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Legnagyobb köszönet Aninak, hogy 34 hetesen levezényelte a talit, főzött ránk, és pakolt utánunk. Remélem jövőre is össze tudunk jönni. Ja igen! Ez nagyon így van!!! Maximális tisztelet és köszönet érte! :D :D Ui: Norbi. Legközelebb hozhatod Ivánkát is, akkor a kiscsajok talán nem téged nyúznak :) Majd összehozzuk őket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 "Hoppá... itt nincs semmi. Vagy nincs hozzáférési jogosultsága ezekhez a fotókhoz, vagy a fotók nincsenek ezen az internetcímen. Ha hozzáférési jogosultságot szeretne kapni, forduljon közvetlenül a tulajdonoshoz." hupsz,rajta vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Lánycsók 2011.08.06Mediterrán szekció(MOTE) Opel tali akkor ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Rettenetesen sajnálom, hogy nem tudtunk jelen lenni. Közbejött egy idegesítő és kellemetlen dolog, azt hittem később leérünk, de az sem jött össze. Hogy a macska rúgja meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Sziasztok! :D Mi is nagyon jól éreztük magunkat, öröm volt találkozni Veletek. :D Köszönjük a helyet, a kaját, a törődést és a szervezést Anitának és korinak :) , a jókedvet pedig mindenkinek aki el tudott jönni. :lol: Jó volt kicsit kikapcsolódni, beszélgetni, szórakozni. Finom volt a gulyás, pont akkor volt jó, mikor odaértünk. A dinnyéket egészségetekre, azért vittük, hogy elfogyjon. Még egyszer, köszi mindenkinek. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Első adag fénykép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts