kojakarettenetes Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Roli, szállást hogy, milyen módon lehet megoldani? Van egy nagy nappalink és ott szoktak aludni a vendégek. Pár ágy van, de aki tud, annak nem árt, ha hoz matracot és takarót mindenki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Ez az "elengednék" azért egy kicsit erős, nem gondolod?! Elmúlottam 18, és nem az anyucival élek egy háztartásban. Egyik hétvégét sem szeretném teljes mértékben elvenni a családtól, az egy nap éppen elég. Különben is mit csinálnánk két napon keresztül? :lol: Hát engem nem zavar, hogy erős. :D :D :D És Sanyival értek egyet: szerintem is hülye kérdés. :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 A lista alapján a többségnek nem jó a 6-7.-i hétvége. Ezért almás a Szigetvári összeröffenés. De októberben sztem lehet róla szó, hacsak nincs vkinek egyéb elképzelése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 És Sanyival értek egyet: szerintem is hülye kérdés. :lol: :lol: :lol: :D Azt sejtettem! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Szeptember 12-13 (-14) 1. kori (14) 2. ivannorbi (13) 3. zsolt 4. Greg1.6i (13-14) 5. Hening(de csak 1 napra valószinűleg szombat) 6. brezsy(14) 7. Lomha 8V 8. Tiu (de csak egyedül, a Nő dolgozik :lol: pssszt itt ül mellettem :lol: ) Szeptember 19-20, vagy 20-21, vagy 19-20-21. 1.kori (19) 2. ivannorbi elvileg bármelyik - : max. 24 órás verzióban, azaz egyik nap délelőtti érkezéssel, majd "másnap" délelőtti visszavonulással 3. zsolt .- nekem kb. mindegy úgy is aznap derül ki de mindíg igyekszem smile.gif 4. Greg1.6i (20-jó, a 21 már nem biztos lehet hogy éjjeles leszek a többi jó nekem 5. Hening(mint az előző héten) 6. brezsy(19) 7. Lomha 8V A 27-i hétvége még jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 A lista alapján a többségnek nem jó a 6-7.-i hétvége. Ezért almás a Szigetvári összeröffenés. De októberben sztem lehet róla szó, hacsak nincs vkinek egyéb elképzelése. Neked utolsó hétvége nem jó?? Vagyis nem jobb, mint a többi??? És a kistesódnak?? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Azt sejtettem! :lol: :lol: Na ha sejted, akkor kellene is tudnod, hogy lenne két napig. :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 majd Kojaknál 2 napig szerelünk :lol: szét autókat ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 majd Kojaknál 2 napig szerelünk :lol: szét autókat ! :lol: Jaja. Az enyém most úgysem tökéletes. Úgyhogy lehetne vele játszani minimum két napot. :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Jaja. Az enyém most úgysem tökéletes. Úgyhogy lehetne vele játszani minimum két napot. :lol: :lol: :D :D Akkor csak játszál vele, mi héderelünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Neked utolsó hétvége nem jó?? Vagyis nem jobb, mint a többi??? És a kistesódnak?? :lol: :lol: :D Sajnos lagziba kell mennünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mi mindenféleképp csak 1 napra megyünk. A gyerekeket is visszük, jó szokásunkhoz híven. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Akkor csak játszál vele, mi héderelünk! :lol: Na kiszólt a lyuk a gödörből. Inkább igyál mint hédereljél. :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Sajnos lagziba kell mennünk :lol: Akkor az egy drága vacsora lessz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Erősen gyüjtögetek rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Kicsit változott a helyzet, a Nő elintézte magának a 13-i hétvégét, így csak az jó. Már csak dönteni kell, melyik maradjon. (Szavazzunk <_< :D :huh: ) 20-án mi megyünk esküvőre. Szeptember 12-13 (-14) 1. kori (14) 2. ivannorbi (13) 3. zsolt 4. Greg1.6i (13-14) 5. Hening(de csak 1 napra valószinűleg szombat) 6. brezsy(14) 7. Lomha 8V 8. Tiu Szeptember 19-20, vagy 20-21, vagy 19-20-21. 1.kori (19) 2. ivannorbi elvileg bármelyik - : max. 24 órás verzióban, azaz egyik nap délelőtti érkezéssel, majd "másnap" délelőtti visszavonulással 3. zsolt .- nekem kb. mindegy úgy is aznap derül ki de mindíg igyekszem smile.gif 4. Greg1.6i (20-jó, a 21 már nem biztos lehet hogy éjjeles leszek a többi jó nekem 5. Hening(mint az előző héten) 6. brezsy(19) 7. Lomha 8V Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Mondom mégeccer. Ha az utolsó hétvége jobb lenne, vagy esetleg október eleje, akkor inkább legyen az. A 13-ai hétvége úgy tűnik nem az igazi, mert legkésőbb 7 felé ki kellene menni. Reméltem, hogy jobban ráér mindneki, azért is írtam úgy, hogy péntek este, meg szombat délelőtt találkozózás, mert a szombat délután meg este már nem az igazi. Meg mire mindenki ideér lesz dél. 4-5 órára meg nem biztos, hogy össze kell hívni az embereket, ha megoldható 2-3 nap is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Nekem speciel Okt első hétvégeje szabad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Nekem jó az október is, ráérk, "nyugdíjas vagyok". <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 okt első hétvégéje tökéletes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 sziasztok. akkor, ajánlanék, én is egy tali lehetőséget, bár tudom, sok embernek nem jó sajnos a 27-ei. Szeptember 27-én, az Őcsényi Reptéren Fulltuning.hu csapat szervezésében. Autós találkozó lesz. Egyelőre, csak tervezett programokat tudok mondani, de ez pár napon belül eldől. Terv. Programok: - szépség verseny, hangnyomás, kipuff. db mérés, közben családi programok, légvár; grillezési lehetőség, quad, bungee jumping... További szép napot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 ... Terv. Programok: - szépség verseny, hangnyomás, kipuff. db mérés, közben családi programok, légvár; grillezési lehetőség, quad, bungee jumping... ... És hol vannak a csajok?! :huh: Vagy a ... lenne az? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 hát, egyelőre én is csak ennyit tudok, amennyit leirtam, de remélem lesznek csajok, másnem viszünk. Este fele, lehet már majd többet tudok mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 okt első hétvégéje tökéletes Hát ha több embernek jó lenne, akkor tegyük át inkább október első hétvégéjére. Egy péntek szombat vasárnapra. ÉS akkor mindenki itt lehet jó sokat. <_< :huh: Csak akkor véleményezze mindenki. október 3-4-5 ??????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hát ha több embernek jó lenne, akkor tegyük át inkább október első hétvégéjére. Egy péntek szombat vasárnapra. ÉS akkor mindenki itt lehet jó sokat. <_< :huh: Csak akkor véleményezze mindenki. október 3-4-5 ??????????? OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts