kojakarettenetes Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 péneken Ezt a napot nem ismerem. Ki jönne ittalvósra???? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Ezt a napot nem ismerem. Ki jönne ittalvósra???? :rolleyes: Há' én! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Emberek, a következő plázás tali most pénteken 20:00-tól! Remélem az idő kegyes lesz hozzám, mert akkor utána mindjárt tépek Kojakhoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sajnos mégse tudok menni a talira, max a plázához. Nem engedi a szintjelző meg a pénztárca. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Emberek, a következő plázás tali most pénteken 20:00-tól! Remélem az idő kegyes lesz hozzám, mert akkor utána mindjárt tépek Kojakhoz! :lol: Lehet, hogy tudok menni. Asszem kell vinni meleg teát, meg hólapátot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Lehet, hogy tudok menni. Asszem kell vinni meleg teát, meg hólapátot. És aki jön itt alvósra, az hozzon magának takarót, meg vmi matracot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Kicsit későn érkeztem és korán el kellett jönnöm, mindenesetre köszi a fogadtatást és a szervezést. :lol: Remélem legközelebb tovább tudok lenni, jó volt kicsit látni mindenkit. Ja, és Boldog Születésnapot kojak. :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Na, én is egyben hazaértem! Egész úton verőfényes napsütés, ablak kicsit leengedve, tök jó idő! Erre Szalántánál egyik méterről a másikra a földeken 40-50 centi hó és munkagépek tisztítják az utat, ami rohadtul dobál és csúszik! Na szép, mi volt itt? Világvége? Ja meg Pogánynál egy Volvós csóka nem tudta, hogy a körforgalomban kanyarodni kell és a kocsi elejével levett egy villanyoszlopot! Kojak, köszi mindent, a buli hozta a szokásos szintet, tehát nagyon jó volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Na, én is egyben hazaértem! Egész úton verőfényes napsütés, ablak kicsit leengedve, tök jó idő! Erre Szalántánál egyik méterről a másikra a földeken 40-50 centi hó és munkagépek tisztítják az utat, ami rohadtul dobál és csúszik! Na szép, mi volt itt? Világvége? Ja meg Pogánynál egy Volvós csóka nem tudta, hogy a körforgalomban kanyarodni kell és a kocsi elejével levett egy villanyoszlopot! Kojak, köszi mindent, a buli hozta a szokásos szintet, tehát nagyon jó volt! :D Én is köszönök mindent. Szűkkörű, de jó kis hétvége volt. :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Én is köszönök mindent. Szűkkörű, de jó kis hétvége volt. :lol: :( :D Bocsánat :lol: , amiért nem szóltam, hogy nem megyek, de így sem unatkoztam a hétvégén. Ha mentem volna, akkor is max. 1-2 órát tudtam volna ott lenni, azért meg nem lett volna érdemes 150km-t autókáznom ilyen szar útviszonyok mellett (ami mondjuk nekem konkrétan tetszett...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Holnap este 20:00-kor a szokásos összeröffenés a plázánál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Pécsi tali lefújva mert mindenki "talán kinézek"-re jönne, én meg "talánra" nem megyek fel Pécsre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Pécsi tali lefújva mert mindenki "talán kinézek"-re jönne, én meg "talánra" nem megyek fel Pécsre. Én egyébként is talán nem megyek le. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Én egyébként is talán nem megyek le. :D ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ivannorbi. Te mennyire ismered a Mecseket? Jó lenne áprilisban egy egy napos túrát csinálni. Sajnos én csak a tv-tornyot és a Tubest ismerem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ivannorbi. Te mennyire ismered a Mecseket? Jó lenne áprilisban egy egy napos túrát csinálni. Sajnos én csak a tv-tornyot és a Tubest ismerem :) Hát nem tévedek el... (Van térképem meg GPS-em ;-) De szerintem ez egy lusta dög csapat... Azért megpróbálhatjuk. Kérdés, hogy mennyire van rá igény. Én benne vagyok. (8-a után!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Öcsém volt régen túrázni a Mecsekben egy régi nőjével, és akkor mesélte milyen gyönyörű helyen voltak. Sajnos már akkor sem talált volna vissza, azóta csak fakultak az emlékek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nekem tetszik az ötlet, de utána fel kell oszlatni a Mediterrán Opel Klubot, mert a csapat dagadt fele(igen, én is) megdöglik a Mecseken! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Akkor Áprilisban egy laza kirándulás a Mecsekben: Április 10.: 1. kori 2. 3. Április 11.: 1. 2. 3. Április 17.: 1. kori 2. 3. Április 18.: 1. kori 2. 3. Április 24.: 1. kori 2. 3. Április 25.: 1. kori 2. 3. Megkérek mindenkit, hogy amelyik időpont jó lenne, oda iratkozzon fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 jó ötlet én is szoktam túrázni :) (pl. Óbánya Mecseknádasd gyönyörű erdei út 7km és végig patak völgy stb... még vendéglő is van a faluban bár szalonna/egyéb sütés is lehetséges mert van tűzrakó hely) ránézek a zasszony beosztására (elég kacifántos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Akkor Áprilisban egy laza kirándulás a Mecsekben: . . . Megkérek mindenkit, hogy amelyik időpont jó lenne, oda iratkozzon fel. PSZT,új vagyok :) Április 10.: 1. kori 2. brezsy+zasszony 3. Április 11.: 1. 2. 3. Április 17.: 1. kori 2. brezsi+zasszony 3. Április 18.: 1. kori 2. brezsy+zasszony 3. Április 24.: 1. kori 2. 3. Április 25.: 1. kori 2. brezsy+zasszony 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Ma este Pláza tali? Megyünk le Kaposvárról pár autóval, ha délelőtt egyben marad a kadett. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Ma este Pláza tali? Megyünk le Kaposvárról pár autóval, ha délelőtt egyben marad a kadett. :) :D Én megyek plázához ha lesz valami,úgy is kertibe leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Ma este Pláza tali? Megyünk le Kaposvárról pár autóval, ha délelőtt egyben marad a kadett. :D ;) Azt hiszem erről lecsúsztam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Akkor Áprilisban egy laza kirándulás a Mecsekben: Április 10.: 1. kori 2. brezsy+zasszony 3. Lomha 8V Április 11.: 1. Lomha 8V 2. 3. Április 17.: 1. kori 2. brezsi+zasszony 3. Lomha 8V Április 18.: 1. kori 2. brezsy+zasszony 3. Lomha 8V Április 24.: 1. kori 2. Lomha 8V 3. Április 25.: 1. kori 2. brezsy+zasszony 3. Lomha 8V Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts