Lomha 8V Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Hely az lesz megállásra. És őrző-védő eb is :D És megint kap babot? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Nem kap, majd szerez magának... ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Nem kap, majd szerez magának... :o :) <_< :wacko: :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 És megint kap babot? <_< Baboooot?????Tavaly a szotyit se akarta meg enni bontatlanul :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 kecsóra megy valaki szombaton ?? szept 18 pont egybe esik . esőnap lett. mi meg elvileg szombat nem ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Szerintem ha erre (a "szabad") hétvégére nem jelentkezett senki, akkor a már betáblázottra sem fog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 kecsóra megy valaki szombaton ?? szept 18 pont egybe esik . esőnap lett. mi meg elvileg szombat nem ?? Ez nagy dilemma, mert mentünk volna most pályázni, csak a munka közbeszólt. :wacko: Így viszont biztos szabad a szombat, és úgy gondolom Lánycsókra fogunk menni, eddig is voltunk minden évben. Pályanapra eddig sem sikerült eljutni, majd talán jövőre. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Ez nagy dilemma, mert mentünk volna most pályázni, csak a munka közbeszólt. :wacko: Így viszont biztos szabad a szombat, és úgy gondolom Lánycsókra fogunk menni, eddig is voltunk minden évben. Pályanapra eddig sem sikerült eljutni, majd talán jövőre. <_< Most őszinte leszek. Rohadtul nem is éri meg. Nekünk, innen nem! A legfinomabb számítással is nekem 10ezer lett volna az üzemanyag, de akkor tojás a pedál alatt és a pálya még csak eszembe sem jut. Odaérek 9-10-re, befizetem a belépőt. Nézem a srácokat a pályán, elbeszélgetek a rég látott arcokkal(ez a jó része). Aztán délután 5-6 felé elindulok haza. Ha ettem egy szendvicset és ittam rá egy kólát, akkor 15ezer forintomba fájt egy 7-8 órás program. Nem vagyok fillérb*szó, de azért nekem ez sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Most őszinte leszek. Rohadtul nem is éri meg. Nekünk, innen nem! A legfinomabb számítással is nekem 10ezer lett volna az üzemanyag, de akkor tojás a pedál alatt és a pálya még csak eszembe sem jut. Odaérek 9-10-re, befizetem a belépőt. Nézem a srácokat a pályán, elbeszélgetek a rég látott arcokkal(ez a jó része). Aztán délután 5-6 felé elindulok haza. Ha ettem egy szendvicset és ittam rá egy kólát, akkor 15ezer forintomba fájt egy 7-8 órás program. Nem vagyok fillérb*szó, de azért nekem ez sok. Én tavaly voltam és nagyon élveztem, pedig csak egy gyorsulásra mentem fel a pályára. Sztem ha van rá, akkor érdemes elmenni, ha nincs akkor nem. Az ehavi büdzsébe biztos, hogy nekem sem fér már bele. Most tekertem az Omegába majdnem 1000 km-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 teljesen igazatok van <_< kihagyom én is . nekem ami nem annyira bejövős az a bukósisakos dolog . talán ha elmennék off mx5 el a pályára kicsit játszani ,ami nagyon élvezetes is , de hogy én sisakot húzzak ,az nekem sokkkk . ezért nem is robogózok pedig nagyon csípem ám. nagy motor az más persze..... de autóba?? :wacko: (akkor ma is húzhattam volna délelőtt somberek mohács között mert olyanokat kanyarogtam :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 most nézem hogy jövőhéten jó idő lesz ! de azért nem medencés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Pedig még áll a medence <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Ajajjj!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Medencés Opeltali 1. kori és Ani 2. Lomha 8V 3. ivannorbi 4. andrew (+asszony, meg talán Boci) 5. Babu & Babu 6. Kojak és Andi 7. opzsolt 8. Alex.79 9. brezsy+ vagy - melcsy (majd kiderül,hogy előny vagy hátrány a zasszony biggrin.gif ph34r.gif ) 10. Tiu + Zsuzsi 11. 12. Cím: 7759 Lánycsók Dózsa u. 87. Koordináták: GPS: 46°0´41.97´´ ; 18°37´8.59´´ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Ajajjj!!!!! ez nagyon aggodalmasan hangzik ! <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 én csak akkor ugrok be ha előtte a csajok monokinibe megelőznek ! <_< :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 én csak akkor ugrok be ha előtte a csajok monokinibe megelőznek ! <_< :wacko: :( ;) Húha! Kori, nem tudtok beszervezni valami belevaló csajokat? Vagy leitassuk a Zasszonyokat? :o Ui: Az a baj, hogy még én se vagyok ugróképes... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Húha! Kori, nem tudtok beszervezni valami belevaló csajokat? Vagy leitassuk a Zasszonyokat? :wacko: Sztem nincs annyi pia <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Gergő! Nem tudod még véletlenül, hogy valami orvos-féle lesz-e a helyszínen? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sztem nincs annyi pia <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Gergő! Nem tudod még véletlenül, hogy valami orvos-féle lesz-e a helyszínen? <_< :( rosssssszúl vagy ?? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Az a baj, hogy még én se vagyok ugróképes... :wacko: Ezért fogunk dobni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Most őszinte leszek. Rohadtul nem is éri meg. Nekünk, innen nem! A legfinomabb számítással is nekem 10ezer lett volna az üzemanyag, de akkor tojás a pedál alatt és a pálya még csak eszembe sem jut. Odaérek 9-10-re, befizetem a belépőt. Nézem a srácokat a pályán, elbeszélgetek a rég látott arcokkal(ez a jó része). Aztán délután 5-6 felé elindulok haza. Ha ettem egy szendvicset és ittam rá egy kólát, akkor 15ezer forintomba fájt egy 7-8 órás program. Nem vagyok fillérb*szó, de azért nekem ez sok. Ez meg a másik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 teljesen igazatok van <_< kihagyom én is . nekem ami nem annyira bejövős az a bukósisakos dolog . talán ha elmennék off mx5 el a pályára kicsit játszani ,ami nagyon élvezetes is , de hogy én sisakot húzzak ,az nekem sokkkk . ezért nem is robogózok pedig nagyon csípem ám. nagy motor az más persze..... de autóba?? :wacko: (akkor ma is húzhattam volna délelőtt somberek mohács között mert olyanokat kanyarogtam :( ) Valahol olvastam a pályanap topicban, hogy nem kötelező idén a bukó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Gergő! Nem tudod még véletlenül, hogy valami orvos-féle lesz-e a helyszínen? <_< :wacko: Van hivatásos életmentő vizsgám (nem a jogsis, hanem másik). :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts