miragekori Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Úgy alakult, hogy március 12. nekem nem jó, de a többi mehet.futóverseny? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 ha nem dolgozom akkor csatlakozom!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 ha nem dolgozom akkor csatlakozom!!! :D Nehogymá' dolgozzatok hétfőn, mert leverem a főnököd faxát, mondd meg neki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 képes rá!!de nem dolgozunk!!!szombaton nyomjuk le!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Tehát Lomha úrhoz beteglátogatóba: Március 14.: 1. kori 2. ivannorbi ( a Zasszony itt ügyeletes lesz, úgyhogy ezen a napon valószínűleg nem fogok hiányozni neki) 3. Tiu & Zsuzsi Mikor és hol talizzunk? :D Nekem mind1, csak ne túl korán. Mondjuk 10-től (max. 9-kor, de akkor lehet, hogy késni fogok) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Sajnos le kell mondjam részemről a talit, mert elkaptam vmi vírusos fenét és belázasodtam, meg görcsöl a belem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Sajnos le kell mondjam részemről a talit, mert elkaptam vmi vírusos fenét és belázasodtam, meg görcsöl a belem :lol: Persze! Valld be, hogy jól bebactál... :D :) Azért jobbulást! ;) Amúgy addigra egy jó kis pálinkakúra kiűzné Belőled a vírusokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Persze! Valld be, hogy jól bebactál... :D :) Azért jobbulást! ;) Amúgy addigra egy jó kis pálinkakúra kiűzné Belőled a vírusokat. :D Ja, csak nem komázom a pájinkát. Lehet azért megpróbálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Átrakhatjuk máskorra is, nem fogok elszaladni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Hát, igazság szerint ma derült ki, hogy a muterék lelépnek a hosszú hétvégére, úgyhogy nem tudom lepasszolni hozzájuk a gyereket. A Zasszony meg ugyi ügyiben lesz... Úgyhogy vagy halasztunk, vagy gyerekkel megyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Sajnos le kell mondjam részemről a talit, mert elkaptam vmi vírusos fenét és belázasodtam, meg görcsöl a belem :lol: Jobbulást Elnök Úr. :) Hát, igazság szerint ma derült ki, hogy a muterék lelépnek a hosszú hétvégére, úgyhogy nem tudom lepasszolni hozzájuk a gyereket. A Zasszony meg ugyi ügyiben lesz... Úgyhogy vagy halasztunk, vagy gyerekkel megyek. :D Még 14.-éig akármi is történhet. Holnaputánig még dönthetünk bárhogy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Sajnos le kell mondjam részemről a talit, mert elkaptam vmi vírusos fenét és belázasodtam, meg görcsöl a belem :Dmegfertöztek biztos a részeg busók!!! :D :lol: (amugy szivesen megálltam volna egy kis eszmecserére de az idegenvezetöm rohant) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 megfertöztek biztos a részeg busók!!! :D :D (amugy szivesen megálltam volna egy kis eszmecserére de az idegenvezetöm rohant) ;) :) Inkább öcsém. Lázasan szolgálta a közt (szó szerint) :lol: Hétfőn vele sem fujattam volna szondát. Mi már hazafelé tartottunk, mert három órát voltunk benn a városban és kicsit elfáradt a család. Pláne én, lányommal a nyakamban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Mivel nekünk is közbejött egy váratlan dolog, a talit és a látogatást kicsit halasszuk el. Találunk rá alkalmat, a jövő héten, vagy utána. Majd még egyeztetünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Április 09. Mecseki Opeltali. Felmennénk a Tv toronyhoz, ott leparkolnánk, és átsétálnánk a kis tubesi kilátóhoz, ahol szalonna sütést és nyárson sütést követnénk el. Lista: 01.: Ani,Dana és kori. 02.: 03.: 04.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Április 09. Mecseki Opeltali. Felmennénk a Tv toronyhoz, ott leparkolnánk, és átsétálnánk a kis tubesi kilátóhoz, ahol szalonna sütést és nyárson sütést követnénk el. Lista: 01.: Ani,Dana és kori. 02.: Zsuzsi & Tiu 03.: 04.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Április 09. Mecseki Opeltali. Felmennénk a Tv toronyhoz, ott leparkolnánk, és átsétálnánk a kis tubesi kilátóhoz, ahol szalonna sütést és nyárson sütést követnénk el. Lista: 01.: Ani,Dana és kori. 02.: Zsuzsi & Tiu 03.: ivannorbi (& Ivánka) 04.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Április 09. Mecseki Opeltali. Felmennénk a Tv toronyhoz, ott leparkolnánk, és átsétálnánk a kis tubesi kilátóhoz, ahol szalonna sütést és nyárson sütést követnénk el. Lista: 01.: Ani,Dana és kori. 02.: Zsuzsi & Tiu 03.: ivannorbi (& Ivánka) 04.: Brezsy&Melinda Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Április 09. Mecseki Opeltali. Felmennénk a Tv toronyhoz, ott leparkolnánk, és átsétálnánk a kis tubesi kilátóhoz, ahol szalonna sütést és nyárson sütést követnénk el. Lista: 01.: Ani,Dana és kori. 02.: Zsuzsi & Tiu 03.: ivannorbi (& Ivánka) 04.: Brezsy&Melinda 05.: Andrew + Ági: kb 50%, hogy tudunk jönni, de jó lenne (délután csatlakoznánk, mert délig dolgozik asszonyka, majd hívom Korit, mert a toronyig odatalálok, de onnan már nem tiszta). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Sajnos még nem 100%, hogy tudunk menni, de ha igen, lehet elkanyarodunk Lomha felé is. Lomha, ha a 700m séta nem sok a bokádnak B) , akkor el is tudnánk hozni a talira. :D Kb. ennyinek néztem térképen a torony és a kilátó közti sétát. De ez nem biztos, majd Norbi vagy valaki megmondja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Sajnos még nem 100%, hogy tudunk menni, de ha igen, lehet elkanyarodunk Lomha felé is. Lomha, ha a 700m séta nem sok a bokádnak B) , akkor el is tudnánk hozni a talira. :D Kb. ennyinek néztem térképen a torony és a kilátó közti sétát. De ez nem biztos, majd Norbi vagy valaki megmondja. :) Ja, olyan 7-800 méter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Köszi, hogy gondoltatok rám, de sajnos nem jó. Most vették le a gipszemet és pont erre a napra összedobnak nekem a haverok egy "leagipsszel" grillezős, sütős, berúgós bulit. Amúgy elmennék, már vezethetek is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Akkor találkozzunk az Árkád tetején 09:45 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Akkor találkozzunk az Árkád tetején 09:45 körül. OK. Bár nekem szimpatikusabb lenne a 09:43 körül B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 OK. Bár nekem szimpatikusabb lenne a 09:43 körül :D 9:42 én nyertem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts