Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Találkozók

mélykék76

Recommended Posts

nekem ott úgy is van dógom ... :D

most akkor mikor is? vasárnap? hm? Kori ! csörögj rám légyszi ha mentek ! danke!

B) ;) :blush: Sose javulsz meg! :P

Tudom, hogy tudod, de Neked külön leírom:

Időpont: 2009. január 17 (szombat) helyett 18 (vasárnap) 14:00-tól

Helyszín: Pécs, Pécsváradi út 8.

Ui.: Baszki!!! Most nézem, hogy a mohácsiak szabotálják a szombatot!!! :lol: :) :P :D

Megosztás:

B) ;) :blush: Sose javulsz meg! :lol:

Tudom, hogy tudod, de Neked külön leírom:

Időpont: 2009. január 17 (szombat) 14:00-tól

Helyszín: Pécs, Pécsváradi út 8.

Nem akarok beleszólni(beszóni a beszólónak :D ),de akkor ne sokan lesztek.mert mi

V A S Á R N A P megyünk

Megosztás:

kircsi

hamár mediterránia

Erről jut eszembe:

"Milyen lesz a világ, ha a "cukiság" végképp leigázza?...

-Irodalom:

Petcsi Sanyi híres magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres verijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dal, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija.

-Fizika:

A sebcsi (jelcsije: v) egy vektis mennyiség, amely a mozgi nagyságát és ircsijét adja meg. Meghatározása: az egységnyi iccsi alatt megtett uccsi. A vekti mértéke uccsi per iccsi. Az SI mértékegysirendsziben méccsi per szekcsi. A sebcsit úgy számíthatjuk ki, ha az iccsit elosztizzuk az uccsival.

-Csillagászat:

A Fölcsi a Napcsirendszerrel együtt a Tejcsiuccsirendszer nevű gali része. A Tejcsiuccsi lényegében egy ezüstös sáv, amely az egész éjszakai égcsin áthúzódik, és főleg olyankor figyizhető jól meg, amikor tiszta a levi és kicsi a párcsitarcsi. A Tejcsiuccsirendszerben négymilcsi csili található. Galink csak pari része a vilcsiegyinek, amely nyolcmilcsi galiból áll."

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.