ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Én lehet mennék Veled :D , ha lesz egy hely. <_< :icon13: A Zsuzsi 99,9% hogy dolgozni fog, majd még megcsörgetlek. Beférsz az Andi és a Kelly közé is :lol: Nem jöttök Dombóvár felé? :) Vagy inkább annál ami most nyílott a FEMA mellett. Elég nyugis helyen van. Na, akkor döntsétek el, hogy hová menjünk. Holnap nem nagyon leszek Net-közelben, csak reggel és délután... Jóccakát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Beférsz az Andi és a Kelly közé is :lol: Nem jöttök Dombóvár felé? :) Ahhoz én már öreg vagyok. :D <_< :icon13: Írd a címet, meg hogy mit kell elhozni, mennyit, hogyan kell fizetni ha kell, stb., meglátom mire lesz idő holnap. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Maradjon a nagy tacskó. Ott van játszótér, a lányom le tudja foglalni magát. Ha pedig fázunk, be lehet ülni az étteremrészbe. Azonban ha nem gond a fizetős parkolás, akkor az Árkád is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Mint írtam nekem mindegy. Ha délután hazaérek, majd megnézem mi a végleges helyszín. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ahhoz én már öreg vagyok. :) :D <_< Írd a címet, meg hogy mit kell elhozni, mennyit, hogyan kell fizetni ha kell, stb., meglátom mire lesz idő holnap. :icon13: 3-kor hívom az eladót, hogy jó-e neki a 4 óra körüli időpont. Akörül Téged is hívlak :lol: Amúgy Dombóvár Arany János tér, ez a Pécs felé kivezető részen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Azt is jó lenne tisztázni, hogy mikor lesz az összejövetel. Én még rakom össze az autót, amivel mennék. ÉS lehet, hogy le sem érek. Lomha este plázához mész? Legfeljebb veled ott összefutok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Azt is jó lenne tisztázni, hogy mikor lesz az összejövetel. Én még rakom össze az autót, amivel mennék. ÉS lehet, hogy le sem érek. Lomha este plázához mész? Legfeljebb veled ott összefutok. Akkor legyen 17:00 körül az ÁRKÁD tetején. Legfeljebb onnan átmegyünk majd a plázához később. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Azt is jó lenne tisztázni, hogy mikor lesz az összejövetel. Én még rakom össze az autót, amivel mennék. ÉS lehet, hogy le sem érek. Lomha este plázához mész? Legfeljebb veled ott összefutok. Tényleg nem értél le. :) A cuccokat Lomhától elhoztam, majd megbeszéljük eljössz-e érte, vagy vigyem-e el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Tényleg összejöttünk akik jelezték is, jó volt kicsit beszélgetni, találkozni, inni egy kávét. :) Kár, hogy Pécs nincs kicsit közelebb mindenkinek. Gergő, még egyszer sok sikert, és minden jót az új melóhoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Tényleg összejöttünk akik jelezték is, jó volt kicsit beszélgetni, találkozni, inni egy kávét. :D Kár, hogy Pécs nincs kicsit közelebb mindenkinek. Gergő, még egyszer sok sikert, és minden jót az új melóhoz. <_< Egy jó hambit azért jó lett volna találni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Egy jó hambit azért jó lett volna találni... :) Nem volt ott a kis görög "husom"! Pedig ott ettem volna, de ettől elment a kedvem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Tényleg összejöttünk akik jelezték is, jó volt kicsit beszélgetni, találkozni, inni egy kávét. :) Kár, hogy Pécs nincs kicsit közelebb mindenkinek. Gergő, még egyszer sok sikert, és minden jót az új melóhoz. :D Köszi mindenkinek! Jó volt megint találkozni. Onnan is fórumozok majd, meg aztán 2 havonta legalább igyekszem Pécsen is járni. Szóval legközelebb Karácsonykor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Tényleg nem értél le. :) A cuccokat Lomhától elhoztam, majd megbeszéljük eljössz-e érte, vagy vigyem-e el. :D Este 10-re végeztem a szereléssel. 11 órától délután 5-ig szívtam azzal, hogy nem szívta fel az AC az anyagot. Aztán kiderült, hogy felcseréltem a két benzincsövet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Mi is jól éreztük magunk. Csak hazaérés után a kutyám kerestem a faluban, mert kiszökött. Nem találtam meg :) Remélem is hogy Gergő nem felejt el minket. Bár egy ilyen jó kis csapatot nem hinném, hogy könnyű lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robika32 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Mi is jól éreztük magunk. Csak hazaérés után a kutyám kerestem a faluban, mert kiszökött. Nem találtam meg :lol: Remélem is hogy Gergő nem felejt el minket. Bár egy ilyen jó kis csapatot nem hinném, hogy könnyű lenne. Szia Kornél. Mi is rég találkoztunk már. Öcséddel tegnap dumcsiztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Mi is jól éreztük magunk. Csak hazaérés után a kutyám kerestem a faluban, mert kiszökött. Nem találtam meg :lol: Remélem is hogy Gergő nem felejt el minket. Bár egy ilyen jó kis csapatot nem hinném, hogy könnyű lenne. Ez kizárt dolog. Húsvét utáni héten találkozunk!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Tehát Lomha úrhoz beteglátogatóba: Március 12.: 1. kori 2. 3. Március 13.: 1. kori 2. 3. Március 14.: 1. kori 2. 3. Március 15.: 1. kori 2. 3. Ha vkinek más ötlete van vésse be nyugodtan. Esetleg, ha Lomhának kifogása van vmelyik időponttal kapcs, akkor vétózza meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Persze, nem ottalvós buli szerveződik, hanem azon a napon megyünk, amikor a legtöbben ráérnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Persze, nem ottalvós buli szerveződik, hanem azon a napon megyünk, amikor a legtöbben ráérnek. 11-étől 13-ig lent leszek Pécs mellett, hívlak, s valamelyik nap csatlakozom, ha belefér az időmbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Tehát Lomha úrhoz beteglátogatóba: Március 12.: 1. kori 2. ivannorbi 3. Március 13.: 1. kori 2. ivannorbi 3. Március 14.: 1. kori 2. ivannorbi ( a Zasszony itt ügyeletes lesz, úgyhogy ezen a napon valószínűleg nem fogok hiányozni neki) 3. Március 15.: 1. kori 2. ivannorbi 3. Ha vkinek más ötlete van vésse be nyugodtan. Esetleg, ha Lomhának kifogása van vmelyik időponttal kapcs, akkor vétózza meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Tehát Lomha úrhoz beteglátogatóba: Március 12.: 1. kori 2. ivannorbi 3. Tiu & Zsuzsi Március 13.: 1. kori 2. ivannorbi 3. Március 14.: 1. kori 2. ivannorbi ( a Zasszony itt ügyeletes lesz, úgyhogy ezen a napon valószínűleg nem fogok hiányozni neki) 3. Tiu & Zsuzsi Március 15.: 1. kori 2. ivannorbi 3. Tiu & Zsuzsi Ha vkinek más ötlete van vésse be nyugodtan. Esetleg, ha Lomhának kifogása van vmelyik időponttal kapcs, akkor vétózza meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Úgy alakult, hogy március 12. nekem nem jó, de a többi mehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Akkor legyen Március 14-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Akkor legyen Március 14-e. Tehát Lomha úrhoz beteglátogatóba: Március 14.: 1. kori 2. ivannorbi ( a Zasszony itt ügyeletes lesz, úgyhogy ezen a napon valószínűleg nem fogok hiányozni neki) 3. Tiu & Zsuzsi Mikor és hol talizzunk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Az akkor úgy fest, hogy legközelebb megyek csak vitzitre, mert 13án elvileg jövök már vissza Baranyából. De ha jól sikerül a hétvége, akkor lehet sűrűben járok majd lefelé. :D És akkor meg lehetne üzletelni végre Korinak is a fuvart a hátsó híddal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts