Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Találkozók

mélykék76

Recommended Posts

Hát azt már többször felvetettem én is, hogy nyáron vmikor csinálnék egy talit. Másrészt miért kell évadzáró szeptemberben?

?

A medvefélék (tudod, azok a nagy szőrös állatok) téli álmot alszanak, Koriék az idén korábbra hozzák a nyugalmi időszakot. :) <_<

Megosztás:

Halihó.

Július 25-én szombaton

Szekszárdon

a McDonalds parkolóban egy rögtönzött talit tartunk.

A program 100%-ban meg lesz tartva, mivel nincs konkrét program. :)

Belépő nincs. Parkoló ingyenes.

Kaja és pia lehetőség a közelben megoldott (meki, tesco).

Komolyabb vásárlási lehetőség is (park center).

Mindenkit szerettel várunk.

NEM LESZ TALI, KEVÉS RÉSZTVEVŐ HIÁNYÁBAN ELMARAD.

Módosítva : Colin
Megosztás:

Halihó.

Július 25-én szombaton

Szekszárdon

a McDonalds parkolóban egy rögtönzött talit tartunk.

A program 100%-ban meg lesz tartva, mivel nincs konkrét program. :P

Belépő nincs. Parkoló ingyenes.

Kaja és pia lehetőség a közelben megoldott (meki, tesco).

Komolyabb vásárlási lehetőség is (park center).

Mindenkit szerettel várunk.

Köszi az infót, illetve a meghívást! :hiya:

A 25-i hétvégére elvileg még nincs konkrét programom, de mivel az előtte lévő két hétvégét nem a családdal töltöm, valószínűleg az Ő kívánságuk lesz az elsődleges azon a hétvégén. Gyanítom, hogy nem Szekszárdra szeretnének menni autós találkozóra :) . A gyerek még csak-csak, de a Zasszony... :(

Megosztás:

• 1 month later...
Akkor, a lista: (Helszín: Lánycsók)

1. Kori + Anita

2. Tiu + Zsuzsi

3.

4.

5.

6.

7.

8.

A Balatonozóst azt akkor hanyagoljuk?? Idén felvetettem már párszor és ezzel most utoljára. Nem akarok, és nem is kell társaságért könyörögnöm. Csak egy felajánlás volt. Hogy hónap közepe felé, amikor Norbiék is lennt lesznek, akkor összejöhetnénk.

Megosztás:

A Balatonozóst azt akkor hanyagoljuk?? Idén felvetettem már párszor és ezzel most utoljára. Nem akarok, és nem is kell társaságért könyörögnöm. Csak egy felajánlás volt. Hogy hónap közepe felé, amikor Norbiék is lennt lesznek, akkor összejöhetnénk.

Jóvanna ... nem kell mindjárt megsértődni. :lol:

Kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak, Norbi akkor azt írta, aug utolsó két hétvégéje jó Neki. (22-23 vs. 29-30)

Akkor időpontnak ezeket beírhatnánk a listára, már csak a helyszín kérdéses a Balcsin :huh: (ezt nem találtam)

Nekem mindegy hol, (eddig mindenhol jól éreztem magam) de jó lenne már mindenkivel találkozni.

A Zsuzsi este jön haza, majd akkor megmondja melyik hétvégén nem dolgozik.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.