opzsolt Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Egy hét múlva gyere a Koriékhoz, ha gondolod, hozok gesztenyét, szétszórjuk az udvaron, Te meg összeszeded. :lol: :lol: egy hét múlva? jó . hozzad na :lol: (Lánycsók? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 egy hét múlva? jó . hozzad na :lol: (Lánycsók? ) Igen, pont egy hét múlva, és igen: Lánycsók. IDE karcold a neved! :lol: Ha látok valahol gesztenyét, hozok. A gesztenyemassza is jó lesz? Az biztos van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mielőtt még lejárna a jelentkezési határidő: Akkor, a lista: (Helszín: Lánycsók) 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom ) + egy opeles törcsi!!! 4. Gergolabs 5. ivannorbi 6. 7.zsolt meg lehet a lányom még ha nem tudom épp lízingelni a nagyszülőknél :lol: meg mit hozzak? 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 ... 7.zsolt meg lehet a lányom még ha nem tudom épp lízingelni a nagyszülőknél :lol: meg mit hozzak? 8. Ilyenkor jön az aljas kérdés: Mennyi idős? * :lol: :lol: Szerszámot hozzál, mert be kellene szerelni a kocsiba egy 3.0-es TDI mocit, meg hozzá kellene alakítani a váltót és a futóművet is :lol: * Tudom, a kisfiam korosztálya, de akkor elhozom én is őt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Ilyenkor jön az aljas kérdés: Mennyi idős? * :lol: :P Szerszámot hozzál, mert be kellene szerelni a kocsiba egy 3.0-es TDI mocit, meg hozzá kellene alakítani a váltót és a futóművet is :lol: * Tudom, a kisfiam korosztálya, de akkor elhozom én is őt! :D hát , 17 éves fejlett szöszi már :lol: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/08/29/00/...1aae634773f.jpg akt modelkedik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 hát , 17 éves fejlett szöszi már :lol: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/08/29/00/...1aae634773f.jpg akt modelkedik :lol: Hát, ha így lenne, őt nem mernéd elhozni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Hát, ha így lenne, őt nem mernéd elhozni! :lol: hát , furi vóna na az biztos :lol: nem tudom még hogy lesz mert nagyon kiszámíthatatlan a szabadidőm olykor meg még a nagyszülők is randomra vállalják be bár , panasz nem lehet rájuk :lol: alakul még, előző napon kiderül tán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Piát mindenki hozzon magának, kajára szombat du. babgulyás lesz, amire összedobjuk a lóvét. Ani megcsinálja, a kutyát távoltartjuk, mi pedig megesszük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Babuék? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Le kell mondanom az 5-ét, mert lagziba vagyok hivatalos. Bocs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Le kell mondanom az 5-ét, mert lagziba vagyok hivatalos. Bocs :lol: Megértjük, ingyen kaja, pia... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Megértjük, ingyen kaja, pia... :lol: Ja itt meg fizetni és hozni kell... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ja itt meg fizetni és hozni kell... :lol: Ha jobban megnézed a listát, a Zsolti előzékenyen ki is hagyta Neked a 6. helyet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Babuék? :lol: Mivel a nagyfőnök sem nyilatkozott (az valahogy nem lepett meg, hogy a Frici nem válaszolt), kénytelen voltam kézbe venni a dolgokat, és az iwiw-en megfenyegettem a Babut: "Hé haver! Hol a kocsim?! Illetve a tükröm!!! Jó lenne, ha szombaton délután elhoznád az öcsédékhez! :lol: Nem kellenek a szar kifogások, hogy szoliban leszel, meg lagziba mész, meg ilyenek... Ha nem jössz, akkor csoportosan átvonulunk Hozzád (3 Corsa-nyi emberrel) és ... elvesszük az összes piádat, kajádat, nődet, sőt az MV6-odat is!!!" Remélem jól megijedt, és eltolja a biciklit Lánycsókra! (Vagy azt a rozsdaboglya O+A-t) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Norbi, Te mikor mennél le Lánycsókra? Mert aznap Pécsen leszek kb. 13:00-ig, akkor lemennék veled onnan. Na szóval: Kb. 13 óráig nekem is programom lesz szombaton (terrarista találkozó a Nevkóban). Valamikor utána fölszedlek, de csak akkor, ha egy opeles törölközőt lobogtatsz a kezedben (ruha azért lehet rajtad)! Különben nem állok meg, sőt, még csak nem is lassítok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Na szóval: Kb. 13 óráig nekem is programom lesz szombaton (terrarista találkozó a Nevkóban). Valamikor utána fölszedlek, de csak akkor, ha egy opeles törölközőt lobogtatsz a kezedben (ruha azért lehet rajtad)! Különben nem állok meg, sőt, még csak nem is lassítok :lol: Ok, vettem az adást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Szóltam a Reniéknek, talán le tudnak nézni. Nagy se**fej voltam, szólhattam volna nekik előbb is, de totál kiment a fejemből. Meg lehet, hogy jön az egyik nagyon jó barátom, nemrég vett egy nagyon szép állapotú Calibrát( nagyon olcsón, a szemét... :lol: ) és érdekli a klubos téma, sőt még talán mirage kori is tiszteletét teszi. Reméljük el tudnak jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Mivel a nagyfőnök sem nyilatkozott (az valahogy nem lepett meg, hogy a Frici nem válaszolt), kénytelen voltam kézbe venni a dolgokat, és az iwiw-en megfenyegettem a Babut: "Hé haver! Hol a kocsim?! Illetve a tükröm!!! Jó lenne, ha szombaton délután elhoznád az öcsédékhez! :lol: Nem kellenek a szar kifogások, hogy szoliban leszel, meg lagziba mész, meg ilyenek... Ha nem jössz, akkor csoportosan átvonulunk Hozzád (3 Corsa-nyi emberrel) és ... elvesszük az összes piádat, kajádat, nődet, sőt az MV6-odat is!!!" Remélem jól megijedt, és eltolja a biciklit Lánycsókra! (Vagy azt a rozsdaboglya O+A-t) :lol: Bocsi, de a bátyja vagyok :lol: Tegnap este beszéltem vele, és természetesen nem tudott a taliról, és szolgálatban lesz szombat és vasárnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Bocsi, de a bátyja vagyok :lol: Tegnap este beszéltem vele, és természetesen nem tudott a taliról, ... Mellette a Mediterrán Opel Club elnöke, akinek egyik fő feladata a klubélet előrevitele, nem pedig a csapat meghatározó egyéneinek kirekesztése! Azt a leborult szivarvégit!!! :lol: :lol: Komolyra fordítva a szót, tényleg szólhattál volna annak a süsü öcsédnek! ..., és szolgálatban lesz szombat és vasárnap. A kettő között eljöhet pihenni! Vagy folyamatosan nyomja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Mivel a nagyfőnök sem nyilatkozott (az valahogy nem lepett meg, hogy a Frici nem válaszolt), kénytelen voltam kézbe venni a dolgokat, és az iwiw-en megfenyegettem a Babut: "..." Remélem jól megijedt, és eltolja a biciklit Lánycsókra! (Vagy azt a rozsdaboglya O+A-t) :lol: A válasza lényegretörő volt: "öööööö...... Jó......." Ebből sajnos a részleteket nem tudtam meg, de remélem meglátogat minket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Le kell mondanom az 5-ét, mert lagziba vagyok hivatalos. Bocs :lol: A fenti (sajnálatos) megnyilvánulás alapján a 4. helyezett törölve Akkor, a lista: (Helyszín: Lánycsók) 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom ) + egy opeles törcsi!!! 4. 5. ivannorbi 6. 7. zsolt meg lehet a lányom még ha nem tudom épp lízingelni a nagyszülőknél :lol: meg mit hozzak? 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 A kiesett versenyző helyére szereztem egy másikat: Akkor, a lista: (Helyszín: Lánycsók) 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom ) + egy opeles törcsi!!! 4. Alex.79 (ezúttal egyedül) - úgy 18-19 óráig marad (azt mondta, hogy ő délután már nem szokott kajálni, úgyhogy nem kér a Rexi által kevert babgulyásból :lol: ) 5. ivannorbi 6. 7. zsolt meg lehet a lányom még ha nem tudom épp lízingelni a nagyszülőknél :lol: meg mit hozzak? 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ki kér időjárás-jelentést? Aigner Norbert készen áll! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ja, és egy lényeges kérdés: KI HOZ KÓKUSZTEKERCSET???!!! A Mediterrán Opel Club találkozó kókusztekercs nélkül olyan, mint a "rossz lány" testnyílások nélkül! (Nem tudok smiley-t beszúrni!) Ui: Egész jól elszórakoztatom magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ja, és egy lényeges kérdés: KI HOZ KÓKUSZTEKERCSET???!!! A Mediterrán Opel Club találkozó kókusztekercs nélkül olyan, mint a "rossz lány" testnyílások nélkül! (Nem tudok smiley-t beszúrni!) Ui: Egész jól elszórakoztatom magam :lol: Sajnos mi nem tudunk menni. Most volt iskolakezdés. Horror, mibe került. Ám ha vki szeretne kókusztekercset enni, az jöjjön 12.-én Kecskemétre. Ott megtalálható lesz a fennt nevezett édesség. De most befejezem, mert szenvedek (most jöttem meg nemrég a szájsebészetről, és fájok :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts