kori Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi (és Zasszony? rolleyes.gif ) 3. Kojak + ... 4. opeloszsóti 5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... ) 6. Hening+a család biggrin.gif (na meg a kókusztekercs) 7. Tiu + Zsuzsi 8. Brezsy+???????(Jaaaa az asszzony:)!! babu szombat-vasárnap dolgozik <_< A gyülekezési időpont idén is lehet 14-15 óra körül. Persze ha vki előbb jön, nem zavarjuk el :) A menü babgulyás lesz, aminek a költségeit szétdobjuk a helyszínen. Piát mindenki hozzon magával, amit szeret. Ja és péntek reggelig el kellene dönteni, hogy pontosan kik is jönnek. Norbi. Időjárás jelentést kérünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 babu szombat-vasárnap dolgozik :) Hát ez igen nagyon elszomorító hír. Kivel fogom a szeszelés után az élet nagy dolgait megbeszélni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi (és Zasszony - mégse :) ) 3. Kojak + ... 4. opeloszsóti 5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... ) 6. Hening+a család biggrin.gif (na meg a kókusztekercs) 7. Tiu + Zsuzsi 8. Brezsy+???????(Jaaaa az asszzony:)!! babu szombat-vasárnap dolgozik :lol: Egész szombaton és vasárnap? <_< Ne máá! Norbi. Időjárás jelentést kérünk :lol: Eddig úgy néz ki, hogy strandidő! ^_^ Az OMSZ szerint kevésbé jó! :) Tehát vagy-vagy, vagy valahol a kettő között! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Eddig úgy néz ki, hogy strandidő! :lol: Az OMSZ szerint kevésbé jó! <_< Tehát vagy-vagy, vagy valahol a kettő között! :) Na menj ám a tudod hova! Így én is tudok időjárást előre jelezni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Na menj ám a tudod hova! Így én is tudok időjárást előre jelezni! :) Lánycsókra? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Lánycsókra? <_< NA figyeljé csaje. Lánycsók napsütés a Dózsa Gy. utca kereszteződéséig,onnan mindig borult,sötét, ködös,esős. :lol: Iga sógi :lol: nem akartam máshogy fogalmazni me' feljelent a Mohácsi Viktóra a zombucmanná dikk :lol: Komolyra fordítva a szót:Az első üveg tequilláig napos meleg,a másodikig fátyolfelhős, a harmadik után sötét,zivataros és ezek után már csak hányni jár belénk a lélek :) :) A rókát repülésre oktatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. babu szombat-vasárnap dolgozik <_< Lomha, Norbi látogassuk meg!!!!!!!Vagy legalább mondjuk majd el neki telefonban, hogy milyen jó a buli Vagy tudok jobbat,gyűjtsünk aláírást(ebben az országban úgy is nagy divat..), hogy Babuék is jöjjenek!!!!Lehet benéz ide a fórumra és elgondolkodik a műszak cserén.Hátha bír szabit kérni vagy cserélni.Mert egy tali Babu nélkül olyan, mint a kávé completta nélkül. :) ALÁÍRÁS GYŰJTÉS BABUÉK MEGJELENÉSÉRE A MEDITERRÁN OPEL CLUB 2009.07.04-05-I ÖSSZE RÖFIJÉRE 1.Brezsy+Meli+Ada (nem offos ugye?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ALÁÍRÁS GYŰJTÉS BABUÉK MEGJELENÉSÉRE A MEDITERRÁN OPEL CLUB 2009.07.04-05-I ÖSSZE RÖFIJÉRE 1. Brezsy+Meli 2. ivannorbi + Zasszony + Kölök Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ALÁÍRÁS GYŰJTÉS BABUÉK MEGJELENÉSÉRE A MEDITERRÁN OPEL CLUB 2009.07.04-05-I ÖSSZE RÖFIJÉRE 1. Brezsy+Meli 2. ivannorbi + Zasszony + Kölök 3. hening+1+2fél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ALÁÍRÁS GYŰJTÉS BABUÉK MEGJELENÉSÉRE A MEDITERRÁN OPEL CLUB 2009.07.04-05-I ÖSSZE RÖFIJÉRE 1. Brezsy+Meli 2. ivannorbi + Zasszony + Kölök 3. hening+1+2fél 4. Lomha 8V+alkohol Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi 3. Kojak + ... 4. opeloszsóti 5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... ) 6. Hening+a család biggrin.gif (na meg a kókusztekercs) 7. Tiu + Zsuzsi 8. Brezsy+???????(Jaaaa az asszzony:)!! 9. Alex.79 + Franciska (csak szombat) 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 (edited) 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi 3. Kojak + ... 4. 5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... ) 6. Hening+a család biggrin.gif (na meg a kókusztekercs) 7. Tiu + Zsuzsi 8. Brezsy+???????(Jaaaa az asszzony:)!! ) 9. Alex.79 + Franciska (csak szombat) 10. ejjj ... valami közbe jött :) megpróbálok későn este kijönni ha még lesz valami röfögés . üdv. <_< Módosítva Június29, 2009 : ivannorbi Picit belejavítottam, mert nem a legfrisebb listát hozta át a Zsóti bácsi ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ... ejjj ... valami közbe jött :lol: megpróbálok későn este kijönni ha még lesz valami röfögés . üdv. :lol: Valami közbe jött, mi? Persze! Má megen elfelejtetted a programunkat, aztán rászerveztél valamit, mi?! <_< ^_^ Na, mindegy, ezt nem úszod meg, ráérsz későn jönni, úgyis csak estére fogunk bemelegedni! :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem hinném, hogy bemelegedünk, mert elég hös a medence. Sógi, ne is emlegesd a Mohácsi Viktóriát. Ha rajtam múlna, biztos megfosztanám a nevétől. A Mihálovics sokka találóbb lenne. Amúgy ma lentvoltam anyuméknál Bemben. Rájöttem, hogy csak nálunk van válság, mert akik építkeznek azok mind halmozottan hátrányos helyzetű, végtelenségig elnyomott kissebség. Forgott a gyomrom rendesen, csak nem akartam összerókázni az Omi belsejét <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem hinném, hogy bemelegedünk, mert elég hös a medence... Ha a tavalyi lendülettel nyomjuk estére, akkor NO PROBLEM! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Ha a tavalyi lendülettel nyomjuk estére, akkor NO PROBLEM! <_< :) Abban nem lesz hiba szerintem, de most tényleg höss van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem hinném, hogy bemelegedünk, mert elég hös a medence. Sógi, ne is emlegesd a Mohácsi Viktóriát. Ha rajtam múlna, biztos megfosztanám a nevétől. A Mihálovics sokka találóbb lenne. Amúgy ma lentvoltam anyuméknál Bemben. Rájöttem, hogy csak nálunk van válság, mert akik építkeznek azok mind halmozottan hátrányos helyzetű, végtelenségig elnyomott kissebség. Forgott a gyomrom rendesen, csak nem akartam összerókázni az Omi belsejét <_< én is voltam ott lenetebb a városban a minap. bakker megállapítottam hogy van mohácson kisanglia !!! :) olájok élnek virúlnak . és dögöljenek is ....... szégyen ez .......................... . ... . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 A Somogy megyei részleg nagyon hallgat! :) Remélem nem azért lapítanak, mert nekik is közbejött valami! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 A Somogy megyei részleg nagyon hallgat! :lol: Remélem nem azért lapítanak, mert nekik is közbejött valami! <_< 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi 3. Kojak + ... 4. 5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... ) 6. Hening+a család biggrin.gif (na meg a kókusztekercs) 7. 8. Brezsy+???????(Jaaaa az asszzony:)!! ) 9. Alex.79 + Franciska (csak szombat) 10. Sajnos, igen. :lol: Nekem csökkent a munkaidőm 8-ról 6 órára, és még nem találtam kiegészítést. :) Másrészt, a Zsuzsi is dolgozik mindkét nap. Eddig vizsgázott, most dolgozik, és más van szabin. Ez van. Pedig már a rokonokkal is megbeszéltük. Na, nem idegelem magam, jó bulizást mindenkinek :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Sajnos, igen. :) Nekem csökkent a munkaidőm 8-ról 6 órára, és még nem találtam kiegészítést. <_< Másrészt, a Zsuzsi is dolgozik mindkét nap. Eddig vizsgázott, most dolgozik, és más van szabin. Ez van. Pedig már a rokonokkal is megbeszéltük. Na, nem idegelem magam, jó bulizást mindenkinek :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Lehet, hogy jobb lenne ezt a találkozót más időpontra tenni. Sokan nem tudnak eljönni és aki eljön annak nem lesz pénze vagy ideje hamarosan megint találkozódni. Az meg a többiekkel kikúrás. Indítványozom, hogy legyen inkább egy mindenkinek megfelelőbb időpontban a tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Lehet, hogy jobb lenne ezt a találkozót más időpontra tenni. Sokan nem tudnak eljönni és aki eljön annak nem lesz pénze vagy ideje hamarosan megint találkozódni. Az meg a többiekkel kikúrás. Indítványozom, hogy legyen inkább egy mindenkinek megfelelőbb időpontban a tali. Ez erősen függ attól is, hogy a Koriék mennyire készültek rá. Meg mondjuk a Karcsiék. ui: Amúgy én se fakadnék sírva, ha átraknánk (bár, azt nem tudom hogy hova), mert a Zasszony hisztizik, hogy nem vagyok eleget a családdal :) . Ez mondjuk valamilyen szinten igaz is (most Lánycsók, jövő hétvége drávai kenutúra, következő meg zalai osztálytalálkozó - júliusban csak ennyi <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Lehet, hogy jobb lenne ezt a találkozót más időpontra tenni. Sokan nem tudnak eljönni és aki eljön annak nem lesz pénze vagy ideje hamarosan megint találkozódni. Az meg a többiekkel kikúrás. Indítványozom, hogy legyen inkább egy mindenkinek megfelelőbb időpontban a tali. Ez erősen függ attól is, hogy a Koriék mennyire készültek rá. Meg mondjuk a Karcsiék. ui: Amúgy én se fakadnék sírva, ha átraknánk (bár, azt nem tudom hogy hova), mert a Zasszony hisztizik, hogy nem vagyok eleget a családdal :) . Ez mondjuk valamilyen szinten igaz is (most Lánycsók, jövő hétvége drávai kenutúra, következő meg zalai osztálytalálkozó - júliusban csak ennyi <_< ) Nem tudom....még nem csináltuk meg a sütit. A kocsi sincs teletankolva. Mondjuk most jön majd az e85-ös kütyüm, az is 25 ezer. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Akkor szerintem jól látom, hogy más is erre gondolt, csak az én szám a legnagyobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Én is úgy látom, hogy inkább jegeljük a talit. Legfeljebb szeptember elején tartunk egy évadzáró bulit. Amúgy eddig csak a bab lett megvéve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts