kojakarettenetes Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Alacool!!! Lomha! Ki ne hagyd!!! SŐT! Senki se hagyja ki! :D - ivannorbi Te csak nem moderálgassál csak bele pirossal a hozzászólásomba. :lol: :D Legalább kicsit színesebbek lesznek a hozzászólásaid! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Kori! Az MV6-os szekcióval mi van? Nem jönnek a többiek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi (és Zasszony? :lol: ) 3. Kojak + ... 4. opeloszsóti 5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... :lol: ) 6. Hening+a család :D (na meg a kókusztekercs) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Ma délután beszéltem a Sanyival (Alex.79), majd nekem szól, ha jön, mivel nincsen Net-je. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi (és Zasszony? :lol: ) 3. Kojak + ... 4. opeloszsóti 5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... :D ) 6. Hening+a család ;) (na meg a kókusztekercs :lol: ) :D ;) 7. Tiu + Zsuzsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi (és Zasszony? rolleyes.gif ) 3. Kojak + ... 4. opeloszsóti 5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... sleep.gif ) 6. Hening+a család ;) (na meg a kókusztekercs :lol: ) :lol: ;) 7. Tiu + Zsuzsi 8. Babu & Babu Köszi Norbi, hogy értesítettél :D Habár még nem biztos, hogy lesz rá lóvé, mert túl messze van :D Ja és örömmel értesítem a kedves leendő (tesóm) vendégeit, hogy áll már a medence... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Köszi Norbi, hogy értesítettél ;) Habár még nem biztos, hogy lesz rá lóvé, mert túl messze van :lol: Ja és örömmel értesítem a kedves leendő (tesóm) vendégeit, hogy áll már a medence... :D Nincs mit! :D Mi van túl messze? A helyszín, vagy az időpont? Ha a helyszín, akkor valaki elmegy Érted. Ha az időpont van messze, és addigra nem lesz pénzed, akkor most kölcsönkérek Tőled 5000Ft-ot, és majd ott megkapod! :D Ezexerint a medencének még van több, mint egy hónapja! :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Viccesek. Kölcsönkéréshez majd értesítelek, mikor jön fizu, és gyorsabb legyél, mint jóanyánk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Viccesek. Kölcsönkéréshez majd értesítelek, mikor jön fizu, és gyorsabb legyél, mint jóanyánk :D Csak nehogy pénzt csináljon a tükrömből!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi (és Zasszony? rolleyes.gif ) 3. Kojak + ... 4. opeloszsóti 5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... ) 6. Hening+a család biggrin.gif (na meg a kókusztekercs) :lol: 7. Tiu + Zsuzsi 8. Babu & Babu 9. Brezsy+???????(Jaaaa az asszzony:)!! ) Köszi Norbi, hogy értesítettél Valaki adna dzsí-pí-esz koordinátát Lánycsókra????????? :D olyan" köll" amibe benne van a "fődes" is Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Köszi Norbi, hogy értesítettél Valaki adna dzsí-pí-esz koordinátát Lánycsókra????????? :lol: olyan" köll" amibe benne van a "fődes" is Régen írtál ide, gondoltam nem árt, ha szólok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Vazzeg norbi. Te szólsz az én rokonaimnak is. Ég a pofám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Régen írtál ide, gondoltam nem árt, ha szólok! :D ezer a meló :lol: :D :lol: (az év poénja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Vazzeg norbi. Te szólsz az én rokonaimnak is. Ég a pofám :D Persze, ki akartad őket hagyni a buliból, mi? :lol: De én résen voltam! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Vazzeg norbi. Te szólsz az én rokonaimnak is. Ég a pofám ;) Persze, ki akartad őket hagyni a buliból, mi? ;) De én résen voltam! :lol: :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi (és Zasszony? rolleyes.gif ) 3. Kojak + ... 4. opeloszsóti 5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... ) 6. Hening+a család biggrin.gif (na meg a kókusztekercs) :lol: 7. Tiu + Zsuzsi 8. Babu & Babu 9.Brezsy+???????(Jaaaa az asszzony:)!! ) Sajnos én nem tudok menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Persze, ki akartad őket hagyni a buliból, mi? :lol: De én résen voltam! :lol: :D Gondolhatod, tőlük pofátlanság pénzt kérni, de azért fogyasztanak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Vazzeg norbi. Te szólsz az én rokonaimnak is. Ég a pofám :D Egy vezérnek nem jut mindenre ideje. Ilyenkor e helyettes működik. :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Persze, ki akartad őket hagyni a buliból, mi? :D De én résen voltam! :lol: ;) Résen???????? Hát nekem a közelembe ne gyere. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Gondolhatod, tőlük pofátlanság pénzt kérni, de azért fogyasztanak. :D kérni azt lehet :lol: , de hogy kap e ............................... :lol: 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. Én (vagy mi) természetesen a kocsiban alszok (alszunk), de sátrat szívesen hozok, ha kell valakinek. A sátrat azért ne hagyd otthon,lehet lenne rá jelentkező Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 A sátrat azért ne hagyd otthon,lehet lenne rá jelentkező Hozom mindenképpen! :D Résen???????? Hát nekem a közelembe ne gyere. :lol: :D Má megint kezded?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Legalább kicsit színesebbek lesznek a hozzászólásaid! :lol: Ezt csak most vettem észre. Ebből nagy bajok lesznek... :lol: :D ;) Én így legalább nem OFF-olok! :D ;) - ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Ezt csak most vettem észre. Ebből nagy bajok lesznek... :lol: :D :lol: Én így legalább nem OFF-olok![/co Tudnék moderálni, akkor én is belepofáznék ám a hozzászólásaidba. És akkor nekem sem kellene offolnom. :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Ezt csak most vettem észre. Ebből nagy bajok lesznek... :lol: :D :lol: Én így legalább nem OFF-olok![/co Tudnék moderálni, akkor én is belepofáznék ám a hozzászólásaidba. És akkor nekem sem kellene offolnom. :D ;) ;) Még idézni sem tudsz, hogy akarsz így moderálni? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Még idézni sem tudsz, hogy akarsz így moderálni? :lol: ;) Miután harmadszor is elbénáztam egérrel a kijelölést, így töröltem, ahogy esett. :lol: :D De téged leoderállak, csak találkozzunk. :D Úgy látom, már írni sem tudsz! ;) :D - ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts