hening Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Én is úgy látom, hogy inkább jegeljük a talit. Legfeljebb szeptember elején tartunk egy évadzáró bulit. Amúgy eddig csak a bab lett megvéve. Akkor mi sem indulunk neki, 3 napi hidegélelemmel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 hu bakker úgy látom valamiféle lavinát indítottam el . <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Sztem inkább a nagyjaink remek csomagjaikkal <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Én is úgy látom, hogy inkább jegeljük a talit. Legfeljebb szeptember elején tartunk egy évadzáró bulit. Amúgy eddig csak a bab lett megvéve. Na, akkor gyorsan kell valami programot találnom a hétvégére, mert különben a családdal kell lennem! :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Na, akkor gyorsan kell valami programot találnom a hétvégére, mert különben a családdal kell lennem! :) :) Hülye. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Hülye. <_< De még mekkora. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Na, befejezni az offolást! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Hát ez igen nagyon elszomorító hír. Kivel fogom a szeszelés után az élet nagy dolgait megbeszélni? <_< Velem megbeszélheted. :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Velem megbeszélheted. <_< :) :) Most akkor mi van?? Nem lesz tali?? Én mennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Én is úgy látom, hogy inkább jegeljük a talit. Legfeljebb szeptember elején tartunk egy évadzáró bulit. Amúgy eddig csak a bab lett megvéve. Hát azt már többször felvetettem én is, hogy nyáron vmikor csinálnék egy talit. Másrészt miért kell évadzáró szeptemberben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Hát azt már többször felvetettem én is, hogy nyáron vmikor csinálnék egy talit. Másrészt miért kell évadzáró szeptemberben? ? A medvefélék (tudod, azok a nagy szőrös állatok) téli álmot alszanak, Koriék az idén korábbra hozzák a nyugalmi időszakot. :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 ? A medvefélék (tudod, azok a nagy szőrös állatok) téli álmot alszanak, Koriék az idén korábbra hozzák a nyugalmi időszakot. :) <_< Az igazi kérdés az az, hogy lesz-e találkozó, vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Az igazi kérdés az az, hogy lesz-e találkozó, vagy nem? Részemről a július utolsó (25-26), az augusztus első (1-2), és az utolsó 2 hétvégéje (22-23, 29-30) még szabad. Bár, ha jól tudom, a 22-e munkanap. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Évadzárót arra értettem, hogy nyárbúcsúztató. Nekem a július egyáltalán nem jó, augusztusban szeretnénk Blitzre menni, hó végén, pedig lányommal és Anival felugrani a Balcsira pár napra. Ezért az augusztus sem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 (edited) Halihó. Július 25-én szombaton Szekszárdon a McDonalds parkolóban egy rögtönzött talit tartunk. A program 100%-ban meg lesz tartva, mivel nincs konkrét program. :) Belépő nincs. Parkoló ingyenes. Kaja és pia lehetőség a közelben megoldott (meki, tesco). Komolyabb vásárlási lehetőség is (park center). Mindenkit szerettel várunk. NEM LESZ TALI, KEVÉS RÉSZTVEVŐ HIÁNYÁBAN ELMARAD. Módosítva Július16, 2009 : Colin Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Sajnálom, de mi én biztos kihagyom, mert aznap jövünk haza nyaralásból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Halihó. Július 25-én szombaton Szekszárdon a McDonalds parkolóban egy rögtönzött talit tartunk. A program 100%-ban meg lesz tartva, mivel nincs konkrét program. :P Belépő nincs. Parkoló ingyenes. Kaja és pia lehetőség a közelben megoldott (meki, tesco). Komolyabb vásárlási lehetőség is (park center). Mindenkit szerettel várunk. Köszi az infót, illetve a meghívást! :hiya: A 25-i hétvégére elvileg még nincs konkrét programom, de mivel az előtte lévő két hétvégét nem a családdal töltöm, valószínűleg az Ő kívánságuk lesz az elsődleges azon a hétvégén. Gyanítom, hogy nem Szekszárdra szeretnének menni autós találkozóra :) . A gyerek még csak-csak, de a Zasszony... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Szept. elején ( 5.-6.) mindenképp szeretnénk csinálni egy összeröfit, aki jön aki nem alapon. Ha ketten leszünk vkivel akkor is megtartjuk. Akkor, a lista: (Helszín: Lánycsók) 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. 4. 5. 6. 7. 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Akkor, a lista: (Helszín: Lánycsók) 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom :huh: ) 4. 5. 6. 7. 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 ... 3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom ^_^ ) ... :lol: B) Megünnepeljük! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Akkor, a lista: (Helszín: Lánycsók) 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. 4. 5. 6. 7. 8. A Balatonozóst azt akkor hanyagoljuk?? Idén felvetettem már párszor és ezzel most utoljára. Nem akarok, és nem is kell társaságért könyörögnöm. Csak egy felajánlás volt. Hogy hónap közepe felé, amikor Norbiék is lennt lesznek, akkor összejöhetnénk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Pontosan hol, és mikor lenne meeting a Balcsin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Pontosan hol, és mikor lenne meeting a Balcsin? Hát ez jó kérdés. :huh: Norbiék mondták, meg még valaki(k), h mennek le. Egyeztetni kellene, h kinek hogyan jó, meg mikor mennek, meg nekem is jó-e. Stb. Mondjuk a 20-ai hétvégén megyünk le valószínűleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Akkor, a lista: (Helszín: Lánycsók) 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom :huh: ) 4. Gergolabs 5. 6. 7. 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 A Balatonozóst azt akkor hanyagoljuk?? Idén felvetettem már párszor és ezzel most utoljára. Nem akarok, és nem is kell társaságért könyörögnöm. Csak egy felajánlás volt. Hogy hónap közepe felé, amikor Norbiék is lennt lesznek, akkor összejöhetnénk. Jóvanna ... nem kell mindjárt megsértődni. :lol: Kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak, Norbi akkor azt írta, aug utolsó két hétvégéje jó Neki. (22-23 vs. 29-30) Akkor időpontnak ezeket beírhatnánk a listára, már csak a helyszín kérdéses a Balcsin :huh: (ezt nem találtam) Nekem mindegy hol, (eddig mindenhol jól éreztem magam) de jó lenne már mindenkivel találkozni. A Zsuzsi este jön haza, majd akkor megmondja melyik hétvégén nem dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts