Hepi Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 pffffffffff!siklóson 2 tusko??hát még 1-is sok! a siklósi tesco harkány felé ven(esetleg ha valaki nem tudnáááááá)(ha meg harkány felöl jön valaki akkor siklós elején van(mundjuk onnan nehezebb eltéveszteni)) :huh: :lol: :D :) :D na de hol van harkány meg siklós? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 na de hol van harkány meg siklós? :huh: Siklós közvetlenül a Tesco mellett, Harkány pedig meg innen még elfele. :) És Kistarcsa hol van? (Természetesen a Tesco-hoz képest) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Siklós közvetlenül a Tesco mellett, Harkány pedig meg innen még elfele. :huh: És Kistarcsa hol van? (Természetesen a Tesco-hoz képest) :D Elég közel sok Tescohoz csak nem baranyában :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 na de hol van harkány meg siklós? :huh: Na hát azért a Tenkes Kapitánya várának helyét nem ismerni...több mint illetlenség. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Hát, úgy látom nem kell felrakni a nyárigumit! Itt épp szakad a hó! :) Szánkót vigyünk? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Na hát azért a Tenkes Kapitánya várának helyét nem ismerni...több mint illetlenség. :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Hát, úgy látom nem kell felrakni a nyárigumit! Itt épp szakad a hó! :lol: Szánkót vigyünk? ;) Az itt is, de már tegnap is esett! Jöhetne a jó idő, mert nagyon tele van a tököm a hideggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Úgy adódott, hogy Pécsről megyünk Siklósra. Talizhatnánk az Árkád tetején negyed kettő körül, és legkésőbb fél kettőkor megindulhatnánk konvojban Siklósra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Úgy adódott, hogy Pécsről megyünk Siklósra. Talizhatnánk az Árkád tetején negyed kettő körül, és legkésőbb fél kettőkor megindulhatnánk konvojban Siklósra. Részemről OK! Mér pont konvojban? Inkább "karaván"-ban! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Te nem mehetsz elől ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Te nem mehetsz elől ;) Mé, nincs pollenszűrőd? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 lehet akkor még én is pécsen leszek!a zasszonyt olyan tályt szoktam hazavinni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 A végén tényleg csapatos levonulás lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 A végén tényleg csapatos levonulás lesz ;) Én is csatlakozom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Te nem mehetsz elől ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Mé, nincs pollenszűrőd? :lol: :lol: Pilóta igazolványa nincs: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Norbi autójára rakunk egy feliratot: "Nem hajtok gyorsan, csak alacsonyan repülök!" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Van pollenszűrőm, csak a kormot nagyon nehéz lemosni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Hazaértünk a taliról, minden probléma nélkül, Pécsig Gergőék vezetésével. :lol: Köszönjük Lomhának a szervezést, Anitának a sütit, és jó volt újra látni mindenkit aki eljött. :lol: Igaz, az egy éves évforduló ;) nem került szóba (nekem is most jut eszembe), majd iszunk rá legközelebb. Majd bontunk pezsgőt .... (még akkor is, ha előre kell nézni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Köszönjük Lomhának a szervezést, Anitának a sütit, és jó volt újra látni mindenkit aki eljött. ;) Csatlakozunk mi is a köszönet nyilvánításhoz.Sógi képek jöhetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ne köszöngessétek a szervezést, ezen nem volt mit szervezni. Megkérdeztem, hogy lehetne e és lehetett! ;) Jó volt talizni, régen volt az utolsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Én is sikeresen hazaértem, Master navigálásával :) Egyszer beszólt, hogy "Itt kanyar jön!" Pedig nem is jött. Mi mentünk, a kanyar stabilan állt. :( B) Kérdezte, hogy mindig így vezetek? Mondtam, hogy csak akkor, ha egyedül vagyok ;) :lol: :lol: :lol: Köszönjük a városnézést, és a helybiztosítást is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Én is sikeresen hazaértem, Master navigálásával :( Egyszer beszólt, hogy "Itt kanyar jön!" Pedig nem is jött. Mi mentünk, a kanyar stabilan állt. B) :P Kérdezte, hogy mindig így vezetek? Mondtam, hogy csak akkor, ha egyedül vagyok ;) :lol: :lol: :) Köszönjük a városnézést, és a helybiztosítást is! :P Norbi... nem is Te lennél... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ne köszöngessétek a szervezést, ezen nem volt mit szervezni. Megkérdeztem, hogy lehetne e és lehetett! :lol: Jó volt talizni, régen volt az utolsó. Ne szerénykedj, ha nem állsz neki szervezni ;) , nem lett volna tali. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Emlékeztetőül, hogy kik voltak jelen: Március 22. (vasárnap) 14 óra, siklósi Tesco parkoló 1. kori + oldalborda 2. ivannorbi 3. brezsy + oldalborda 4. Lomha 5. Tiu + oldalborda 6. gergolabs + oldalborda? 7. Babuék 8. Alex.79 + oldalborda 9. miragekori 10. MaSt-R 11. Reniék Azé ez már nem is rossz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts