Tiu Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Sedan-ban nem is lehet jól aludni :lol: :lol: Rosszul tudod. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Kb. egy órája megérkezett ide is a "jó" idő :lol: Remélem holnap délutánra lenyugszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Lomha! Nem tudom, hogy miben maradtunk (most nem állok neki keresgélni), de úgy készülj, hogy 13:30-14:00 között indulunk. Inkább 14:00 felé. Csörgök, ha indulásra kész vagyok. Vagy majd csörögsz Te, ha valami változás van. Az Árkád teteje nekem jó lenne találkozási pontnak. ui: A törölközőt nehogy elfelejtsd, mert akkor buszozol!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 képek-Lánycsók 2009.09.05. Mediterrán Köszöntük a vendéglátást,jó volt megint egy kicsit össze futni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Indulok Miskolcra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Lomha beteg volt?? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Lomha beteg volt?? :lol: :lol: :lol: Amit Te nem látsz, hogy a Lomha azt borhoz öntötte hozzá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Köszönjük a vendéglátást, jó kis party volt! A babot meg főleg köszönjük, ma az lesz a vacsim! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Amit Te nem látsz, hogy a Lomha azt borhoz öntötte hozzá... :lol: Akkor meg hülye. Miért kell elrontani a bortototototot. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Jó kis party lehetett, kár, hogy megint nem lehettem ott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Jó kis party lehetett, kár, hogy megint nem lehettem ott. :lol: Jó volt, csak az volt a baj, hogy a többiek nyulak voltak, és nem jöttek fürdeni. Ha ott lett volna a Babu is, akkor valószínűleg hárman ugráltunk volna. Meg bedobtuk volna a Lomhát is :lol: Jó volt, hogy eljött a Zsolti is, formában volt! :lol: Mi lett volna, ha iszik is?! :P Nagyon szép az E Kadett-je :lol: Köszönjük a vendéglátást, és a jóltartást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Amit Te nem látsz, hogy a Lomha azt borhoz öntötte hozzá... :lol: Így legyen ötösünk a lottón, mint ahogy megjósoltuk a reakciót erre a képre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Jó volt a tali, :lol: köszönjük mi is a kaját, a helyet a lehetőséget. Élmény volt ismét találkozni mindenkivel. Jól nézett ki és finom volt a torta is. Kori és Anita, jövőre is jövünk. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Mi is nagyon jól éreztük magunk. Köszönjük, hogy akik tudtak eljöttek. Nekem holnap lesz még bab az ebédem. Jó volt ma kicsit heverészni a nap utolsó sugarait magunkba szívva. Végre láttam egy Opel motort, ami nem olajos, kívülről is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Végre láttam egy Opel motort, ami nem olajos, kívülről is. Köszi! Azért a Tiué sem volt rossz! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Itt vannak a képek, cenzúra nélkül. :lol: Egy nincs köztük, de az homályos volt. Amúgy , ki nem találnátok, mi volt ma a vacsora. :lol: :lol: :lol: A lényeg az, hogy finom volt, és jól éreztük magunkat. U.i.:Keverednek itt a dolgok mással is (csak tudnám, hogyan), de majd javítom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 EZEKRE a cickókra nem emlékszem! :lol: :lol: :lol: Főképp az előtérben lévőkre gondolok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Köszi! Azért a Tiué sem volt rossz! :lol: :lol: A bunkó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 EZEKRE a cickókra nem emlékszem! :lol: :P :D Főképp az előtérben lévőkre gondolok! :lol: Talán, mert sokat ittál. :lol: Mondtam, hogy javítom. :lol: :D Az a Blitz-en volt, csak tudnám, hogyan keveredtek a dolgok, de mind1 az sem titok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 EZEKRE a cickókra nem emlékszem! :lol: :lol: :lol: Főképp az előtérben lévőkre gondolok! :lol: Nekem azt írja rá, hogy "Ez a kép nem létezik". Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Talán, mert sokat ittál. :lol: Á, azt nem lehet, ilyen másnap délben hazaindulós bulik esetén. Főleg nem ilyen nagy bezabálás után, ráadásul sörből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Nekem azt írja rá, hogy "Ez a kép nem létezik". Me a Tiu má törölte... Amúgy EZ vót az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts