kori Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 ÖÖÖÖÖ. Ja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Du nejem nézett be álnéven. Mi csak 10:30 után tudunk indulni, mert babuék előtte nem tudják kire hagyni a porontyot. Hát mi is csatlakoznánk Koriékhoz, ha a törpe is jobban lesz.Sikerült nekem is benyalnom tőle ezt a dögvészt :lol: Azt mondta nekem az orvos, mint Józsi bácsinak az intenzíven -Józsi bácsi van egy rossz hírem. -Ne kíméljen doktor úr -Józsi bácsi önnek sajnos már csak egy tizes van vissza. -Mi tíz doktor úr?Tíz év?Vagy 10 hónap? -9..8..7..6..5..4..3..2..1....................................................... .......................... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Én meg vasárnap beszéltem a Dokival, ha jól emlékszem azt mondta, hogy megy haza az anyucihoz :lol: :D Tiu meg jól eltűnt, 10-e óta nem fórumozott :lol: Próbáltam hívni, de csak hangposta volt, küldök neki egy sms-t. Vagyok, vagyok, csak összeszaladtak a dolgok. :lol: A telefon már nem az enyém, majd ha meglesz az új szám, elküldöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na, úgy döntöttem, hogy inkább felhívom a Zsuzsit, beszéltem is vele. A helyzet az, hogy vettek egy lakást, és nagy munkában vannak, ezért nem nagyon érnek rá szórakozni. Kapásból mondtam neki, hogy akkor náluk tartjuk a talit (ezt csak poénból mondtam). Utána poénból tettem egy félig komoly ajánlatot is, hogy szombaton délelőtt besegítünk, cserébe benéznek egy kicsit Kojakékhoz. Egyébként lenne pont nekünk (Kori, Babu, Lomha, Brezsy-t még nem láttam, de ha Koriékhoz hasonlít, akkor nincs gond :D ) való feladat: parketta és járólap cipelés. Azt nem tudom, hogy honnan-hova :lol: , talán benéz ide Tiu, és ellát minket egy kis infóval. Szerintem nem ártana egy kis testmozgás a zabálás-punnyadás előtt. Vélemények? Mindig tudtam, hogy ez egy nagyon jó csapat. :lol: Köszönöm előre is a segítséget, de olyan nagy dologra nem kell gondolni. Pár doboz járólapról és csempéről van szó, ami még nem ért fel a 3-ra. A parketta remélem holnap felkerül. Találkozhatunk ott, ahol a kaposvári tali volt, onnan vinnénk a cuccot, és "melegíthetnénk" Kojakékhoz, ki Colával ki mással. Ja... azt el is felejtettem, hogy egy öntöttvas kádat is le kellene hozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Tiuéknál kell pakolni??? Ki az a Doki??? Igen, de csak jelképesen. Mindenkinek jut kb. 1 doboz és egy pohár valami. :lol: Mi valamikor du 5 körül érkezünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Nagy a csend ahhoz képest, hogy holnap tali. Semmi szervezkedés? Na, akkor hol és mikor? Kaja, pia? Én felvázolnám az elképzeléseimet: 1. Érkezés: legkorábban 10-kor, de inkább 11-re. A helyszín lehet az előző találkozási pont, de akár Tiuék új pecója is. (Ez azért lenne célszerű, mert aki korábban odaér, már dolgozhat is! :lol: ) 2. "Elintézzük" Tiuékat 3. Bevásárlás (akinek kell) 4. Átvonulás - Találkozó Kojaknál 5. A többi meg majd adja magát :lol: Részemről a kaja nem olyan fontos, bármilyen megoldás szóba jöhet (ha keverni kell, azt vállalom). Piát meg rágcsálnivalót szerintem mindenki hozzon magának olyat, amit szeret. Velem nem kell foglalkozni az ottalvás miatt, mert vagy "korán" reggel jövök el (ez esetben a Caravan-ban alszok), vagy még az éjszaka folyamán (ez a vasárnapi itthoni programunktól függ - bababörze reggeltől?). Vélemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Sztem is jó Tiuék új lakása. Mindjárt csinálunk egy házavatót. Had vágódjanak be az új lakók :lol: Sztem Kojakéknak kellene nyilatkozni, mi az amit hozzunk. Nehogy mindenki babot vigyen a csilis babhoz. Amúgy biztos az lesz? Mi dél és fél egy között érkezünk kb. Vki azért mondja meg, hova kell menni Kaposváron. IGOval odatalálunk sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Ja... azt el is felejtettem, hogy egy öntöttvas kádat is le kellene hozni. :lol: Azt majd a 100 kg. felettiek és a Norbi intézik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 ...vagy "korán" reggel jövök el (ez esetben a Caravan-ban alszok), vagy még az éjszaka folyamán ... Na vazzeg!Ki jön Pécs felé haza akihez beférek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Mi biztos Pécsnek jövünk. De ezekk után lehet hogy Szexárdnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Sztem is jó Tiuék új lakása. ... Mi dél és fél egy között érkezünk kb. Vki azért mondja meg, hova kell menni Kaposváron. IGOval odatalálunk sztem. Amire Ti felértek, Tiuék már rég el lesznek intézve :lol:, úgyhogy jöhettek egyenesen Kojakhoz. Amúgy tudom ám, hogy csak azért jöttök ilyen későn, hogy ne kelljen dolgoznotok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Na vazzeg!Ki jön Pécs felé haza akihez beférek? :lol: És odafelé azért még jössz velem? Ha igen, akkor mikor érsz Pécsre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Közkívánatra fél tízkor indulunk. Pécsett van egy negyed órás elintéznivalónk, majd érkzünk. Tehát tényleg kellene Tiuék címe ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 És odafelé azért még jössz velem? Ha igen, akkor mikor érsz Pécsre? 8:00-ra Pécsen vagyok, találkozzunk az Árkád tetején mint a múltkor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Mi biztos Pécsnek jövünk. De ezekk után lehet hogy Szexárdnak :lol: Én is szeretlek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 8:00-ra Pécsen vagyok, találkozzunk az Árkád tetején mint a múltkor! OK! :lol: Sajnos az időjárás nem lesz valami jó a madarászás szempontjából, de hát majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Egy cím tényleg jó lenne. Vagy "vki" kijöhetne Kvár elejéhez felvezetőnek. :lol: Tiu, ha olvasod, hívj fel. Számom az aláírásomban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Mindenki hozzon magának kaját, piát, takarót, matracot. Közös főzést holnap megbeszélhetjük, hogy legyen-e, vagy mi legyen. Hajnal nincs itt, úgyhogy úgy kell tervezni, hogy kell egy szakács. Mivel nekem lehet, hogy kijózanodni sem lesz időm, ezért nem biztos, hogy én leszek az ideális. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Közkívánatra fél tízkor indulunk. Pécsett van egy negyed órás elintéznivalónk, majd érkzünk. Tehát tényleg kellene Tiuék címe ! A cím: Béke u. 65. A telefonszámom küldeni fogom, ha sikerül gyorsan áttenni a számítógépből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Mindenki hozzon magának kaját, piát, takarót, matracot. Közös főzést holnap megbeszélhetjük, hogy legyen-e, vagy mi legyen. Hajnal nincs itt, úgyhogy úgy kell tervezni, hogy kell egy szakács. Mivel nekem lehet, hogy kijózanodni sem lesz időm, ezért nem biztos, hogy én leszek az ideális. :lol: :lol: :lol: Legrosszabb esetben rendelünk pizzát (mármint valaki elugrik érte Kaposvárra). Illetve lehet, hogy nem ez a legrosszabb eset, hanem az, ha nekiállunk főzni :lol: :lol: :lol: :D Bár, egy jó kis pörit ehetnénk, azt csak össze tudunk hozni valahogy. Krumplival, jó kis kenyérrel meg ubival. Nyam-nyam!!! A tecsóban akciós a marhalábszár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 8:00-ra Pécsen vagyok, találkozzunk az Árkád tetején mint a múltkor! Ja, lehetőleg ne az ünneplős tűsarkúdban gyere, mert Csertőn valószínűleg sár lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Na, látom mindenkinek már rég fellőtték a pizsamát! Holnap (azaz ma) reggel 7 körül még benézek ide, 7:50 körül elindulok itthonról, onnantól kezdve csak telón tudtok elérni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Jó neketek , nekem most Go melóba a fene enné meg! :lol: a plakátra sem volt időm de utólag bepotiljuk! képeket csináljaok!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Jó neketek , nekem most Go melóba a fene enné meg! :lol: a plakátra sem volt időm de utólag bepotiljuk! képeket csináljaok!!!! :D Na most aztán ez már így nem megy.Nem azért válogattam a sztárfotókat, h ne legyen plakát. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Na most aztán ez már így nem megy.Nem azért válogattam a sztárfotókat, h ne legyen plakát. :lol: :D na nyugodjál meg lessz oylan plakát , a BW-s teraszon ájulást színlelős képed is mehet bele?? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts