kojakarettenetes Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Jó az ötlet, nekünk messze sincs. :lol: A helyet esetleg megkérdezhetem, bár a reptér jó hely, ha nem esik. U.i.: Norbi ne nézz időjárást! :lol: Azért mondtam, hogy elméletileg lesz gyorsulás és akkor kezdhetnénk ott, aztán sztem ki lehetne jönni hozzánk és lehetne is itt aludni. De ezt még a szülőkkel kell tisztázni. És megejthetnénk az elmaradt főzést is, meg stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Azért mondtam, hogy elméletileg lesz gyorsulás és akkor kezdhetnénk ott, aztán sztem ki lehetne jönni hozzánk és lehetne is itt aludni. De ezt még a szülőkkel kell tisztázni. És megejthetnénk az elmaradt főzést is, meg stb. Na beszéltem a barátommal. Sajnos nem lesz gyorsulás. Úgyhogy ez nem köti a dátumot. Majd még szülőkkel egyeztetek, h mi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Lista? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Lista? Szavazzunk !!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Szavazzuk meg, hogy Heningéknek a kókuszos süti a belépő :lol: Amúgy sztem maradjunk meg a listázásnál. És az sem lenne baj, ha lenne helyszín is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Szóval a lista: 1. Kókuszossüti 2. Süti kókusszal 3. Kókusz sütivel 4. Sütiskókusz 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Szóval a lista: 1. Kókuszossüti 2. Süti kókusszal 3. Kókusz sütivel 4. Sütiskókusz 5. 6. Kissé kókuszfejű lettél nemde???? Na holnap délelőttre felírtam, hogy beszélek szülőkkel. Amúgy szeptember 13. Taszár éjszakai gyorsulás. Péntek buli, szombat este csapatás, aztán megint buli. :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Kissé kókuszfejű lettél nemde???? Mivel a bárányok már kinőtték a tepsit! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Mivel a bárányok már kinőtték a tepsit! :lol: :D :D Háttőőőő az úgy vol, hogy... Ne offolj itt moderátor létedre. Ez a találkozós rész. :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Háttőőőő az úgy vol, hogy... Ne offolj itt moderátor létedre. Ez a találkozós rész. :lol: :lol: :lol: :D Szerencséd!!! :D :D Amúgy átrakhatom a Chat-be! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Szerencséd!!! Amúgy átrakhatom a Chat-be! :D Na most meg felvágsz vele, hogy moderátor vagy. :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Szavazzunk !!! :lol: :lol: :lol: Ez este kimaradt. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 ÉN arra szavazok, hogy legyen találkozó. És lehene éppen nálunk is, mert szülők rábólintottak a dologra. Nem tudom, hogy ki tudja ráérőssé tenni magát, de simán lehetne, hogy péntek este alapozás, szombat kaja, pihi, aztán délután 5-től a taszári gyorsulás. Az meg jó is lenne esti programnak. Ha esetleg nem jó ez így, akkor legyen a következő hétvége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Szeptember 5-6, 6-7, vagy 5-6-7 1. 2. 3. 4. Szeptember 12-13 (-14) 1. 2. 3. 4. Szeptember 19-20, vagy 20-21, vagy 19-20-21. 1. 2. 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ez este kimaradt. :lol: :lol: :lol: :D Jó lett az avatarod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 ÉN arra szavazok, hogy legyen találkozó. És lehene éppen nálunk is, mert szülők rábólintottak a dologra. Nem tudom, hogy ki tudja ráérőssé tenni magát, de simán lehetne, hogy péntek este alapozás, szombat kaja, pihi, aztán délután 5-től a taszári gyorsulás. Az meg jó is lenne esti programnak. Ha esetleg nem jó ez így, akkor legyen a következő hétvége. A tali oké, csak még megnézzük melyik időpont a jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Jó lett az avatarod. :D Köszi. Muszáj volt az aktuális autóra váltani. :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 A tali oké, csak még megnézzük melyik időpont a jó. :lol: Nekem az első hétvége a legvalószínűtlenebb, a többi talán jó :lol: Na, erre aztán lehet alapozni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Szeptember 5-6, 6-7, vagy 5-6-7 1.kori (6-7) 2. 3. 4. Szeptember 12-13 (-14) 1. kori (14) 2. 3. 4. Szeptember 19-20, vagy 20-21, vagy 19-20-21. 1.kori (19) 2. 3. 4. Nekem sajnos csak ezek a napok jók. Esetleg egynaposra jó még néhány alkalom, de akkor éjszakás leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greg1.6i Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Taszár az jó volna de szerintem a többi hétvége is jó! Taszárra amúgy is megyek. Legalább megismerem az opeles márkatársakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Taszár az jó volna de szerintem a többi hétvége is jó! Taszárra amúgy is megyek. Legalább megismerem az opeles márkatársakat. Szia. Veled már találkoztam???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Sztem még nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Sztem még nem. Akkor azért nem ismerős. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Taszár az jó volna de szerintem a többi hétvége is jó! Taszárra amúgy is megyek. Legalább megismerem az opeles márkatársakat. Üdv nálunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Jó lenne, ha minnél előbb feliratkozna mindenki. Ha a Taszári gyorsulás az időpont, akkor nekem ki kell hagynom, mert éjszakás leszek, nejem pedig lánybúcsúban lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts