ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Sajnos mi nem tudunk menni. Most volt iskolakezdés. Horror, mibe került. Ám ha vki szeretne kókusztekercset enni, az jöjjön 12.-én Kecskemétre. Ott megtalálható lesz a fennt nevezett édesség. Sejtettem, hogy nem fog menni két találkozó közvetlen egymás után, így iskolakezdés idején, csak láttam, hogy benéztél ide, és gondoltam beszólok egy kicsit :lol: De most befejezem, mert szenvedek (most jöttem meg nemrég a szájsebészetről, és fájok :lol: ). Ha már a beszólásnál tartunk: Ugye-ugye! Nem kéne beszóni otthon a ház Úrnőjének! :lol: Amúgy: Jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ki kér időjárás-jelentést? Aigner Norbert készen áll! :lol: Na, nyomjál nekem egy csütörtök-péntekit! De egész napost ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Na, nyomjál nekem egy csütörtök-péntekit! De egész napost ám! :lol: Csütörtök-péntek: egész nap szar idő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Csütörtök-péntek: egész nap szar idő! :lol: Köszi szépen, az ilyen jelentést dugd fel magadnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Akkor, a lista: (Helyszín: Lánycsók) 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom ) + egy opeles törcsi!!! 4. Alex.79 (ezúttal egyedül) - úgy 18-19 óráig marad (azt mondta, hogy ő délután már nem szokott kajálni, úgyhogy nem kér a Rexi által kevert babgulyásból :P ) 5. ivannorbi 6. brezsy+Meli(az elveszett családtagok :lol: )+OROSZKRÉMTORTA!!! 7. zsolt meg lehet a lányom még ha nem tudom épp lízingelni a nagyszülőknél :lol: meg mit hozzak? 8. Ja Lomha az időjárás nem téma, van már mivel tüzet rakni és melegedni(Lomha:no comment :lol: ).Igaz Kori????(ha már megdolgoztam érte :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Na, erről a "kisautós kisemberről" megfeledkeztem!!! (ég a pofám smiley) Még jó hogy figyel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 ...melegedni(Lomha:no comment :lol: )... Nem igazság... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Igaz sógi, csak nincs mibe begyújtani, mert a kazán a szuterén egyik felében, az új kémény a másik felében van. Sógi, gondoltad, hogy az oroszkrémtorta mellé ciril betűs képaláírás dukál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ja, és egy lényeges kérdés: KI HOZ KÓKUSZTEKERCSET???!!! A Mediterrán Opel Club találkozó kókusztekercs nélkül olyan, mint a "rossz lány" testnyílások nélkül! (Nem tudok smiley-t beszúrni!) Ui: Egész jól elszórakoztatom magam :lol: 4 napja eszem. Csak úgy egyben. Senki nem eszi... :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 4 napja eszem. Csak úgy egyben. Senki nem eszi... :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor felírhatod Magad a listára a kókusztekerccsel együtt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Van egy rossz hírem: Eddig úgy volt, hogy a Babu tud jönni szombaton 16 óra után, de ma közölték velük, hogy irány Budapest, a buziparádé!!! :lol: :lol: Csináljunk mi is egy "langyiparádét" Lánycsókon, hátha oda vezénylik ki a Fricit! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Akkor felírhatod Magad a listára a kókusztekerccsel együtt :lol: Hát szerintem nem megyek. Messze van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Hát szerintem nem megyek. Messze van... :lol: Egyeztessél Tiuékkal, hátha el tudnak hozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Egyeztessél Tiuékkal, hátha el tudnak hozni. :lol: Lehet, hogy vasárnap hajnalban menni kéne Miskolcra. De ennek nem tudom mi az esélye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Van egy rossz hírem: Eddig úgy volt, hogy a Babu tud jönni szombaton 16 óra után, de ma közölték velük, hogy irány Budapest, a buziparádé!!! :lol: :lol: Csak nehogy megtudják, hogy Mediterrán Opel Klubos...még berángatják felvonulni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Csak nehogy megtudják, hogy Mediterrán Opel Klubos...még berángatják felvonulni... :lol: Jogos a pont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Jó lenne, ha Csütörtök estig lenne egy közel pontos létszám. Kaja és hely miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Jó lenne, ha Csütörtök estig lenne egy közel pontos létszám. Kaja és hely miatt. Na mi van?Elég nagy a csend! :lol:Én ott leszek és hozok magammal még egy embert :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Jó lenne, ha Csütörtök estig lenne egy közel pontos létszám. Kaja és hely miatt. 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom ) + egy opeles törcsi!!! 4. Alex.79 (ezúttal egyedül) - úgy 18-19 óráig marad (azt mondta, hogy ő délután már nem szokott kajálni, úgyhogy nem kér a Rexi által kevert babgulyásból :P ) 5. ivannorbi 6. brezsy+Meli(az elveszett családtagok :lol: )+OROSZKRÉMTORTA!!! 7. zsolt meg lehet a lányom még ha nem tudom épp lízingelni a nagyszülőknél :lol: meg mit hozzak? Amiről én nyilatkozni tudok: 4. Alex.79 + 1 fő (mégis tud jönni a Franciska) - nemottalvós igények: nincsenek, mondhatni igénytelenek :lol: , a Sanyi azt mondta, hogy Ő nem eszik, a Franciska meg nem ehet (na, jó, ez utóbbit nem mondta :lol: ) 5. ivannorbi 1 fő - ottalvós igények: tengerpartra néző parkolóhely (ami egyben az alvóhely is), kaja, + sunshine, felfűtött medence, nő(k) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Amiről én nyilatkozni tudok:... Arról is nyilatkozhatsz, hogyan lettél meleg, de arról főleg, hogy nagyon jól tudod, hogy én is megyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Arról is nyilatkozhatsz, hogyan lettél meleg, de arról főleg, hogy nagyon jól tudod, hogy én is megyek. :P Ezért nem hozom a Zasszonyt! Jobb, ha nem tud a kapcsolatunkról! :lol: :lol: :lol: Másrészről Te mindig itt rontod a levegőt a fórumon, majd nyilatkozol magadról! Kaját gondolom Te sem kérsz, mert fogyókúrázol! :lol: Sanyi Net-hiányban szenved, ő nem tud nyilatkozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ezért nem hozom a Zasszonyt! Jobb, ha nem tud a kapcsolatunkról! :lol: :lol: :lol: Másrészről Te mindig itt rontod a levegőt a fórumon, majd nyilatkozol magadról! Kaját gondolom Te sem kérsz, mert fogyókúrázol! :lol: Sanyi Net-hiányban szenved, ő nem tud nyilatkozni... Szegény nőnek éppen elég, hogy veled kell lennie! :P És ha még egyszer a szádra veszed a kajámat(akár élőben, akár virtuálisan), akkor véged! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Jó lenne, ha Csütörtök estig lenne egy közel pontos létszám. Kaja és hely miatt. Mi megyünk, visszük a családot is a rokonokhoz, de kajára csak ketten leszünk. :lol: Aludni az autóban kellene, így jó lenne beállni és nem a lejtőn lenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Aludni az autóban kellene, így jó lenne beállni és nem a lejtőn lenni. :lol: Sedan-ban nem is lehet jól aludni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 A listán szereplők közül van valakinek 15-ös torx fejű csavarhúzója? A bitkészletes csodák nem jók, mert pici és mély a luk, ahol a csavar van. Ha van akkor mielőbb jelezze nekem (határidő: szombat 13:30), és hozza el magával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts