Lomha 8V Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Különben is, már klubtag sem vagy, nem is jöhetsz a talira!!! <_< :wacko: :( Nem kell kifogásokat gyártani, azért mert félsz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 elgurult a gyógyszeretek ! :wacko: forró a hangulat IGEN ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Már megint a legkisebbet akarod bántani?! Ráadásul a sebesültet? És még csoportosan is!!! :o :) :o Különben is, már klubtag sem vagy, nem is jöhetsz a talira!!! :wacko: :( ;) Látom tudsz embereket meggyőzni, hogy többen legyünk. :D :D :P Nem kell kifogásokat gyártani, azért mert félsz! :D Lomha pedig majd gyűjt a klubtagságira, és nem kifogást keres. ;) :) Különben pedig hiányérzetünk lenne, bármelyikőtök nélkül. :P :D Viszont, hogy az eperpálesz után mi lesz ? ... ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Medencés Opeltali ... 9. brezsy+ vagy - melcsy (majd kiderül,hogy előny vagy hátrány a zasszony) ... Cím: 7759 Lánycsók Dózsa u. 87. Koordináták: GPS: 46°0´41.97´´ ; 18°37´8.59´´ Kiderült már, hogy a zasszony előny vagy hátrány? <_< Remélem, előny. :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Kiderült már, hogy a zasszony előny vagy hátrány? <_< Remélem, előny. ;) :( Attól függ hol áll,elől vagy hátul :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Medencés Opeltali 1. kori és Ani 2. Lomha 8V 3. ivannorbi 4. andrew (+asszony, meg talán Boci) 5. Babu & Babu 6. Kojak és Andi 7. opzsolt 8. Alex.79 9. brezsy+ vagy - melcsy (majd kiderül,hogy előny vagy hátrány a zasszony) 10. Tiu + Zsuzsi 11. Dobszai Gábor+Adél 12. 13 Cím: 7759 Lánycsók Dózsa u. 87. Koordináták: GPS: 46°0´41.97´´ ; 18°37´8.59´´ szeva mindenki sajnos nem jön össze hogy el tudjak menni ,de legközelebb remélem sikerülni fog ,köszönöm kori hogy meg hívtál,és mindenkinek jó bulizást éreztétek jól magatokat !!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 szeva mindenki sajnos nem jön össze hogy el tudjak menni ,de legközelebb remélem sikerülni fog ,köszönöm kori hogy meg hívtál,és mindenkinek jó bulizást éreztétek jól magatokat !!!!!!!!!!! Mi is sajnáljuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Én fél 2-nél előbb nem tudok indulni. De inkább 2 felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Én fél 2-nél előbb nem tudok indulni. De inkább 2 felé. Addig megtöltjük a medencét. :( <_< Mi is csak dél körül indulunk, így előbb nem érünk oda. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Én 13:00 körül érkezem, szerintem. Hogy legyen időm felállítani a csapdákat... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Azért írtam hogy kb. mikorra számítsatok rám, hogy addigra legyen tele a medence, nehogy eltörjön még valamim, amikor megszokásból beleugrok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Én 13:00 körül érkezem, szerintem. Hogy legyen időm felállítani a csapdákat... <_< Hiába mész előbb, kaját úgyis csak később kapsz. Már ha kapsz egyáltalán :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Azért írtam hogy kb. mikorra számítsatok rám, hogy addigra legyen tele a medence... sörrel vagy pálinkával Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Hiába mész előbb, kaját úgyis csak később kapsz. Már ha kapsz egyáltalán <_< Akkor idén jön a bosszú!!! Megeszem a kutyáét... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Akkor idén jön a bosszú!!! Megeszem a kutyáét... ;) Lehet, ahhoz a kutyának is lenne egy-két "szava". <_< :wacko: ;) (ha nem a kerítésen túl jár éppen :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 szeva mindenki sajnos nem jön össze hogy el tudjak menni ,de legközelebb remélem sikerülni fog ,köszönöm kori hogy meg hívtál,és mindenkinek jó bulizást éreztétek jól magatokat !!!!!!!!!!! Mi is nagyon sajnáljuk. Jó lett volna megint bulizni együtt. Rem, minél előbb sikerül összefutnunk vhol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 milyen innivalól kell hozni?? meg egyáltalán mit ?? valaki mondja el mert tényleg nem tudom ! valahol olvashattam valamit?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 milyen innivalól kell hozni?? meg egyáltalán mit ?? valaki mondja el mert tényleg nem tudom ! valahol olvashattam valamit?? <_< Mindenki azt hoz, amit inni szeretne. Ezen felül a Kori írt néhány töményet, amit lefoglaltak :wacko: A részletek csak Neked: ITT És Te a D.Gy. 50-ben laksz? Oda kell mennem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Zsolti. Op-Com-ot tudsz hozni egy hibakód törlésre? Ha nem akkor megkereslek. Tudom hol a műhelyed <_< Vodka, konyak, wisky, szőlőpálesz és ouzo van. Pluszba feldobtam még 6 üveg Spumantét, amit Olaszból hoztunk. Ha ezeken kívül vágysz valamire, azt hozdd magaddal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Zsolti. Op-Com-ot tudsz hozni egy hibakód törlésre? Ha nem akkor megkereslek. Tudom hol a műhelyed <_< Vodka, konyak, wisky, szőlőpálesz és ouzo van. Pluszba feldobtam még 6 üveg Spumantét, amit Olaszból hoztunk. Ha ezeken kívül vágysz valamire, azt hozdd magaddal. lejössz a garagéba és megoldjuk ! ha kiviszem nem tudo hogy nem e hagyom el vagy bármi :wacko: gondolom az immo miatt mondod . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Mindenki azt hoz, amit inni szeretne. Ezen felül a Kori írt néhány töményet, amit lefoglaltak :wacko: A részletek csak Neked: ITT És Te a D.Gy. 50-ben laksz? Oda kell mennem? sirály ! akkó ez így elég is <_< a garagéba gyere ! mindíg jobbra ha elhagytad a villanysorompót ! egyszerű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 lejössz a garagéba és megoldjuk ! ha kiviszem nem tudo hogy nem e hagyom el vagy bármi <_< gondolom az immo miatt mondod . OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 ... a garagéba gyere ! mindíg jobbra ha elhagytad a villanysorompót ! egyszerű! :wacko: Ez lenne a vasúti sorompó neve Mohácson? Valami uccanév esetleg? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 milyen innivalól kell hozni?? meg egyáltalán mit ?? valaki mondja el mert tényleg nem tudom ! valahol olvashattam valamit?? <_< Valami fehér édes bort, csak Neked. ;) :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 sirály ! akkó ez így elég is ;) a garagéba gyere ! mindíg jobbra ha elhagytad a villanysorompót ! egyszerű! :( Ez lenne a vasúti sorompó neve Mohácson? Valami uccanév esetleg? <_< Igen, és melyik irányból érkezve? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts