Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Tiu írta:
Jóvanna ... nem kell mindjárt megsértődni. :lol:

Kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak, Norbi akkor azt írta, aug utolsó két hétvégéje jó Neki. (22-23 vs. 29-30)

Akkor időpontnak ezeket beírhatnánk a listára, már csak a helyszín kérdéses a Balcsin :huh: (ezt nem találtam)

Nekem mindegy hol, (eddig mindenhol jól éreztem magam) de jó lenne már mindenkivel találkozni.

A Zsuzsi este jön haza, majd akkor megmondja melyik hétvégén nem dolgozik.

Balatonfenyvesen van a nyaralónk. De sátor is kellene majd, mert hely az nem sok van. ÉS eleve leszünk lennt páran.

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Balatonfenyvesen van a nyaralónk. De sátor is kellene majd, mert hely az nem sok van. ÉS eleve leszünk lennt páran.

Kik lennének még ott? Mediterránosokon kívül?

Elküldve

Sziasztok, biztos mindenki nyaral. ^_^

Sajnos a mostani hétvége nem jó, mert most én dolgozom, a jövő hétvégére pedig a Zsuzsit osztották be. :lol:

Azért valami javaslat jó lenne, mikor fussunk össze. :huh:

Elküldve

Na, hali!

Úgy néz ki, hogy szombaton megyünk Fonyódra.

Nem ígérem, hogy Fenyvesen fogok aludni, de én átruccanok Kojakhoz. Elvileg Alex.79-ék is Fenyvesen vannak, azt mondta, hogy majd szóljak neki, ha van valami...

Elküldve
  ivannorbi írta:
Na, hali!

Úgy néz ki, hogy szombaton megyünk Fonyódra.

Nem ígérem, hogy Fenyvesen fogok aludni, de én átruccanok Kojakhoz. Elvileg Alex.79-ék is Fenyvesen vannak, azt mondta, hogy majd szóljak neki, ha van valami...

Hát mi sajnos nem mentünk, meg nem is megyünk a hétvégén. De mondjuk ha Kaposvár felé jöttök, onnan nem nagy kerülő Kisasszond.

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Hát mi sajnos nem mentünk, meg nem is megyünk a hétvégén. De mondjuk ha Kaposvár felé jöttök, onnan nem nagy kerülő Kisasszond.

Hát akkor nem ruccanok át.

Pestről megyünk, úgyhogy inkább nem kerülünk Kisasszond felé. :huh:

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Adunk az öregnek. :huh: :lol: ^_^ B)

ejny no :P

őszintén megmondom,, hogy dög lusta vagyok! :D (tényleg ) veletek semmi bajom! de ez a beszóláás 2 alkohol frej sőrben fájt magiknak uraim ! :D :lol:

Elküldve
  opzsolt írta:
ejny no :huh:

őszintén megmondom,, hogy dög lusta vagyok! B) (tényleg ) veletek semmi bajom! de ez a beszóláás 2 alkohol frej sőrben fájt magiknak uraim ! :P :lol:

És még követelései is vannak, besz*rok! ^_^

Elküldve

Mielőtt még lejárna a jelentkezési határidő:

Akkor, a lista: (Helszín: Lánycsók)

1. Kori + Anita

2. Tiu + Zsuzsi

3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom :lol: ) + egy opeles törcsi!!! :lol:

4. Gergolabs

5. ivannorbi :lol:

6.

7.

8.

Elküldve
  Lomha 8V írta:
Norbi, Te mikor mennél le Lánycsókra? Mert aznap Pécsen leszek kb. 13:00-ig, akkor lemennék veled onnan.

Mi van, vágysz a traktorhangra? :lol:

Nem tudom, hogy mikor megyek, még nagyon messze van az az ötödike. Addig még bármi lehet. De egyelőre úgy néz ki, hogy nekem tök8. Majd megmondja a góré, hogy mikortól vár minket, oszt ahhoz igazodunk.

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Kb. Lagalább mondaná, hogyha kap egy sört, akkor eljön. :lol: :lol: :lol: :D

hát ő , így is jó lesz ! :P :D

(ősszel jövök gesztenyét szedni :D oda hozzátok na? :lol: )

Elküldve
  opzsolt írta:
(ősszel jövök gesztenyét szedni :lol: oda hozzátok na? :lol: )

Egy hét múlva gyere a Koriékhoz, ha gondolod, hozok gesztenyét, szétszórjuk az udvaron, Te meg összeszeded. :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.