ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Sör...vagy kire gondolsz? :D Ne játszd az agyad! A Tenkes Opel Team-est. :D
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Ne játszd az agyad! A Tenkes Opel Team-est. :D Renáta!
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 A srácra gondoltam :D A srác Sanyi, de nem ő a Tenkes-es hanem a Reni!
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 A párom is ollózott néhány képet a videokból :D Na, a gyökér hülyegyerek ruhában csobban... :D
Tiu Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Na, a gyökér hülyegyerek ruhában csobban... :D Ez nem így van, hanem volt aki benne volt a buliban. :P Én ehhez már öreg vagyok. :D
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 ...Star Wars-t szeretnék oroszul... Hrrr-Hrrr Luke Hrrr-Hrrr Zsö szvi lö tyien pápa... :D
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Ez nem így van, hanem volt aki benne volt a buliban. :P Én ehhez már öreg vagyok. :D Hát most, hogy itthon krákogok meg meg akarok dögleni, én is kinevezem magam öregnek!A legközelebbi ivászatig... :D
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Hrrr-Hrrr Luke Hrrr-Hrrr Zsö szvi lö tyien pápa... :D :D :P ;)
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Hát most, hogy itthon krákogok meg meg akarok dögleni, én is kinevezem magam öregnek!A legközelebbi ivászatig... :D Ne add fel, az erő veled van! :D :P
kori Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Végre nekem is sikerült feltöltenem őket, erősen cenzúrázva :D Amúgy nekem a jobb fülem gyulladt be és zsibbad az egész arcom tőle. Hiába a 3.X felett már semmi sem a régi :D Képek Bocsi, ha vmit láttatok már Tiu galériájában.
kori Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Nem is pálmafa, nem is szép tulzottan de a miénk :D . Ez lesz a logója a szeksönnek ( na ez csak vicc volt :D ) A magyar narancs
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Elküldve Június8, 2008 Nem is pálmafa, nem is szép tulzottan de a miénk :D . Ez lesz a logója a szeksönnek ( na ez csak vicc volt :D ) A magyar narancs Elé csajok, és máris tökéletes! :P ;)
gergolabs Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Akkor jól sikerült a buli! Látom a legnagyobb sztár a medence volt. :D
kojakarettenetes Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Hát most, hogy itthon krákogok meg meg akarok dögleni, én is kinevezem magam öregnek!A legközelebbi ivászatig... :D Akkor jössz hétvégén?? Kaposvárig gyere le és utána már viszünk tovább. Házibort meg veszünk 250/ liter. Úgyhogy nem lesz olyan drága. :D :P ;) B) B)
hening Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Látom jó telt a hétvége. :P :D Klassz lehetett, kár, hogy ki kellett hagynunk, de majd legközelebb. :D
mirage kori Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Na, a gyökér hülyegyerek ruhában csobban... :D ahoz képest hogy azt mondtad nem fog uszkálni,ahoz képest elég kiskacsa voltál! ;) :P :D
Lomha 8V Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Akkor jössz hétvégén?? Kaposvárig gyere le és utána már viszünk tovább. Házibort meg veszünk 250/ liter. Úgyhogy nem lesz olyan drága. :D :D :P ;) B) A legközelebbi megmozdulásom Blitz lesz, mert most nincs egy rozsdás szögem se sajnos...
Lomha 8V Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 ahoz képest hogy azt mondtad nem fog uszkálni,ahoz képest elég kiskacsa voltál! ;) :P :D Mindenképp belevágtak volna! :D
kojakarettenetes Elküldve Június10, 2008 Elküldve Június10, 2008 A legközelebbi megmozdulásom Blitz lesz, mert most nincs egy rozsdás szögem se sajnos... Gyere el nagy buli lesz... Busz megvan 3e-ből nem?? Többit állom majd én.
Lomha 8V Elküldve Június10, 2008 Elküldve Június10, 2008 Gyere el nagy buli lesz... Busz megvan 3e-ből nem?? Többit állom majd én. Köszi, ez nagyon rendes tőled, de 3000-et sem akarok költeni mert törlesztenem kell a mocit és akkor nem marad pénzem hétköznapra!Amíg fizetem a mocit, addig nem ugrálhatok.
opzsolt Elküldve Június10, 2008 Elküldve Június10, 2008 Akkor jössz hétvégén?? Kaposvárig gyere le és utána már viszünk tovább. Házibort meg veszünk 250/ liter. Úgyhogy nem lesz olyan drága. :D :P ;) B) B) no de te már nem is iszol nem ??? akkor kinek annyi bor ??? :D
kojakarettenetes Elküldve Június10, 2008 Elküldve Június10, 2008 no de te már nem is iszol nem ??? akkor kinek annyi bor ??? :P Le vagy maradva Zsolti bácsi. Már egy ideje iszok, vagy inkább vedelek... ;) B) B) :D :D :D
Recommended Posts