brezsy Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Egy kisebb hátizsáknyi fát hozhatna valaki, hogy legalább begyújtani tudjunk valamivel, mert szerintem a közelben minden éghetőt összegyűjtöttek már. No meg egy kisbalta sem ártana. B) gázolaj mindig van nálad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 gázolaj mindig van nálad... Már bekészítettem, mint tavaly, de most apróbra vágtam a gyújtóst B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ígértél valami ilyesmit Óbányán tavaly. :D Felhomályosítanál? Sajnos nem emlékszem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Felhomályosítanál? Sajnos nem emlékszem B) Nyugi, én sem emlékszem pontosan, mert előbb mondta a Zsuzsi, hogy az Siklóson volt. :D Valami olyasmi, hogy az öregeknek hozol kiskocsit. (felfelé menet a várba) :) És nekem már a tekintetemet is úgy hordozzák. :) :( (azért 7-800 m-t még bírok talán) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Pécs kirándulás 2011.04.09 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Jó kis kirándulást csaptunk ismét. B) Öröm volt látni mindenkit :D , és jó volt beszélgetni kicsit. Érdekes, hogy nem is kell olyan messzire menni, hogy szép dolgokat lásson az ember, mindezzel együtt még egy motorversenybe is belecsöppentünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Jók a képek. B) Melyiken van a gyík? Nem találom. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Jó kis kirándulást csaptunk ismét. B) Öröm volt látni mindenkit :D , és jó volt beszélgetni kicsit. Érdekes, hogy nem is kell olyan messzire menni, hogy szép dolgokat lásson az ember, mindezzel együtt még egy motorversenybe is belecsöppentünk. :( Mi is örültünk a mai napnak,úgy is ritkán találkozunk. Az a fránya benzingőz az erdőben is megtalál minket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Jók a képek. B) Melyiken van a gyík? Nem találom. :D :) A Zsolti sziklán feszítős képe után kettővel Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Jók a képek. B) Melyiken van a gyík? Nem találom. :D :) gyík Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 A Zsolti sziklán feszítős képe után kettővel B) :D Köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Pécs kirándulás 2011.04.09 zsír ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 A Zsolti sziklán feszítős képe után kettővel a szikla feszített ! nem én ! B) :) örültem hogy nem esek le onnét ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Üdv Urak, én is örültem, hogy láttalak titeket, igaz csak kutyafuttában, de az is valami. Folyt. köv. a Blitz-en. B) Saját képeim Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Üdv Urak, én is örültem, hogy láttalak titeket, igaz csak kutyafuttában, de az is valami. Folyt. köv. a Blitz-en. :) Saját képeim szélvédőt lemoshattad volna,hogy jobban látszódjon a "seggem" B) :D (poén) Ja majd a Blitzen Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Szombaton (05.21.) megyünk kőbánya látogatásra Komlóra. Sajnos csak most jutott eszembe, hogy ide is beírjam. Több négyzetkilóméter a bánya területe, ahol körbevezetnek, magyaráznak, lesz robbantás is. (És ingyenes. :D) Hétfőn meg kérdezem, hogy hányan mehetünk és este fel írom, hogy mire jutottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Szombaton (05.21.) megyünk kőbánya látogatásra Komlóra. Sajnos csak most jutott eszembe, hogy ide is beírjam. Több négyzetkilóméter a bánya területe, ahol körbevezetnek, magyaráznak, lesz robbantás is. (És ingyenes. :D) Hétfőn meg kérdezem, hogy hányan mehetünk és este fel írom, hogy mire jutottam. Én azon a péntek-szombaton Fonyódon leszek. http://static.panoramio.com/photos/original/15857088.jpg Látom a képet magam előtt, ahogy ott őrűltködsz a bánya területén a kék szörnyeteggel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Én elvileg szabad leszek, de az Opel Magyarországus buli elvitte a havi büdzsé nagy részét, így saját autóval biztos nem fogunk eljutni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Sógi. A 2db matricából az egyiket nekem rendelted, ahogy beszéltünk róla?Vagy rendeljek külön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Sógi. A 2db matricából az egyiket nekem rendelted, ahogy beszéltünk róla?Vagy rendeljek külön? De neked. Tisztelt barátaim. Mivel szeptemberre várjuk második csemeténk, a rendhagyó lánycsóki talit előbb tartanánk meg. Légyszi mindenki vésse be, mikor NEM jó neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 ... Tisztelt barátaim. Mivel szeptemberre várjuk második csemeténk, a rendhagyó lánycsóki talit előbb tartanánk meg. Légyszi mindenki vésse be, mikor NEM jó neki. Hova véssük? :D :) Különben, a Blitz kivételével, még bármelyik időpont jó. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Még nekem sincs konkrét nyári programom. Viszont (ha szerencsénk lesz), lehet, hogy addigra veszünk egy bulizós telket, esetleg tarthatjuk ott is. Persze nem akarom felborítani a már jól megszokott rendszert, csak jeleztem, hogy esetleg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Még nekem sincs konkrét nyári programom. Viszont (ha szerencsénk lesz), lehet, hogy addigra veszünk egy bulizós telket, esetleg tarthatjuk ott is. Persze nem akarom felborítani a már jól megszokott rendszert, csak jeleztem, hogy esetleg... :D Szerezzél a telekhez medencét és műanyag asztalt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Szerintem írjunk egy listát az összes hétvégéről és mindenki írja be , hogy mikor ér rá.És a legtöbb nyer(egy kakas nyalókát) 2011 Opel Tali Lánycsók-Mediterrán szekció 2011. Július 23-24. 1. 2. 3. ... 2011. Július 30-31. 1. 2. 3. ... 2011. Augusztus 06-07. 1. 2.Brezsy-Melcsy 3. ... 2011. Augusztus 13-14. 1. 2. 3. ... 2011. Augusztus 20-21. 1. 2.Brezsy-Melcsy 3. ... 2011. Augusztus 27-28. 1. 2.Brezsy-Melcsy 3. .. Bár nem akarok bele szólni.Tudom Norbi,Lomha már beszóltam :D :D Langyi party Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts