Lomha 8V Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Me a Tiu má törölte... Amúgy EZ vót az. :lol: Ja, azt hittem valami test-festett buxa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Me a Tiu má törölte... Amúgy EZ vót az. :lol: Nem töröltem, csak visszatettem a helyére, a Blitz 2009-be. :P Szerk.: Na majd kapok a pofámra a képen levőktől, aztán az lesz az enyém. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Indulok Miskolcra. :lol: Lehet, hogy későn szólok, de nem ott volt a tali! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Nekem holnap lesz még bab az ebédem. A babot meg főleg köszönjük, ma az lesz a vacsim! :P Amúgy , ki nem találnátok, mi volt ma a vacsora. :lol: :lol: :lol: Ne is mondjátok! Remélem nem keletkezik itthon semmi szikra, mert akkor ... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Lehet, hogy későn szólok, de nem ott volt a tali! :lol: :P :D Ne is mondjátok! Remélem nem keletkezik itthon semmi szikra, mert akkor ... :lol: :D Te nagyon hülye vagy !!! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Tényleg, a Zsolti hazatalált ? Nagyon elemében volt szombaton, még most is fáj a hasam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Te nagyon hülye vagy !!! :lol: :lol: :lol: Na-na! Ne tegezz! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Szerk.: Na majd kapok a pofámra a képen levőktől, aztán az lesz az enyém. :lol: :lol: :lol: Jönnek a Pályanapra? ui: Amúgy ők nem hiszem, hogy nézegetik a "mi" fórumunkat, hacsak nem köp nekik valaki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Na-na! Ne tegezz! :lol: :lol: Ön, Ön, Ön ... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Jönnek a Pályanapra? ui: Amúgy ők nem hiszem, hogy nézegetik a "mi" fórumunkat, hacsak nem köp nekik valaki! :lol: Rajta voltak a listán, még x idővel ezelőtt. Nyugodtan nézhetik, azért nem vagyunk mi rosszban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Jó lenne, ha Zsolti az Xzibyt videót belinkelné. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Te nagyon hülye vagy !!! :lol: :lol: :P Nálunk is nagyüzem van :lol: Lehet, hogy a gáztankba kellene eregetni, és egy hónapig nem kellene tankolnom. De lehet, visszamegyek a boltba reklamálni, hogy nem volt ráírva a bab zacsijára, hogy egy szem babban nem kettő, hanem legalább öt pupp van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 szasztok ! :lol: jó volt ám bizony ! :lol: köszönöm a háziaknak a sok befektetett melót a történetbe ! Danke ! Kori és Koriné :lol: respekt a szomszédoknak hogy elviseltek minket :lol: nomeg a kaja is igen jó volt ! kicsit lökhajtásos lettem de ez így okés ! :D fehér bab az dúúrva cucc :D ja nem ittam ha iszók hülyébb/viccesebb vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Nálunk is nagyüzem van :lol: Lehet, hogy a gáztankba kellene eregetni, és egy hónapig nem kellene tankolnom. De lehet, visszamegyek a boltba reklamálni, hogy nem volt ráírva a bab zacsijára, hogy egy szem babban nem kettő, hanem legalább öt pupp van :lol: mit öt .. TiZEN ÖT ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Jó lenne, ha Zsolti az Xzibyt videót belinkelné. hova tőccsem fel :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Tényleg, a Zsolti hazatalált ? Nagyon elemében volt szombaton, még most is fáj a hasam. :lol: hy! meg vaok ! :lol: kicsit pukkantós lett a délelőtt is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Mi is nagyon jól éreztük magunk. Köszönjük, hogy akik tudtak eljöttek. Nekem holnap lesz még bab az ebédem. Jó volt ma kicsit heverészni a nap utolsó sugarait magunkba szívva. Végre láttam egy Opel motort, ami nem olajos, kívülről is. há kijjé vót olyan tiszta ?? előtt egy félévig mosogatta áztatta biztosan ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 há kijjé vót olyan tiszta ?? előtt egy félévig mosogatta áztatta biztosan ! :lol: Nincs róla fénykép. :lol: :D De a Kadett tényleg szép, és a pü pü püspöklila hűtőrács... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 hova tőccsem fel :lol: :lol: Há a NET-re TE. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Nincs róla fénykép. :lol: :D De a Kadett tényleg szép, és a pü pü püspöklila hűtőrács... :lol: :lol: :lol: kép nélkül semmis a dolog ! :P itt egy jó kép : http://img5.tar.hu/tiv66/img/38855217.jpg a fűszoknyás csajok épp bent vetkőtek még azért nincsenek itt a képen meg aztán +18 lenne ugyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Há a NET-re TE. :lol: de meghalódott a nickem a ne tudom én milyen oldalon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Lehet, hogy későn szólok, de nem ott volt a tali! :lol: :P :D Hát nagyon bekaphatod. :lol: Most értem haza. Nincs 10 perce. 811 km-t mentünk. Kemény 80-90-es tempóban végig. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Most értem haza. Nincs 10 perce. 811 km-t mentünk. Kemény 80-90-es tempóban végig. :lol: :lol: Tolattatok végig? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 A képeim . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Tolattatok végig? :lol: :lol: Nem. Csak kicsit félek a kameráktól. És mivel 80 a megengedett max ,azért nem mentünk nagyon gyorsabban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts