ivannorbi Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Következő tali? Szerintem lassan már nagyon rágós lesz az a bari! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 utalag én is köszcsi a talit!jól éreztem magam,és naon fincsi volt a süti! ;) a kövi talit meg ha szeretnétek le tudom zsirozni bátyusék kis krimójába! mondjuk május az már jó lehet?!vagy nekem tulajdonképp mindegy(elvileg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Következő tali? Szerintem lassan már nagyon rágós lesz az a bari! ;) Milyen bari??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 utalag én is köszcsi a talit!jól éreztem magam,és naon fincsi volt a süti! ;) a kövi talit meg ha szeretnétek le tudom zsirozni bátyusék kis krimójába! mondjuk május az már jó lehet?!vagy nekem tulajdonképp mindegy(elvileg) ott ahol a szöszi is van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Milyen bari??? ;) :lol: Hát, nem is tudom. Valami pörkűtbe való. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ott ahol a szöszi is van? :lol: nem-nem!ott nincs szöszi!csak egy kétméteres szörös! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Hát, nem is tudom. Valami pörkűtbe való. :lol:bratyó krimójába az is megfözhetö! ;) (vagyis bográcsozni is lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 bratyó krimójába az is megfözhetö! ;) (vagyis bográcsozni is lehet! :lol: A kaja mindig jó ötlet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 én nem eszem ilyeneket de aki szereti!!mondom!bográcsozni lehet hely van böven!parkoló is!zártkörü is lehet akkor!minden megoldható! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nagy a csönd a tali körül. Lesz valamikor?? Bár nem biztos, hogy lesz rá lehetőség, de mégis érdeklődés szinten. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Nagy a csönd a tali körül. Lesz valamikor?? Bár nem biztos, hogy lesz rá lehetőség, de mégis érdeklődés szinten. ;) Hát az április nem túl szerencsés, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Áprilisban nem hiszem, hogy lesz helyi tali. Mi egyenlőre Vadkertre gyúrunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Mi Vadkertre tudunk menni legközelebb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Mi Vadkertre tudunk menni legközelebb. ;) igen mindenki odajön oszt lesz is valami ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Egy 2-3 napos Balatonozósra lenne érdeklődés?? Július végén, augusztus elején??? Koriék és a Blitz között?? Nyaralónál, nyugis helyen, saját lejáróval. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Egy 2-3 napos Balatonozósra lenne érdeklődés?? Július végén, augusztus elején??? Koriék és a Blitz között?? Nekem július utolsó és augusztus első hétvégéje még szabad <_< Blitz mikor lesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Nekem július utolsó és augusztus első hétvégéje még szabad <_< Blitz mikor lesz? :lol: Úgy hallottam, hogy augusztus vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Emberek, engem minden érdekel, csak pénzem nincs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Emberek, engem minden érdekel, csak pénzem nincs. :lol: elviszlek bakker de a kocsiban nuku cigi :D Kojak én jönnék szetm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Nem publikus, de bizti nem Aug vége, hanem eleje a BW. Végére a Mantások már rászerveztek. Mi bizti nem tudunk bevállalni egy balatoni túrát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Akkor a lista. 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. 3. 4. Sátrazásra készülünk, de ha rossz idő lesz, akkor a lakásban alszunk. Sátrat, takarót, törölközőt, fürdőruhát mindenki hozzon. Szombat estebédre csinálunk egy babgulyást, amire össze kellene majd dobni a pénzt helyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. 3. 4. opeloszsóti Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi (és Zasszony? :lol: ) 3. 4. opeloszsóti 5. Én (vagy mi) természetesen a kocsiban alszok (alszunk), de sátrat szívesen hozok, ha kell valakinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi (és Zasszony? :lol: ) 3. Kojak + ... 4. opeloszsóti 5. Alacool!!! Lomha! Ki ne hagyd!!! SŐT! Senki se hagyja ki! :D - ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 2009. július 4-5. Mediterrán Opeltali Lánycsók. 1. kori és Ani 2. ivannorbi (és Zasszony? :lol: ) 3. Kojak + ... 4. opeloszsóti 5. Lomha 8V(lehet, hogy a GSi-vel sofőrrel? Majd meglátjuk... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts