kojakarettenetes Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Csak felvetettem időben, hogy ne az legyen, hogy lesz másik tali, meg Blitz, meg egyebek és megint ne férjen bele senki idejébe és pénztárcájába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Na este ki néz ki a Plazához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Na este ki néz ki a Plazához? Én most értem haza Barcsról, és reggel 6:30-kor indulok "világgá", úgyhogy inkább kihagyom... Főként azért mentem volna, hogy odaadjam a Lomhának a cuccokat, de így hogy nem jön, nincs nyomós indok, hogy kinézzek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Én most értem haza Barcsról, és reggel 6:30-kor indulok "világgá", úgyhogy inkább kihagyom... Főként azért mentem volna, hogy odaadjam a Lomhának a cuccokat, de így hogy nem jön, nincs nyomós indok, hogy kinézzek... Köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Köszi... Nem úgy értettem, hogy Te le vagy szarva, csak kissé fáradt vagyok, és így is max. éjfélkor fogok ágyba kerülni. Reggel 6-kor meg ébresztő. Ha kimentem volna a biznisz miatt, akkor sem maradtam volna 5-10 percnél tovább. Ma még kocsit is akartam mosni, meg egy kicsit kitakarítani, abból se lett semmi. Bocs, ha szarul jött ki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Nem úgy értettem, hogy Te le vagy szarva, csak kissé fáradt vagyok, és így is max. éjfélkor fogok ágyba kerülni. Reggel 6-kor meg ébresztő. Ha kimentem volna a biznisz miatt, akkor sem maradtam volna 5-10 percnél tovább. Ma még kocsit is akartam mosni, meg egy kicsit kitakarítani, abból se lett semmi. Bocs, ha szarul jött ki :rolleyes: Nem bocsájtok meg! Bűnhődj! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Nem bocsájtok meg! Bűnhődj! :D Tudtam, hogy megértesz! ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Opeltali. Remélem minél többen itt tudnak aludni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Zsírság! Ott leszünk! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Opeltali. Remélem minél többen itt tudnak aludni. Báttya, tudsz mondani valami részletet erről? Belépő, szállás, mitkellvinni, stb... JJaaahh, és hogy maradt még ott egy vodka is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Hali. Én a rendező tesója vagyok... Ő éppen nyaral... Jövő hét elején tud szerintem érdemben válaszolni... Eddigiek alapján azt tudom leírni, hogy piát mindenki hoz magának, kajára össze kell dobni lóvét, szálláshely megoldott a házukban, vagy kit hol ér el az alkoholos stádium vége ^_^ , ja és lóvét még be kell dobni, hogy sztárvendégeket tudjon hívni pl: Engem... :D Asszem a többit majd vele kell megbeszélni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 ja és lóvét még be kell dobni, hogy sztárvendégeket tudjon hívni pl: Engem... ;) Asszem a többit majd vele kell megbeszélni.. Ide figyeljél, te sztárvendég... Blitzet is elsumákoltad, úgyhogy jó lenne, ha már jössz, akkor azt csöndben tennéd. ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Kaja babgulyás lesz, amit mi dobunk fel (nem kell senkinek sem fizetnie érte). Hoztunk egy zsugor (6 üveg) Spumante-t, amit szintén bedobunk a közösbe. Lesz még vodka, konyak, whisky, mastika, szőlő pálesz. Ezen kívül mindenki hozzon magának, amit inni akar. Szállás: sátorban, vagy szuterénban esetleg Caravan csomitartójában. Kinek hol tetszik. Amúgy a buli is a szuterénban lesz. Andrew, neked belépőnek a bocit kell hoznod ^_^ és a vizipipát, ha lehet. Az asszony szívni akar :D Remélem minél többen összejövünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Akkor listázódjunk. Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Opeltali 1. kori és Ani 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Opeltali 1. kori és Ani 2. Lomha 8V 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Opeltali 1. kori és Ani 2. Lomha 8V 3. ivannorbi 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Kaja babgulyás lesz, amit mi dobunk fel (nem kell senkinek sem fizetnie érte). Hoztunk egy zsugor (6 üveg) Spumante-t, amit szintén bedobunk a közösbe. Lesz még vodka, konyak, whisky, mastika, szőlő pálesz. Ezen kívül mindenki hozzon magának, amit inni akar. Szállás: sátorban, vagy szuterénban esetleg Caravan csomitartójában. Kinek hol tetszik. Amúgy a buli is a szuterénban lesz. Andrew, neked belépőnek a bocit kell hoznod :D és a vizipipát, ha lehet. Az asszony szívni akar :D Remélem minél többen összejövünk. Majd Zsoltinak nézünk valami jó kis édes fehérbort, mert anélkül nem buli a buli. :D ;) (ha kívánja, persze) ^_^ Listázódunk is majd, de most még csak 99,5 %. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Opeltali 1. kori és Ani 2. Lomha 8V 3. ivannorbi 4. 5. 6. 7.opzsolt 8. 9. 10. 11. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Majd Zsoltinak nézünk valami jó kis édes fehérbort, mert anélkül nem buli a buli. :D ;) (ha kívánja, persze) ^_^ Listázódunk is majd, de most még csak 99,5 %. :D húú bakker akkor gyere mert nem lesz aki "hazavisz" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 remélem gyereket le tudom passzolni lízingbe ^_^ igyekszem ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Opeltali ... 7.opzsolt ... Azért a tali előtt pár nappal még szóljunk, nehogy elfelejtsd a programot (vagy a helyszínt)? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Kaja babgulyás lesz, amit mi dobunk fel (nem kell senkinek sem fizetnie érte). Hoztunk egy zsugor (6 üveg) Spumante-t, amit szintén bedobunk a közösbe. Lesz még vodka, konyak, whisky, mastika, szőlő pálesz. Ezen kívül mindenki hozzon magának, amit inni akar. Szállás: sátorban, vagy szuterénban esetleg Caravan csomitartójában. Kinek hol tetszik. Amúgy a buli is a szuterénban lesz. Andrew, neked belépőnek a bocit kell hoznod ^_^ és a vizipipát, ha lehet. Az asszony szívni akar :D Remélem minél többen összejövünk. Pipa mindenképpen, Boci kölcsönállat volt, Bomiéké, ha jönnek, akkor lesz, egyébként marad az asszony, ha lesz kedve eljönni. Vettem ki szabit már oda, úgy hogy nincs már akadálya a dolognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Opeltali 1. kori és Ani 2. Lomha 8V 3. ivannorbi 4. andrew (+asszony, meg talán Boci) 5. 6. 7.opzsolt 8. 9. 10. 11. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Opeltali 1. kori és Ani 2. Lomha 8V 3. ivannorbi 4. andrew (+asszony, meg talán Boci) 5. Babu & Babu 6. 7.opzsolt 8. 9. 10. 11. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 ... Listázódunk is majd, de most még csak 99,5 %. ^_^ Na gyerünk, ne legyél papírkutya! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts