kori Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Köszönöm mindenkinek, aki eljött a jó bulit. Nagyon jól éreztük magunk. Az eső ma délutánra elállt, és a nap is előbujt egy pillanatra. Az biztos, hogy a hagyományt folytatva, jövőre ugyanitt. Képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Itt is van pár kép. ;) :wacko: Jó volt ez a Mediterrán <_< buli. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 állati jó volt ! :wacko: <_< csak így tovább ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Egészségedre! :o <_< Köszi! Remélem jövőre is jöttök! :wacko: :( ;) ;) http://img3.tar.hu/korimv6/img/89985526.jpg Köszönöm a mentésben résztvevők segítségét! :) Kori! Nincs véletlenül egy olyan menetes kupakod, ami nem megy fel arra (vagy csak nagyon nehezen), amire rá szeretnéd tekerni? Mert nekem van egy olyan, ami tekerés nélkül rámegy, ebből kifolyólag le is jön. Ez konkrétan a matracom dugójának a kupakja lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 thanx all.Tök szupcsi,volt ez a talcsi <_< nem langyi csak mediterrán Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Tetszett a kerékcsercsi? <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Tetszett a kerékcsercsi? <_< ;) :o ja,szupcsi volt,de még deffektesen is elmozdult az Omega a helyéről SEGÍTSÉG NÉLKÜL ÖNERŐBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) ;) :( Rá jöttem hol szedtem össze őket.kifelé menet Lánycsókra a körforgalom után jött egy mentő szemből én meg jobbra lehúzódtam a dzsuvába.Innentől kezdve ott rohad meg a mentő ha megint szembe jön.dögöljön meg a szomszéd lova is,majd lehúzódik ő. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 ja,szupcsi volt,de még deffektesen is elmozdult az Omega a helyéről SEGÍTSÉG NÉLKÜL ÖNERŐBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :( :wacko: Az már a leparkolás előtt egyértelmű volt, hogy az éjszakázóhelyemről csak segítséggel fogok kijönni... Az megint más kérdés, hogy ma estére a fordulatszámmérőm felmondta a szolgálatot... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 http://img3.tar.hu/korimv6/img/89984728.jpg Erről a képről azért hiányolom magamat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Erről a képről azért hiányolom magamat ;) Mi is. <_< :wacko: De majd jövőre. ;) (mármint úgy értve, hogy magadtól ugrottál volna :o ) Kérdezz-felelek a medence előtt: Babu: - Te, most én doblak bele téged, vagy te engem? majd egy másodperc hatásszünet után: Babu: - Lejárt az idő!!! --> és az eredmény :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Zsoltinak:ahogy kérted cenzúrázva <_< a képek: Opel tali Lánycsók 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Itt mire készültél, Kojak? Kép. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 yooo képek ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Itt mire készültél, Kojak? Kép. ;) Mondanám, hogy csak felállok... <_< :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 nem voltunk szomjasak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 nem voltunk szomjasak :D Az mikor volt? :o <_< :wacko: Mondanám, hogy csak felállok... :( ;) ;) :o Én elhiszem. :D :) Szerk: Köszi Norbi! :P Így hogy érem el a tízezret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 szeva mindenki , meg néztem a készült képeket még jobban irigyelek titeket !!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Kori! Jövőre meg kell nagyobbítanod az autóbeállót hátrafelé... És megszervezheted az I. Langyi Weekend-et <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 langyi ,,, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Kori! Jövőre meg kell nagyobbítanod az autóbeállót hátrafelé... És megszervezheted az I. Langyi Weekend-et :D :P :D :D Helyesen: I. Langyi :) Weekend :D Jaja, és aki másnap reggel ki tud állni kocc nélkül, az bátran mehet az úton is. :D Vagy a faljavító club is létrejön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 :D :D Helyesen: I. Langyi :) Weekend :D Jaja, és aki másnap reggel ki tud állni kocc nélkül, az bátran mehet az úton is. :D Vagy a faljavító club is létrejön. :D Vagy aki sörözés után be tud állni az udvarba.(Ha nincs elég hely majd csinálunk) :P Nem könnyű... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Urak és hölgyek. Nem szoktam nyilvános helyen nemi életet élni, de mivel a botrányt is nyilvánosan csináltam, elnézést is így kérek. Elsősorban Anditól kértem bocsánatot és elnézést kérek mindenkitől, aki tanúja volt a dolgoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Urak és hölgyek. Nem szoktam nyilvános helyen nemi életet élni, de mivel a botrányt is nyilvánosan csináltam, elnézést is így kérek. Elsősorban Anditól kértem bocsánatot és elnézést kérek mindenkitől, aki tanúja volt a dolgoknak. hát,,, nemi aktusra nem emlékszem :D :D meg amúgy másra sem nagyon :) (nem volt botrány sztem...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Urak és hölgyek. Nem szoktam nyilvános helyen nemi életet élni, de mivel a botrányt is nyilvánosan csináltam, elnézést is így kérek. Elsősorban Anditól kértem bocsánatot és elnézést kérek mindenkitől, aki tanúja volt a dolgoknak. Én erről lemaradtam... Elkaptad a Lomhát? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 hát,,, nemi aktusra nem emlékszem :D :D meg amúgy másra sem nagyon :) A fórumra gondoltam nyilvános hely alatt... Nemi élet alatt pedig a magánügyek nyilvános kitárgyalását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts