Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Találkozók

mélykék76

Recommended Posts

2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók.

1. kori és Ani

2. ivannorbi (és Zasszony? rolleyes.gif )

3. Kojak + ...

4. opeloszsóti

5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... )

6. Hening+a család biggrin.gif (na meg a kókusztekercs)

7. Tiu + Zsuzsi

8. Brezsy+???????(Jaaaa az asszzony:)!!

babu szombat-vasárnap dolgozik <_<

A gyülekezési időpont idén is lehet 14-15 óra körül. Persze ha vki előbb jön, nem zavarjuk el :) A menü babgulyás lesz, aminek a költségeit szétdobjuk a helyszínen. Piát mindenki hozzon magával, amit szeret. Ja és péntek reggelig el kellene dönteni, hogy pontosan kik is jönnek.

Norbi. Időjárás jelentést kérünk :)

Megosztás:

1. kori és Ani

2. ivannorbi (és Zasszony - mégse :) )

3. Kojak + ...

4. opeloszsóti

7. Tiu + Zsuzsi

babu szombat-vasárnap dolgozik :lol:

Egész szombaton és vasárnap? <_<

Ne máá!

Norbi. Időjárás jelentést kérünk :lol:

Eddig úgy néz ki, hogy strandidő! ^_^

Az OMSZ szerint kevésbé jó! :)

Tehát vagy-vagy, vagy valahol a kettő között! :lol:

Megosztás:

Lánycsókra? <_<

NA figyeljé csaje.

Lánycsók napsütés a Dózsa Gy. utca kereszteződéséig,onnan mindig borult,sötét, ködös,esős. :lol:

Iga sógi :lol: nem akartam máshogy fogalmazni me' feljelent a Mohácsi Viktóra a zombucmanná dikk :lol:

Komolyra fordítva a szót:Az első üveg tequilláig napos meleg,a másodikig fátyolfelhős, a harmadik után sötét,zivataros és ezek után már csak hányni jár belénk a lélek :) :) A rókát repülésre oktatom

Megosztás:

babu szombat-vasárnap dolgozik <_<

Lomha, Norbi látogassuk meg!!!!!!!Vagy legalább mondjuk majd el neki telefonban, hogy milyen jó a buli

Vagy tudok jobbat,gyűjtsünk aláírást(ebben az országban úgy is nagy divat..), hogy Babuék is jöjjenek!!!!Lehet benéz ide a fórumra és elgondolkodik a műszak cserén.Hátha bír szabit kérni vagy cserélni.Mert egy tali Babu nélkül olyan, mint a kávé completta nélkül. :)

ALÁÍRÁS GYŰJTÉS BABUÉK MEGJELENÉSÉRE A MEDITERRÁN OPEL CLUB 2009.07.04-05-I ÖSSZE RÖFIJÉRE

1.Brezsy+Meli+Ada

(nem offos ugye?)

Megosztás:

1. kori és Ani

2. ivannorbi

3. Kojak + ...

4. opeloszsóti

7. Tiu + Zsuzsi

9. Alex.79 + Franciska (csak szombat)

10.

Megosztás:

1. kori és Ani

2. ivannorbi

3. Kojak + ...

4.

7. Tiu + Zsuzsi

8. Brezsy+???????(Jaaaa az asszzony:)!! )

10.

ejjj ... valami közbe jött :)

megpróbálok későn este kijönni ha még lesz valami röfögés .

üdv. <_<

Módosítva : ivannorbi
Picit belejavítottam, mert nem a legfrisebb listát hozta át a Zsóti bácsi ;-)
Megosztás:

...

ejjj ... valami közbe jött :lol:

megpróbálok későn este kijönni ha még lesz valami röfögés .

üdv. :lol:

Valami közbe jött, mi? Persze! Má megen elfelejtetted a programunkat, aztán rászerveztél valamit, mi?! <_< ^_^

Na, mindegy, ezt nem úszod meg, ráérsz későn jönni, úgyis csak estére fogunk bemelegedni! :) :) :lol:

Megosztás:

Nem hinném, hogy bemelegedünk, mert elég hös a medence. Sógi, ne is emlegesd a Mohácsi Viktóriát. Ha rajtam múlna, biztos megfosztanám a nevétől. A Mihálovics sokka találóbb lenne. Amúgy ma lentvoltam anyuméknál Bemben. Rájöttem, hogy csak nálunk van válság, mert akik építkeznek azok mind halmozottan hátrányos helyzetű, végtelenségig elnyomott kissebség. Forgott a gyomrom rendesen, csak nem akartam összerókázni az Omi belsejét <_<

Megosztás:

Nem hinném, hogy bemelegedünk, mert elég hös a medence. Sógi, ne is emlegesd a Mohácsi Viktóriát. Ha rajtam múlna, biztos megfosztanám a nevétől. A Mihálovics sokka találóbb lenne. Amúgy ma lentvoltam anyuméknál Bemben. Rájöttem, hogy csak nálunk van válság, mert akik építkeznek azok mind halmozottan hátrányos helyzetű, végtelenségig elnyomott kissebség. Forgott a gyomrom rendesen, csak nem akartam összerókázni az Omi belsejét <_<

én is voltam ott lenetebb a városban a minap.

bakker megállapítottam hogy van mohácson kisanglia !!!

:)

olájok élnek virúlnak . és dögöljenek is .......

szégyen ez ..........................

.

...

.

Megosztás:

A Somogy megyei részleg nagyon hallgat! :lol:

Remélem nem azért lapítanak, mert nekik is közbejött valami! <_<

1. kori és Ani

2. ivannorbi

3. Kojak + ...

4.

7.

8. Brezsy+???????(Jaaaa az asszzony:)!! )

10.

Sajnos, igen. :lol: Nekem csökkent a munkaidőm 8-ról 6 órára, és még nem találtam kiegészítést. :)

Másrészt, a Zsuzsi is dolgozik mindkét nap. Eddig vizsgázott, most dolgozik, és más van szabin.

Ez van. Pedig már a rokonokkal is megbeszéltük.

Na, nem idegelem magam, jó bulizást mindenkinek :) :lol:

Megosztás:

Sajnos, igen. :) Nekem csökkent a munkaidőm 8-ról 6 órára, és még nem találtam kiegészítést. <_<

Másrészt, a Zsuzsi is dolgozik mindkét nap. Eddig vizsgázott, most dolgozik, és más van szabin.

Ez van. Pedig már a rokonokkal is megbeszéltük.

Na, nem idegelem magam, jó bulizást mindenkinek :) :lol:

:lol:

Megosztás:

Lehet, hogy jobb lenne ezt a találkozót más időpontra tenni. Sokan nem tudnak eljönni és aki eljön annak nem lesz pénze vagy ideje hamarosan megint találkozódni. Az meg a többiekkel kikúrás. Indítványozom, hogy legyen inkább egy mindenkinek megfelelőbb időpontban a tali.

Megosztás:

Lehet, hogy jobb lenne ezt a találkozót más időpontra tenni. Sokan nem tudnak eljönni és aki eljön annak nem lesz pénze vagy ideje hamarosan megint találkozódni. Az meg a többiekkel kikúrás. Indítványozom, hogy legyen inkább egy mindenkinek megfelelőbb időpontban a tali.

Ez erősen függ attól is, hogy a Koriék mennyire készültek rá. Meg mondjuk a Karcsiék.

ui: Amúgy én se fakadnék sírva, ha átraknánk (bár, azt nem tudom hogy hova), mert a Zasszony hisztizik, hogy nem vagyok eleget a családdal :) . Ez mondjuk valamilyen szinten igaz is (most Lánycsók, jövő hétvége drávai kenutúra, következő meg zalai osztálytalálkozó - júliusban csak ennyi <_< )

Megosztás:

Ez erősen függ attól is, hogy a Koriék mennyire készültek rá. Meg mondjuk a Karcsiék.

ui: Amúgy én se fakadnék sírva, ha átraknánk (bár, azt nem tudom hogy hova), mert a Zasszony hisztizik, hogy nem vagyok eleget a családdal :) . Ez mondjuk valamilyen szinten igaz is (most Lánycsók, jövő hétvége drávai kenutúra, következő meg zalai osztálytalálkozó - júliusban csak ennyi <_< )

Nem tudom....még nem csináltuk meg a sütit. A kocsi sincs teletankolva. Mondjuk most jön majd az e85-ös kütyüm, az is 25 ezer. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.