kori Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Akkor mi hozunk krumplit, hagymát, paprikát. Tiuénál találkozunk. Heningékért pedig kimegy vki Kvár elejére, amikor telefonál, hogy eltévedt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Akkor mi hozunk krumplit, hagymát, paprikát. Tiuénál találkozunk. Heningékért pedig kimegy vki Kvár elejére, amikor telefonál, hogy eltévedt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Találkozóink időjárását tekintve nevezzük át magunkat Trópusi Opel Club-ra!Megint monszun van. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Én most indulok, mostantól csak telefon de 8:00-tól inkább Norbit hívjátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Hú, de korán kelt a társaság :lol: . Én meg aludtam vagy 5 órát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Találkozóink időjárását tekintve nevezzük át magunkat Trópusi Opel Club-ra!Megint monszun van. :lol: :lol: Állítólag délutánra felszakadozik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Állítólag délutánra felszakadozik :lol: Most zavartak el az ágyba, ne az asztalnál aludjak. :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Most zavartak el az ágyba, ne az asztalnál aludjak. Mikor értek ide?? Mi is megyünk, ha találok vezetőképes embert. :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Mikor értek ide?? Mi is megyünk, ha találok vezetőképes embert. :lol: :lol: :D :D Az eredeti terv szerint a Tiuékhoz 10-11 között, de ilyen szar időben lehet, hogy előbb. Hozzátok meg még ki tudja?! Na léptem, mert nem érek oda Lomhához 8-ra! Még be is kell pakolnom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Mi kb 10 perce értünk haza. Úúúúúúútálok sötétben vezetni. :lol: Jah, majdnem összecsuktam az autót, de szerencsére megúsztuk a dolgot. :lol: Kamion előttem jelez, hogy előzhetek, bele is kezdek, de amikor a pót feléhez érek látom a traktoron világít a féklámpa. Aztán a kanyarból szemből egy fényszóró, 3., padló, be a teher elé. Hááát mérni ugyan nem mértem, de centiken múlhatott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 De kicseszett szar hazautam volt vazze!Még jó, hogy Siklóson összeszedtek a nővéremék, mert még mindig a buszmegállóban aludnék. :lol: A fürdés már régen esett ilyen jól, a Panadol meg még inkább!Nagyon szét vagyok esve, el is megyek aludni mert nincs egy ép gondolatom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 De kicseszett szar hazautam volt vazze!Még jó, hogy Siklóson összeszedtek a nővéremék, mert még mindig a buszmegállóban aludnék. :lol: A fürdés már régen esett ilyen jól, a Panadol meg még inkább!Nagyon szét vagyok esve, el is megyek aludni mert nincs egy ép gondolatom... Jó icakáááát. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Mi kb 10 perce értünk haza. Úúúúúúútálok sötétben vezetni. :lol: Jah, majdnem összecsuktam az autót, de szerencsére megúsztuk a dolgot. :lol: Kamion előttem jelez, hogy előzhetek, bele is kezdek, de amikor a pót feléhez érek látom a traktoron világít a féklámpa. Aztán a kanyarból szemből egy fényszóró, 3., padló, be a teher elé. Hááát mérni ugyan nem mértem, de centiken múlhatott. :D fain......... :lol: kockásra fékeztem én is a gumikat basszameg.... a pécsi kis teszkónál kivágott elém egy barom a semmiből . csak mi ketten voltunk az úton az éjszakában . mint a filmekben :D és nem elém hajt ,,,?, !! hm... :lol: a zavarodott elme ... olyan füst szag jött be a lyukakon mint mikor Kojakbácsi éget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 De kicseszett szar hazautam volt vazze!Még jó, hogy Siklóson összeszedtek a nővéremék, mert még mindig a buszmegállóban aludnék. :lol: A fürdés már régen esett ilyen jól, a Panadol meg még inkább!Nagyon szét vagyok esve, el is megyek aludni mert nincs egy ép gondolatom... aluggyá kisbalázs :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 fain......... :D kockásra fékeztem én is a gumikat basszameg.... a pécsi kis teszkónál kivágott elém egy barom a semmiből . csak mi ketten voltunk az úton az éjszakában . mint a filmekben :lol: és nem elém hajt ,,,?, !! hm... :lol: a zavarodott elme ... olyan füst szag jött be a lyukakon mint mikor Kojakbácsi éget :lol: Az is faxa lehetett. :lol: De én úgy megijedtem, vazze. Egészen hazáig szúrt a szivem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Az is faxa lehetett. :lol: De én úgy megijedtem, vazze. Egészen hazáig szúrt a szivem. :lol: szerencsés voltál mert nem lett bumm . angyalkád veled autózott épp . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 ja igen és Kojaknak köszönjük a helyszínt, és a türelmet a szüleinek hogy elviselték hangoskodásainkat :lol: és meleg is volt :lol: nem fáztunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 szerencsés voltál mert nem lett bumm . angyalkád veled autózott épp . Tudom ám. :lol: :lol: Kojaknak mi is köszönjük a helyszint, és örülök, hogy megismerkedtem Egykuty cartárssal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Az is faxa lehetett. :D De én úgy megijedtem, vazze. Egészen hazáig szúrt a szivem. :lol: Nem hiába lettél alkalmatlan a hivatásos szolgálatra :lol: De azért örülök, hogy nem lett baj. Amúgy én is jártam már így. Mi is hazaértünk rendben.Bocsi Kojaktól, hogy olyan gyorsan leléptünk, de tényleg cefetül éreztük magunkat. Egész úton a tegnapi ebéd bennmaradásáért küzdöttünk. Pláne miután öcsém nekiállt gumit melegíteni, majd erős fék :lol: Nagyon örülök, hogy megismertük Kojak haverjait, és hogy szülei elviselték a késő éjszakai favágást :D Mindannyian jóléreztük magunkat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 olyan füst szag jött be a lyukakon mint mikor Kojakbácsi éget :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Pláne miután öcsém nekiállt gumit melegíteni, majd erős fék :lol: Na akkor nekem is küzdenem kellett magammal kicsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Nem hiába lettél alkalmatlan a hivatásos szolgálatra :lol: De azért örülök, hogy nem lett baj. Amúgy én is jártam már így. Mi is hazaértünk rendben.Bocsi Kojaktól, hogy olyan gyorsan leléptünk, de tényleg cefetül éreztük magunkat. Egész úton a tegnapi ebéd bennmaradásáért küzdöttünk. Pláne miután öcsém nekiállt gumit melegíteni, majd erős fék :lol: Nagyon örülök, hogy megismertük Kojak haverjait, és hogy szülei elviselték a késő éjszakai favágást :D Mindannyian jóléreztük magunkat. Másnaposak voltatok vagy mi??? :D Csak nem füstölt gumit Babu??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Mi is köszönjük Kojaknak a talit és az ötletet a káddal kapcsolatban. :lol: Jól éreztük magunkat, jó volt ismét dumálni egyet. Ezen kívül is köszönet mindenkinek a cipekedésért. (leborulós smile) Először is a fiataloknak, Ők érkeztek elsőként és így több fordulót is nyertek, de a nyugdíjas sem kímélte magát és a mohácsi és lánycsóki különítmény is kivette a részét. Velünk nem történt különösebb a hazaúton, még jó 10 km-en. :lol: Azért vigyázzatok magatokra, mert mindenkiből csak egy van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Én is köszönöm Kojaknak a lehetőséget, a többieknek meg a részvételt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Örülök, hogy össze tudtuk hozni a társaságot hozzánk és hogy jól éreztük magunkat. Jó lett volna egy főzés azért, de majd legközelebb. :lol: :lol: Remélem azért nem voltunk túl hangosak. :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts