kojakarettenetes Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Jóvanna ... nem kell mindjárt megsértődni. :lol: Kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak, Norbi akkor azt írta, aug utolsó két hétvégéje jó Neki. (22-23 vs. 29-30) Akkor időpontnak ezeket beírhatnánk a listára, már csak a helyszín kérdéses a Balcsin :huh: (ezt nem találtam) Nekem mindegy hol, (eddig mindenhol jól éreztem magam) de jó lenne már mindenkivel találkozni. A Zsuzsi este jön haza, majd akkor megmondja melyik hétvégén nem dolgozik. Balatonfenyvesen van a nyaralónk. De sátor is kellene majd, mert hely az nem sok van. ÉS eleve leszünk lennt páran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Balatonfenyvesen van a nyaralónk. De sátor is kellene majd, mert hely az nem sok van. ÉS eleve leszünk lennt páran. Kik lennének még ott? Mediterránosokon kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Kik lennének még ott? Mediterránosokon kívül? Duffy, Pitz, Norbi akik nálunk is itt voltak a mediterrános találkozón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Balcsira biztos nem tudok menni, mert ma kaptam tüzifát, és válságba vitte a családi kasszát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Sziasztok, biztos mindenki nyaral. ^_^ Sajnos a mostani hétvége nem jó, mert most én dolgozom, a jövő hétvégére pedig a Zsuzsit osztották be. :lol: Azért valami javaslat jó lenne, mikor fussunk össze. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 pont tegnap (20) voltam Fenyvesen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Na, hali! Úgy néz ki, hogy szombaton megyünk Fonyódra. Nem ígérem, hogy Fenyvesen fogok aludni, de én átruccanok Kojakhoz. Elvileg Alex.79-ék is Fenyvesen vannak, azt mondta, hogy majd szóljak neki, ha van valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Na, hali! Úgy néz ki, hogy szombaton megyünk Fonyódra. Nem ígérem, hogy Fenyvesen fogok aludni, de én átruccanok Kojakhoz. Elvileg Alex.79-ék is Fenyvesen vannak, azt mondta, hogy majd szóljak neki, ha van valami... Hát mi sajnos nem mentünk, meg nem is megyünk a hétvégén. De mondjuk ha Kaposvár felé jöttök, onnan nem nagy kerülő Kisasszond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 pont tegnap (20) voltam Fenyvesen :lol: Benézhettél volna Kisasszondra te. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Benézhettél volna Kisasszondra te. :huh: Téged is leszart, mint engem. :lol: Ezért még kap. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Téged is leszart, mint engem. :huh: Ezért még kap. :lol: Adunk az öregnek. :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Hát mi sajnos nem mentünk, meg nem is megyünk a hétvégén. De mondjuk ha Kaposvár felé jöttök, onnan nem nagy kerülő Kisasszond. Hát akkor nem ruccanok át. Pestről megyünk, úgyhogy inkább nem kerülünk Kisasszond felé. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Adunk az öregnek. :huh: :lol: ^_^ B) ejny no :P őszintén megmondom,, hogy dög lusta vagyok! :D (tényleg ) veletek semmi bajom! de ez a beszóláás 2 alkohol frej sőrben fájt magiknak uraim ! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 ejny no :huh: őszintén megmondom,, hogy dög lusta vagyok! B) (tényleg ) veletek semmi bajom! de ez a beszóláás 2 alkohol frej sőrben fájt magiknak uraim ! :P :lol: És még követelései is vannak, besz*rok! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 És még követelései is vannak, besz*rok! B) Kb. Lagalább mondaná, hogyha kap egy sört, akkor eljön. :huh: :lol: ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Mielőtt még lejárna a jelentkezési határidő: Akkor, a lista: (Helszín: Lánycsók) 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom :lol: ) + egy opeles törcsi!!! :lol: 4. Gergolabs 5. ivannorbi :lol: 6. 7. 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Norbi, Te mikor mennél le Lánycsókra? Mert aznap Pécsen leszek kb. 13:00-ig, akkor lemennék veled onnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Norbi, Te mikor mennél le Lánycsókra? Mert aznap Pécsen leszek kb. 13:00-ig, akkor lemennék veled onnan. Mi van, vágysz a traktorhangra? :lol: Nem tudom, hogy mikor megyek, még nagyon messze van az az ötödike. Addig még bármi lehet. De egyelőre úgy néz ki, hogy nekem tök8. Majd megmondja a góré, hogy mikortól vár minket, oszt ahhoz igazodunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 13 órától nyugodtan lehet jönni. De ha vki előbb ér ide, biztos nem lesz elzavarva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 13 órától nyugodtan lehet jönni. De ha vki előbb ér ide, biztos nem lesz elzavarva. Ja, majd az vigyáz a kutyára! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Ja, majd az vigyáz a kutyára! :lol: :lol: Hogy nehogy beleegyen a babba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 De irigyek vagytok. Szegény nagyon le van fogyva. Töketlen. Akkor még ennyi öröme se legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 És még követelései is vannak, besz*rok! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Kb. Lagalább mondaná, hogyha kap egy sört, akkor eljön. :lol: :lol: :lol: :D hát ő , így is jó lesz ! :P :D (ősszel jövök gesztenyét szedni :D oda hozzátok na? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 (ősszel jövök gesztenyét szedni :lol: oda hozzátok na? :lol: ) Egy hét múlva gyere a Koriékhoz, ha gondolod, hozok gesztenyét, szétszórjuk az udvaron, Te meg összeszeded. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts