ivannorbi Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 sirály ! akkó ez így elég is <_< a garagéba gyere ! mindíg jobbra ha elhagytad a villanysorompót ! egyszerű! Jó felé járok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Jut eszembe! Ha van valakinek nagyobb teljesítményű matracpumpája, akkor ne felejtse otthon, mert a miénk megmakkant, és nem szeretném kilehelni a lelkem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 M6-on érkezem, ha valakinek fuvar gondja van, szívesen segítek, akár vontatok is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Jut eszembe! Ha van valakinek nagyobb teljesítményű matracpumpája, akkor ne felejtse otthon, mert a miénk megmakkant, és nem szeretném kilehelni a lelkem... <_< Taposós van, azt bedobom neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Jó felé járok? http://kepfeltoltes.hu/100917/Gar_zs_www.k...ltoltes.hu_.jpg JÓ ! ahol egy nagy fa villanyoszlop van na az a mi sorunk ! (középen) mindíg jobbra . pécs felől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Valami fehér édes bort, csak Neked. :) :( ;) <_< :wacko: ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 A megfelelő ruházat a dagonyászáshoz, és a melegedő bulitér <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Atya ég, nem vicceltél a játszós ruhával kapcsolatban. Itt amúgy már 7ágra süt a nap, próbálok ebből minél többet begyűrni a csomiba... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Én sajnos lemondom a megjelenésem családi okok miatt. Pedig jó lett volna. Azért nektek jó talizást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Atya ég, nem vicceltél a játszós ruhával kapcsolatban. Itt amúgy már 7ágra süt a nap, próbálok ebből minél többet begyűrni a csomiba... :( Kösd rá a vonószemre azt a 7 ágra sütő tányért és erőszakkal hozzd le :wacko: .Egész h.végére ilyen moslék időt mond ide.Unom már nagyon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Kösd rá a vonószemre azt a 7 ágra sütő tányért és erőszakkal hozzd le :wacko: .Egész h.végére ilyen moslék időt mond ide.Unom már nagyon <_< A kötél még bent is van a kocsiban, tegnap épp egy matiz-t kellett a sárból kirántanom a cégnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 A kötél még bent is van a kocsiban, tegnap épp egy matiz-t kellett a sárból kirántanom a cégnél. Na jó, én mentem. Akkor ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Medencés Opeltali 1. kori és Ani 2. Lomha 8V 3. ivannorbi 4. andrew (+asszony, meg talán Boci) 5. Babu & Babu 6. Kojak és Andi 7. opzsolt 8. Alex.79 9. brezsy+ vagy - melcsy (majd kiderül,hogy előny vagy hátrány a zasszony) 10. Tiu + Zsuzsi 11. Dobszai Gábor+Adél 12. 13 Cím: 7759 Lánycsók Dózsa u. 87. Koordináták: GPS: 46°0´41.97´´ ; 18°37´8.59´´ Dobszai Gabi most telefonált,nem biztos,hogy kiérnek,mert kb.1 órája törték össze az autójukat(bal sárvédő,lámpa,index...) <_< Próbáltam kicsit felvidítani, hogy hozza el az autót,mert lesz annyi szaki,hogy seperc alatt kikalapáljuk Mindenki vigyázzon az úton! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 szép idő van ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 szép idő van ! :wacko: igen.olyan igazi medencés idő. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 szeva üdv mindenkinek ,kaptam képet buliról fel is tolom ,remek a hangulat ,kár hogy nem lehetek ott, nagyon irigylem az összes részvevőt !!!!további jó bulizást én meg gyúrok egyet vazeeeeeeeeeeeeeeeee!!! NA VAN EGY KIS GÁZ NEM TUDOM HOGY LEHET KÉPET A GÉPEMRŐL FELRAKNI SEGÍTHETNE VALAKI Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 yóóóó ! kis party volt :( thx. Kori és a többieknek is ! képeket csak cenzúúúúrázva ! :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Én is jól éreztem magam (még ha nem is látszott rajtam annyira). Köszönöm a szervezést és a szíves vendéglátást! :wacko: Ui: Tiu! Nektek meg még tartozom a 3 sör(üdítő) árával... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Egyben hazaértünk mi is, köszönünk mindent Kori, nagyon fain kis buli volt egy nagyon fain csapattal, marha jó fej volt mindenki. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Egyben hazaértünk mi is, köszönünk mindent Kori, nagyon fain kis buli volt egy nagyon fain csapattal, marha jó fej volt mindenki. Köszönöm. Eltekintve attól, hogy egyszer sem tudtál semmit úgy a szádhoz emelni, hogy abban a pillanatban ne lökjelek meg! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 szeva üdv mindenkinek ,kaptam képet buliról fel is tolom ,remek a hangulat ,kár hogy nem lehetek ott, nagyon irigylem az összes részvevőt !!!!további jó bulizást én meg gyúrok egyet vazeeeeeeeeeeeeeeeee!!! NA VAN EGY KIS GÁZ NEM TUDOM HOGY LEHET KÉPET A GÉPEMRŐL FELRAKNI SEGÍTHETNE VALAKI A gépedről nem tudsz felrakni, valahova a netre kell felnyomnod és onnan belinkelni ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Mi is hazaértünk. Köszönjük a szervezést, a helyet, a bulit, a kaját, és mindent Anitának és Korinak. Nagyon jól éreztük magunkat <_< Öröm volt mindenkivel találkozni, emlékezetes buli volt. :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 yóóóó ! kis party volt ;) thx. Kori és a többieknek is ! képeket csak cenzúúúúrázva ! :( :wacko: Miért? Te nem is fürödtél! ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Én is jól éreztem magam (még ha nem is látszott rajtam annyira). Köszönöm a szervezést és a szíves vendéglátást! :( Ui: Tiu! Nektek meg még tartozom a 3 sör(üdítő) árával... <_< Egészségedre! ;) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts