Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na, a gyökér hülyegyerek ruhában csobban... :D

Ez nem így van, hanem volt aki benne volt a buliban. :P

Én ehhez már öreg vagyok. :D

Elküldve
Ez nem így van, hanem volt aki benne volt a buliban. :P

Én ehhez már öreg vagyok. :D

Hát most, hogy itthon krákogok meg meg akarok dögleni, én is kinevezem magam öregnek!A legközelebbi ivászatig... :D

Elküldve

Végre nekem is sikerült feltöltenem őket, erősen cenzúrázva :D Amúgy nekem a jobb fülem gyulladt be és zsibbad az egész arcom tőle. Hiába a 3.X felett már semmi sem a régi :D

Képek

Bocsi, ha vmit láttatok már Tiu galériájában.

Elküldve
Hát most, hogy itthon krákogok meg meg akarok dögleni, én is kinevezem magam öregnek!A legközelebbi ivászatig... :D

Akkor jössz hétvégén?? Kaposvárig gyere le és utána már viszünk tovább. Házibort meg veszünk 250/ liter. Úgyhogy nem lesz olyan drága. :D :P ;) B) B)

Elküldve
Akkor jössz hétvégén?? Kaposvárig gyere le és utána már viszünk tovább. Házibort meg veszünk 250/ liter. Úgyhogy nem lesz olyan drága. :D :D :P ;) B)

A legközelebbi megmozdulásom Blitz lesz, mert most nincs egy rozsdás szögem se sajnos...

Elküldve
Gyere el nagy buli lesz... Busz megvan 3e-ből nem?? Többit állom majd én.

Köszi, ez nagyon rendes tőled, de 3000-et sem akarok költeni mert törlesztenem kell a mocit és akkor nem marad pénzem hétköznapra!Amíg fizetem a mocit, addig nem ugrálhatok.

Elküldve
Akkor jössz hétvégén?? Kaposvárig gyere le és utána már viszünk tovább. Házibort meg veszünk 250/ liter. Úgyhogy nem lesz olyan drága. :D :P ;) B) B)

no de te már nem is iszol nem ??? akkor kinek annyi bor ??? :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.