kori Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 OK. Bár nekem szimpatikusabb lenne a 09:43 körül B) Téged ismerve, már 09:40-kor ott leszel. Parkoljunk ott, ahol a múltkor, a bejárat felett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Akkor találkozzunk az Árkád tetején 09:45 körül. vonatozzunk Mohácsról?ööööö Lánycsókról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 vonatozzunk Mohácsról?ööööö Lánycsókról? Inkább gyertek kocsival B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Inkább gyertek kocsival :D ez különjárat elöl-hátul V6 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 vonatozzunk Mohácsról?ööööö Lánycsókról? Sztem Szabarból vonatozunk, mert be kell ugrani Rolandhoz az alkatrészekért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Akkor találkozzunk az Árkád tetején 09:45 körül. Hajnalban? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Norbi a többi kilátó messze van innen?Vagy a közelben van vmi amit érdemes fotózni?Bár ez hülye kérdés volt,mert mindig van mit fotózni Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 A közelben a TV-torony van, meg a János-kilátó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 A közelben a TV-torony van, meg a János-kilátó. Azért a János kilátó jó kis túra. Ott voltam mellette katona, az átjátszó állomáson, párszor sétáltam éjjel az erdőben, az állatkerttől B) A sportszelet néha be is csúszott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Azért a János kilátó jó kis túra. Ott voltam mellette katona, az átjátszó állomáson, párszor sétáltam éjjel az erdőben, az állatkerttől B) A sportszelet néha be is csúszott :D A Kis-Tubesi kilátótól nincs 1 km-re. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Egy kisebb hátizsáknyi fát hozhatna valaki, hogy legalább begyújtani tudjunk valamivel, mert szerintem a közelben minden éghetőt összegyűjtöttek már. No meg egy kisbalta sem ártana. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 A Kis-Tubesi kilátótól nincs 1 km-re. :D Csak az út nem sík B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Csak az út nem sík B) Szerintem a Kis-Tubesi kilátóig keményebb a terep, mint onnan a János-kilátóig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Szerintem a Kis-Tubesi kilátóig keményebb a terep, mint onnan a János-kilátóig. Akkor lehet, hogy Anitát vihetem a hátamon B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Akkor lehet, hogy Anitát vihetem a hátamon B) dobjam be a csomagtartóba a kuka szállító kicsi kocsit?húzni könnyebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 dobjam be a csomagtartóba a kuka szállító kicsi kocsit?húzni könnyebb B) Azért nem ekkora szemét :D Sőt egyáltalán nem az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Azért nem ekkora szemét B) Sőt egyáltalán nem az. Mi van, a mondat közben odaült Mögéd? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Azért nem ekkora szemét :D Sőt egyáltalán nem az. mindig kiforgatod az ember szavait B) nem az a lényeg hogy mi volt rajta szállítva.a cél szentesíti az eszközt,tolni könnyebb,mint emelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mi van, a mondat közben odaült Mögéd? B) :D Nem, már alszik. Csak az ördög nem. Hátha holnap visszahallja, és a kisbalta az én hátamban landol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 A Kis-Tubesi kilátótól nincs 1 km-re. :) Helyes, különben kori hozhatná a tavaly megígért kocsit nekem. :( B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Helyes, különben kori hozhatná a tavaly megígért kocsit nekem. :) B) :D ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 jaj,remélem nem hagyjuk otthon a húgom csomagját Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 mindig kiforgatod az ember szavait B) nem az a lényeg hogy mi volt rajta szállítva.a cél szentesíti az eszközt,tolni könnyebb,mint emelni :) Húzni meg még könnyebb. :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Húzni meg még könnyebb. :) :) hát én inkább tolom :( :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 ? Ígértél valami ilyesmit Óbányán tavaly. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts