Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hja egész sokan leszünk már! Kész találkozó! Tömegesen jól meghajtjuk az új Insigniát!

Remélem alkalmasak lesznek a körülmények! ;)

És Te mindjárt veszel egyet? Vagy piálni fogsz (mondjuk egy kis vilmost), hogy nem kocsival jössz? B)

Elküldve
És Te mindjárt veszel egyet? Vagy piálni fogsz (mondjuk egy kis vilmost), hogy nem kocsival jössz? B)

Megvárom, amíg kigyógyul a gyerekbetegségekből, aztán majd veszek 1et. ;)

Még az is lehet, hogy kocsival megyek.

Elküldve
kűggyek?? :lol: :D

Az jó lenne, mert most olyan csóró vagyok, hogy egy használt szotyihéj is gondot jelent. :lol: Most egy darabig fillérb*szó leszek! :lol:

Elküldve
Az jó lenne, mert most olyan csóró vagyok, hogy egy használt szotyihéj is gondot jelent. :lol: Most egy darabig fillérb*szó leszek! :lol:

majd lesz az jobb is :D mindíg alakul . fel a fejjel !

Elküldve
majd lesz az jobb is :D mindíg alakul . fel a fejjel !

Ilyen pénzügyi dolgok miatt nem szoktam idegeskedni. Mindig úgy voltam vele, hogy amíg van tető a fejem fölött meg van mit ennem, olyan rossz nem lehet. Örökké nem eshet, ugye... :lol:

• 3 weeks later...
Elküldve

Sziasztok.

Úgy néz ki, elsőként mi törjük meg a gépek téli álmát.

Szerettel meghívok mindenkit egy Valentin napi talira.

Helyszín: Szekszárd Meki parkoló (Tesco mellett)

Időpont: 2009. 02. 14. 17:30 /most szombat/

56550_1234367916_73.jpg

Elküldve
Sziasztok.

Úgy néz ki, elsőként mi törjük meg a gépek téli álmát.

Szerettel meghívok mindenkit egy Valentin napi talira.

Helyszín: Szekszárd Meki parkoló (Tesco mellett)

Időpont: 2009. 02. 14. 17:30 /most szombat/

http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/65...34367916_73.jpg

Egészen mostanáig fontolgattam a dolgot, de ezt most kihagyom. Egyrészt a Valentin napot inkább a Zasszonnyal illene töltenem, Ő meg úgysem jönne el. Ráadásul most a gyereket sem tudnánk lepasszolni.

Másrészről éjjel voltam bevásárolni a Tesco-ban, és nem találtam a kijáratot a parkolóban a nagy hóban :blush: . Mentem össze-vissza, amíg a bal hátsó kerék el nem csípte a padka sarkát :) . A felni pereme benyomódott, de így világosban nem tűnik olyan vészesnek, a gumi sem ereszt. Talán kikalapálható :lol:

Jó talizást!

És köszi a meghívást :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.