kori Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Akkor mi hozunk krumplit, hagymát, paprikát. Tiuénál találkozunk. Heningékért pedig kimegy vki Kvár elejére, amikor telefonál, hogy eltévedt :lol:
Lomha 8V Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Akkor mi hozunk krumplit, hagymát, paprikát. Tiuénál találkozunk. Heningékért pedig kimegy vki Kvár elejére, amikor telefonál, hogy eltévedt :lol: :lol:
Lomha 8V Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Találkozóink időjárását tekintve nevezzük át magunkat Trópusi Opel Club-ra!Megint monszun van. :lol: :lol:
Lomha 8V Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Én most indulok, mostantól csak telefon de 8:00-tól inkább Norbit hívjátok.
ivannorbi Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Hú, de korán kelt a társaság :lol: . Én meg aludtam vagy 5 órát :lol:
ivannorbi Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Találkozóink időjárását tekintve nevezzük át magunkat Trópusi Opel Club-ra!Megint monszun van. :lol: :lol: Állítólag délutánra felszakadozik :lol:
kojakarettenetes Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Állítólag délutánra felszakadozik :lol: Most zavartak el az ágyba, ne az asztalnál aludjak. :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol:
kojakarettenetes Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Most zavartak el az ágyba, ne az asztalnál aludjak. Mikor értek ide?? Mi is megyünk, ha találok vezetőképes embert. :lol: :lol: :lol: :D
ivannorbi Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Mikor értek ide?? Mi is megyünk, ha találok vezetőképes embert. :lol: :lol: :D :D Az eredeti terv szerint a Tiuékhoz 10-11 között, de ilyen szar időben lehet, hogy előbb. Hozzátok meg még ki tudja?! Na léptem, mert nem érek oda Lomhához 8-ra! Még be is kell pakolnom. :lol:
hening Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Mi kb 10 perce értünk haza. Úúúúúúútálok sötétben vezetni. :lol: Jah, majdnem összecsuktam az autót, de szerencsére megúsztuk a dolgot. :lol: Kamion előttem jelez, hogy előzhetek, bele is kezdek, de amikor a pót feléhez érek látom a traktoron világít a féklámpa. Aztán a kanyarból szemből egy fényszóró, 3., padló, be a teher elé. Hááát mérni ugyan nem mértem, de centiken múlhatott. :lol:
Lomha 8V Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 De kicseszett szar hazautam volt vazze!Még jó, hogy Siklóson összeszedtek a nővéremék, mert még mindig a buszmegállóban aludnék. :lol: A fürdés már régen esett ilyen jól, a Panadol meg még inkább!Nagyon szét vagyok esve, el is megyek aludni mert nincs egy ép gondolatom...
hening Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 De kicseszett szar hazautam volt vazze!Még jó, hogy Siklóson összeszedtek a nővéremék, mert még mindig a buszmegállóban aludnék. :lol: A fürdés már régen esett ilyen jól, a Panadol meg még inkább!Nagyon szét vagyok esve, el is megyek aludni mert nincs egy ép gondolatom... Jó icakáááát. :lol: :lol:
opzsolt Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Mi kb 10 perce értünk haza. Úúúúúúútálok sötétben vezetni. :lol: Jah, majdnem összecsuktam az autót, de szerencsére megúsztuk a dolgot. :lol: Kamion előttem jelez, hogy előzhetek, bele is kezdek, de amikor a pót feléhez érek látom a traktoron világít a féklámpa. Aztán a kanyarból szemből egy fényszóró, 3., padló, be a teher elé. Hááát mérni ugyan nem mértem, de centiken múlhatott. :D fain......... :lol: kockásra fékeztem én is a gumikat basszameg.... a pécsi kis teszkónál kivágott elém egy barom a semmiből . csak mi ketten voltunk az úton az éjszakában . mint a filmekben :D és nem elém hajt ,,,?, !! hm... :lol: a zavarodott elme ... olyan füst szag jött be a lyukakon mint mikor Kojakbácsi éget :lol:
opzsolt Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 De kicseszett szar hazautam volt vazze!Még jó, hogy Siklóson összeszedtek a nővéremék, mert még mindig a buszmegállóban aludnék. :lol: A fürdés már régen esett ilyen jól, a Panadol meg még inkább!Nagyon szét vagyok esve, el is megyek aludni mert nincs egy ép gondolatom... aluggyá kisbalázs :lol: :lol:
hening Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 fain......... :D kockásra fékeztem én is a gumikat basszameg.... a pécsi kis teszkónál kivágott elém egy barom a semmiből . csak mi ketten voltunk az úton az éjszakában . mint a filmekben :lol: és nem elém hajt ,,,?, !! hm... :lol: a zavarodott elme ... olyan füst szag jött be a lyukakon mint mikor Kojakbácsi éget :lol: Az is faxa lehetett. :lol: De én úgy megijedtem, vazze. Egészen hazáig szúrt a szivem. :D
opzsolt Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Az is faxa lehetett. :lol: De én úgy megijedtem, vazze. Egészen hazáig szúrt a szivem. :lol: szerencsés voltál mert nem lett bumm . angyalkád veled autózott épp .
opzsolt Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 ja igen és Kojaknak köszönjük a helyszínt, és a türelmet a szüleinek hogy elviselték hangoskodásainkat :lol: és meleg is volt :lol: nem fáztunk :lol:
hening Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 szerencsés voltál mert nem lett bumm . angyalkád veled autózott épp . Tudom ám. :lol: :lol: Kojaknak mi is köszönjük a helyszint, és örülök, hogy megismerkedtem Egykuty cartárssal.
kori Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Az is faxa lehetett. :D De én úgy megijedtem, vazze. Egészen hazáig szúrt a szivem. :lol: Nem hiába lettél alkalmatlan a hivatásos szolgálatra :lol: De azért örülök, hogy nem lett baj. Amúgy én is jártam már így. Mi is hazaértünk rendben.Bocsi Kojaktól, hogy olyan gyorsan leléptünk, de tényleg cefetül éreztük magunkat. Egész úton a tegnapi ebéd bennmaradásáért küzdöttünk. Pláne miután öcsém nekiállt gumit melegíteni, majd erős fék :lol: Nagyon örülök, hogy megismertük Kojak haverjait, és hogy szülei elviselték a késő éjszakai favágást :D Mindannyian jóléreztük magunkat.
Lomha 8V Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 olyan füst szag jött be a lyukakon mint mikor Kojakbácsi éget :lol: :lol: :lol: :D
Lomha 8V Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Pláne miután öcsém nekiállt gumit melegíteni, majd erős fék :lol: Na akkor nekem is küzdenem kellett magammal kicsit. :lol:
kojakarettenetes Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Nem hiába lettél alkalmatlan a hivatásos szolgálatra :lol: De azért örülök, hogy nem lett baj. Amúgy én is jártam már így. Mi is hazaértünk rendben.Bocsi Kojaktól, hogy olyan gyorsan leléptünk, de tényleg cefetül éreztük magunkat. Egész úton a tegnapi ebéd bennmaradásáért küzdöttünk. Pláne miután öcsém nekiállt gumit melegíteni, majd erős fék :lol: Nagyon örülök, hogy megismertük Kojak haverjait, és hogy szülei elviselték a késő éjszakai favágást :D Mindannyian jóléreztük magunkat. Másnaposak voltatok vagy mi??? :D Csak nem füstölt gumit Babu??? :lol:
Tiu Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Mi is köszönjük Kojaknak a talit és az ötletet a káddal kapcsolatban. :lol: Jól éreztük magunkat, jó volt ismét dumálni egyet. Ezen kívül is köszönet mindenkinek a cipekedésért. (leborulós smile) Először is a fiataloknak, Ők érkeztek elsőként és így több fordulót is nyertek, de a nyugdíjas sem kímélte magát és a mohácsi és lánycsóki különítmény is kivette a részét. Velünk nem történt különösebb a hazaúton, még jó 10 km-en. :lol: Azért vigyázzatok magatokra, mert mindenkiből csak egy van. :lol:
ivannorbi Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Én is köszönöm Kojaknak a lehetőséget, a többieknek meg a részvételt! :lol:
kojakarettenetes Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Örülök, hogy össze tudtuk hozni a társaságot hozzánk és hogy jól éreztük magunkat. Jó lett volna egy főzés azért, de majd legközelebb. :lol: :lol: Remélem azért nem voltunk túl hangosak. :lol: :lol: :lol: :D :D
Recommended Posts