Tiu Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Nem. Csak kicsit félek a kameráktól. És mivel 80 a megengedett max ,azért nem mentünk nagyon gyorsabban. Miért, kamionnal mentetek? :lol: Szerk.: A Norbi biztos írná, hogy a kamera nem bánt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 kép nélkül semmis a dolog ! :lol: itt egy jó kép : http://img5.tar.hu/tiv66/img/38855217.jpg a fűszoknyás csajok épp bent vetkőtek még azért nincsenek itt a képen meg aztán +18 lenne ugyi :lol: Persze, hogy jó kép, ez a MEDITERRÁN PÁLMA. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Miért, kamionnal mentetek? :lol: Szerk.: A Norbi biztos írná, hogy a kamera nem bánt. :lol: Úgy emlékszem, h 2,5 tonnától már a teherautós sebességkorlátozások vannak. Ettől függetlenül sem mentünk volna sokkal gyorsabban.Volt baja a trélernek is, meg így elég jó lett a fogyasztás. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 A Calibra Club találkozót szervez Harkányba, október 17-18-ra ahová meghívták a Mediterrán Opel Club-ot is. A találkozó a Dráva kempingben lesz aminek az árai a következők: Termál panzió lll.: (2fö) 3700ft/éj Termál üdülőház: (4fö) 7500ft/éj,(2-3fö) 6000ft/éj. Csoportkedvezmény 15 fö felett 20%. Üdülőhelyi dij:340ft/fö/éj. A sátrazás valami nagyon fing összeg, 1000/sátor asszem. Kulturált mosdó, zuhanyzó, WC van! A programok: Villányi szoborpark látogatás és feltúrázás a hegyre(könnyű terep), nagyon szép a kilátás. Közös kaja valami étteremben, aztán este némi szeszes ital bevétele. :rolleyes: Közben aki ki akarja használni a Gyógyfürdő szolgáltatásait, nyugodtan megteheti, 100 méterre van a strand. A programok persze még módosulhatnak a helyszínen is a többség kérései alapján. Akit érdekel a dolog, az írja fel magát ide: Harkányi Calibra találkozó, október 17-18: 1. Lomha 8V 2. Mirage Kori 3. Valagnyi Calibrás 4. 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Nem hangzik rosszul, de még messze van, nem igazán tudok nyilatkozni <_< Van jelentkezési határidő? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Nem hangzik rosszul, de még messze van, nem igazán tudok nyilatkozni <_< Van jelentkezési határidő? :rolleyes: Nincsen, ha szombat este esel oda, sátorhelyet akkor is kapsz. És be lehet állni autóval bárhova a kemping területére, úgyhogy abban is alhatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Október vége felé (24-25-e) összefuthatnánk. Meg megünnepelhetnénk Lomha "új" jogsiját, meg autóját. Elsőre a Tenkes csárda jutott az eszembe! Na? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Október vége felé (24-25-e) összefuthatnánk. Meg megünnepelhetnénk Lomha "új" jogsiját, meg autóját. Elsőre a Tenkes csárda jutott az eszembe! Na? :rolleyes: A Tenkes Csárda nagyon jó kis hely. Az biztos emlékezetes tali lenne, de lehet, hogy az a hétvége nekem nem jó. Inkább utána valamikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Október vége felé (24-25-e) összefuthatnánk. Meg megünnepelhetnénk Lomha "új" jogsiját, meg autóját. Elsőre a Tenkes csárda jutott az eszembe! Na? <_< Olvasd csak el, hogy mi van 5 hozzászólással feljebb! :rolleyes: Szerintem, ha októberben össze szeretnénk futni, és már meghívást is kaptunk a márkatársaktól, akkor szerintem oda próbáljunk elmenni. A lista alapján ketten már ott lesznek a csapatból (sőt valahonnan a Sanyi is tud a dologról, és azt mondta, hogy oda még ő is elnézne ...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 jaaa gyertek mindenki harkányba calitalizni ! <_< minden opelos elfér ott sztem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Akkor elvileg eddig így állunk: Harkányi Calibra találkozó, október 17-18: 1. Lomha 8V 2. Mirage Kori 3. Alex.79 (szerintem nem ottalvós) 4. opzsolt 5. ivannorbi (?) 6. ... + Valagnyi Calibrás Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 17-én nappalos, 18-án éjjeles vagyok. Így biztos kilőve részemről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 17-én nappalos, 18-án éjjeles vagyok. Így biztos kilőve részemről. A kettő között van 24 óra! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Olvasd csak el, hogy mi van 5 hozzászólással feljebb! :rolleyes: Elolvastam, de nekem az a hétvége nem jó, mert Stockholmban leszek. Ezért javasoltam 24-25-ét. Aki nem tud elmenni a Calibrás talira, vagy erre is akar jönni, annak kiváló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Akkor elvileg eddig így állunk: Harkányi Calibra találkozó, október 17-18: 1. Lomha 8V 2. Mirage Kori 3. Alex.79 (szerintem nem ottalvós) 4. opzsolt 5. ivannorbi (?) 6. ... + Valagnyi Calibrás Tenkes Csárda: Lomha jogsi ünneplő este október 23. v. 24. v. 25. 1. Lomha8V(nélküle nem jöhet létre) 2. Gergő 3. 4. 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Akkor elvileg eddig így állunk: Harkányi Calibra találkozó, október 17-18: ... Tenkes Csárda: Lomha jogsi ünneplő este október 23. v. 24. v. 25. ... Azt hiszem, részünkről ezek most kimaradnak, talán majd a következő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 A Calibra Club találkozót szervez Harkányba, október 17-18-ra ahová meghívták a Mediterrán Opel Club-ot is. ... A programok: Villányi szoborpark látogatás és feltúrázás a hegyre(könnyű terep), nagyon szép a kilátás. Közös kaja valami étteremben, aztán este némi szeszes ital bevétele. :) ... Ez a része áll még a dolognak? Ha igen, kb. mikor lesz? A piálást és az ottalvást ezúttal biztos kihagyom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Ez a része áll még a dolognak? Ha igen, kb. mikor lesz? A piálást és az ottalvást ezúttal biztos kihagyom :D A hideg miatt ez ugrott, a közös kaja meglesz dél körül a siklósi Vasúti Restiben meg utána a várlátogatás. Utána szavazással dőlnek el a dolgok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 A hideg miatt ez ugrott, a közös kaja meglesz dél körül a siklósi Vasúti Restiben meg utána a várlátogatás. Utána szavazással dőlnek el a dolgok. Hát, akkor szerintem én is kihagyom ezt a talit. :D Úgy is túl sűrű lett volna a programom, de egy szársomlyói kirándulásért azért bevállaltam volna a szombati ide-oda rohangálást. Azért sajnálom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Hát, akkor szerintem én is kihagyom ezt a talit. :) Úgy is túl sűrű lett volna a programom, de egy szársomlyói kirándulásért azért bevállaltam volna a szombati ide-oda rohangálást. Azért sajnálom. :D Sajnálhatod is, de magad miatt sajnáld. :D Most néztem a feliratkozást és csak V6-os Calibrából lesz 8. Akkor mennyi lesz a C20NE-XE-ből? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Sajnálhatod is, de magad miatt sajnáld. :D Most néztem a feliratkozást és csak V6-os Calibrából lesz 8. Akkor mennyi lesz a C20NE-XE-ből? :D :D Engem úgyis csak a dízel érdekelne, az meg úgysem lesz! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Akkor az első mini-tali helye és időpontja: Pécs Pláza hátsó parkoló, November 13.(péntek 13. :) ) 20:00-tól! Aki jön, iratkozzon fel: 1.Lomha 8V 2. 3. 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Akkor az első mini-tali helye és időpontja: Pécs Pláza hátsó parkoló, November 13.(péntek 13. :) ) 20:00-tól! Aki jön, iratkozzon fel: 1.Lomha 8V 2.Alex.79 3. 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Akkor az első mini-tali helye és időpontja: Pécs Pláza hátsó parkoló, November 13.(péntek 13. :) ) 20:00-tól! Aki jön, iratkozzon fel: 1.Lomha 8V 2.Alex.79 3.miragekori 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Akkor az első mini-tali helye és időpontja: Pécs Pláza hátsó parkoló, November 13.(péntek 13. :) ) 20:00-tól! Aki jön, iratkozzon fel: 1. Lomha 8V 2. Alex.79 3. miragekori 4. ivannorbi 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts