opzsolt Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Le vagy maradva Zsolti bácsi. Már egy ideje iszok, vagy inkább vedelek... :P ;) B) B) :D :D fiatal vagy még a májbetegséghez . aggódom kicsit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 fiatal vagy még a májbetegséghez . aggódom kicsit.... Hát azért annyira gyakran nem. :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Hát azért annyira gyakran nem. B) :D :D :Pmostmár csak napi 1x!!! ;) :D :P B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 mostmár csak napi 1x!!! :D :D :P :D :D Hát a hétvégén mindenesetre úgy pálinkáztam, mint az őszi kadettalin. Csúnya volt a vége ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Hát a hétvégén mindenesetre úgy pálinkáztam, mint az őszi kadettalin. Csúnya volt a vége :D :D :P Én főztem egyedül a pörköltet. A hagyma lepirításig még jól voltam. De utána szinte teljesen használhatatlanná váltam. A húsnak is egy része hamuban sült lett. Ehhez képest igen jó lett a kaja. ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Augusztus elején egy balatoni mediterrán tali??? Lomha barátom gondoskodik majd a forró hangulatról!!!!!!! :D :D :P ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Augusztus elején egy balatoni mediterrán tali??? Szerintem erre megfelel a Blitz is. Esetleg július? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Nekem biztos a Blitz lesz a kövi tali, mert igencsak üres a kassza. Norbi! Írhatnál egy beszámolót a legutóbbi taliról, amit Xray feltehetne a mediterrán oldalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Vazze, én is olyan csóró vagyok, hogy nincs egy rozsdás szögem se... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Hát beszéltük a nyaralót, gondoltam akkor fel is ajánlom. De ha nem, hát nem. :D :D :P ;) Az ok mondjuk ismerős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Norbi! Írhatnál egy beszámolót a legutóbbi taliról, amit Xray feltehetne a mediterrán oldalra. Írhatok, de én nem voltam ott végig. Esetleg Lomha cartársnak nincs kedve egyet mesélni? :D Ő több élményben részesült, mint én, és ott volt az elejétől a végéig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Írhatok, de én nem voltam ott végig. Esetleg Lomha cartársnak nincs kedve egyet mesélni? :D Ő több élményben részesült, mint én, és ott volt az elejétől a végéig. De ő nem emlékszik annyi mindenre az is biztos. :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Akkor hatalmi szóval Lomha cartárs ki van jelölve egy beszámoló elkészítésére. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Akkor hatalmi szóval Lomha cartárs ki van jelölve egy beszámoló elkészítésére. :rolleyes: Ez a beszéd! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Akkor hatalmi szóval Lomha cartárs ki van jelölve egy beszámoló elkészítésére. :rolleyes: Csak keményen ELNŐK ÚR. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Akkor hatalmi szóval Lomha cartárs ki van jelölve egy beszámoló elkészítésére. :rolleyes: ...mondjon le, mondjon le... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ez a beszéd! ;) ;) Meg a helyettese is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 ...mondjon le, mondjon le... ;) Meg a helyettese is... :lol: Miért? Talán csak nem hatalmi törekvéseid vannak????? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mediterrán talira valami elképzelés a közeljövőben?? Gondolom most kb mindenki le van fogyva blitz miatt. De szeptember közepén elvileg lesz gyorsulás kaposújlakon és azzal egybe lehetne kötni valami megmozdulást. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mediterrán talira valami elképzelés a közeljövőben?? Gondolom most kb mindenki le van fogyva blitz miatt. De szeptember közepén elvileg lesz gyorsulás kaposújlakon és azzal egybe lehetne kötni valami megmozdulást. :lol: :lol: :D Asszem ráérek az elkövetkezendő 30-40 évben. :lol: :D :D Csak a Zasszony is belemenjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Tetszik a szeptemberi tali ötlete. Én holnap tudok mondani vmit is, hogy mikor érek rá. Sajnos 27-e nem jó, mert lagziba kell mennem. Az a baj, hogy a nyugdíjas korral egyéb hátrányok is járnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mediterrán talira valami elképzelés a közeljövőben?? Gondolom most kb mindenki le van fogyva blitz miatt. De szeptember közepén elvileg lesz gyorsulás kaposújlakon és azzal egybe lehetne kötni valami megmozdulást. :lol: :lol: :D Jó az ötlet, nekünk messze sincs. :D A helyet esetleg megkérdezhetem, bár a reptér jó hely, ha nem esik. U.i.: Norbi ne nézz időjárást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Asszem ráérek az elkövetkezendő 30-40 évben. :lol: :D :D Csak a Zasszony is belemenjen. Abba, hogy ráérsz-e? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Jó az ötlet, nekünk messze sincs. :D A helyet esetleg megkérdezhetem, bár a reptér jó hely, ha nem esik. U.i.: Norbi ne nézz időjárást! :lol: Ja, a reptér nem rossz ötlet, ott lesz időm lelassulni :lol: Ok, nem nézem meg az időjárást! :D U.i.: Tiu! Megnéznéd, hogy milyen lesz az időjárás akkortájt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ja, a reptér nem rossz ötlet, ott lesz időm lelassulni :lol: Ok, nem nézem meg az időjárást! :D U.i.: Tiu! Megnéznéd, hogy milyen lesz az időjárás akkortájt? :lol: Még nincs konkrét időpont, de akkor várhatóan süt a nap, ha nem esik. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts